Įkraunama...
Įkraunama...

Sakičiukų mylėtojos dirba ir bendrauja toliau

QUOTE(Ramunytėė @ 2012 11 28, 22:00)
Ką tik laidą žiūrėjau, pasirodo traumų atžvilgiu darbas ofise ne ką mažiau pavojingas, nei statybose  blink.gif o dažniausia trauma-smegenų sukrėtimas  blink.gif

pasirodo kenksmingos tos mūsų darbo sąlygos....

QUOTE(Daidute @ 2012 11 28, 22:01)
Aš jau išmokau susigyventi su jomis  mirksiukas.gif  Viskas bus gerai, išgyvensiu.  mirksiukas.gif Vakare bus dozė vaistų  blink.gif ir ryt prisistatysiu pas panas būtinai  biggrin.gif

aš negaliu vaistų gerti kol kas... Tai ir kankinuosi...
Norėčiau dar ir antrojo vaikelio, bet reikėtų kažkaip pasigydyti tą nugarą, nes neurologė sakė, kad gali būti dideli skausmai besilaukiant...
Atsakyti
Nu krc jus cia pavaret. Neskaitysiu tongue.gif grizau... Et ryt jau i darba...
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2012 11 28, 22:55)
Nu krc jus cia pavaret. Neskaitysiu tongue.gif grizau... Et ryt jau i darba...

Labas rytas,

Pasakok, kaip pailsejai mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Dabar klausykis įdėmiai.. net jeigu žuvys ims skaraidyti, o paukščiai plaukiot vandeny.. ir jeigu Sacharos dykumoj staiga kils sniego griūtis, ar užpustys lig kaklo sniegu.. net jeigu visos jūros išdžius, o žirafai staiga sutrumpės kaklas.. ir jeigu kaktusas sumanys apsikirpti ir liks be spyglių, o ežiukas taps blondinas, net jeigu ims kalbėti pingvino koja, o dramblys ims šokti gulbių ežerą.. net jeigu iš dangaus ims leistis maži žali padarai. Žinok, kad Tu man visada išliksi DRAUGAS..

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas rytas

QUOTE(Rudaake2 @ 2012 11 28, 14:04)
Merginos, o darbų saugą gal kas tvarkote įmonėse?
Man reikai susitvarkyti.
Šiandien buvo atėję, nemokamai konsultavo (nesitikėjau, kad šiais laikais dar gali kas būti nemokamai), padarė sąrašą, kokių dokumentų man reikia. Tai dabar galiu arba pati ieškoti, ruoštis, arba jie už mokestį gali paruošti...
Reiks turbūt pačiai pabandyti susieškoti..
Jau seniai ruošiuosi, bet va čia dabar gavosi geras spyris į užpakalį smile.gif

pas mane darbe yra atsakinga motera už saugą, tai jai atvažiavo SDG tipo nemokamai pakonsultuot ko trūksta, o tada ta mano motera su SDG atstove susitarė neoficialna, kad ji sutvarkys ko trūksta. Tai gavos labai papigiai.
Atsakyti
Meetininkės, ar planai nepasikeitė nė vienos? g.gif
Atsakyti
Kol kas ne. Valgyt jau noriu cool.gif
Atsakyti
Labas mirksiukas.gif
QUOTE(Liepos dukra @ 2012 11 29, 09:33)
Dabar klausykis įdėmiai.. net jeigu žuvys ims skaraidyti, o paukščiai plaukiot vandeny.. ir jeigu Sacharos dykumoj staiga kils sniego griūtis, ar užpustys lig kaklo sniegu.. net jeigu visos jūros išdžius, o žirafai staiga sutrumpės kaklas.. ir jeigu kaktusas sumanys apsikirpti ir liks be spyglių, o ežiukas taps blondinas, net jeigu ims kalbėti pingvino koja, o dramblys ims šokti gulbių ežerą.. net jeigu iš dangaus ims leistis maži žali padarai. Žinok, kad Tu man visada išliksi DRAUGAS..

drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Oho kokie zodziai nuo ryto grazus smile.gif

QUOTE(Daidute @ 2012 11 29, 11:08)
Meetininkės, ar planai nepasikeitė nė vienos? g.gif

Nepasikeiete smile.gif Laukiu, baisiai gi idomu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepos dukra @ 2012 11 29, 08:33)

drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

wub.gif

Hello, iš pat ryto, jau darbe... O darbų kalnas... doh.gif fui vien dėl to nemalonu grįšt... Dar deja reiks dirbt sunkiai visą dieną - vienas balansas ir VMi inkasinis g.gif kurio neturi būti doh.gif šūds žodžiu.

Kelionė buvo superinė. Gal vakare jei dar turėsiu jėgų parašysiu detaliau ir fotkių į fb prikelsiu.

Mmmm, o kaip man jus atpažinti FB? Turiu gerokai daugiau draugų ale ne visas pažįstu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2012 11 29, 10:47)
Mmmm, o kaip man jus atpažinti FB? Turiu gerokai daugiau draugų ale ne visas pažįstu... ax.gif

Ten viskas parašyta, tik paskaityk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2012 11 29, 10:47)
Kelionė buvo superinė. Gal vakare jei dar turėsiu jėgų parašysiu detaliau ir fotkių į fb prikelsiu.

Lauksime įspūdžių mirksiukas.gif O FB turim susikūrusios savo grupelę irgi ax.gif Rašyk kaip tave rasti FB, prijungsime mirksiukas.gif

Jau kaip laukiu susitikimo, tikiuosi pažinsim viena kitą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daidute: 29 lapkričio 2012 - 10:55
QUOTE(Tepaluota @ 2012 11 29, 10:52)
Ten viskas parašyta, tik paskaityk  mirksiukas.gif

Aaaaa.... na įlįsiu per pietukus gal ilgesniam laikui pasižiūrinėti smile.gif
Atsakyti