Įkraunama...
Įkraunama...

Sakičiukų mylėtojos dirba ir bendrauja toliau

QUOTE(Liepos dukra @ 2012 11 12, 22:38)
Detalizuoju FR0572 pagal žmones  unsure.gif VMI puslapyje rašo - FR0572 ir jos priedus smile.gif aš dar neišsiųsiu, bet užsipildau iš anksto  blink.gif

Jeigu buvo tik išmokėtas darbo atlyginimas, nebuvo jokių kitų išmokų - automobilio nuomos, patalpų nuomos, autorinio atlyginimo ir t.t., tada priedo A pildyti nereikia.
darbo užmokestį pagal darbuotojus detalizuosi metinėje FR0573.
Atsakyti
o galima detalizuoti ir dabar ir metinėje g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Liepos dukra @ 2012 11 12, 22:55)
o galima detalizuoti ir dabar ir metinėje  g.gif ?

negalima, nes tada dvigubinsis...
Papildyta:
čia nurodytas, kada pildomas A priedas:
http://mic.vmi.lt/do...e_id=1000001883

jeigu šoje nuorodoje minėtų išmokų nebuvo, vadinasi ir A priedo pildyti nereikia.

Atsakyti
QUOTE(Liepos dukra @ 2012 11 12, 21:38)
Detalizuoju FR0572 pagal žmones  unsure.gif

Kukūška tu doh.gif Pirmą lapą tereikia pildyt, kitus trint lauk. Žmogus reiks tik metinėj su pavardėm rašyt.
Atsakyti
Žinau, kad aš kukūška šiuo klausimu unsure.gif niekas negimė mokėdamas book.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, reiktu Jusu konsultacijos. Kaip man apiformint darbo sutarti jei direktorius ir direktoriauja ir i reisus kaip vairuotojas vazineja. Tai cia reik dvi darbo sutartis rasyt ar tik irasyt kad dviejose pareigybese dirba. Ir darbo uzmokesti kaip skaiciuot, nes jei direktorium dirba tai skaiciuodavom fiksuota alga, o jei vairuotoju mokam pagal valandas. Ir dar beda tame kad jis direktorium ir vairuotoju dirba nepastoviai, tai negi perrasinesi darbo sutartis kas pora menesiu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(tutska2 @ 2012 11 14, 10:11)
Labas rytas, reiktu Jusu konsultacijos. Kaip man apiformint darbo sutarti jei direktorius ir direktoriauja ir i reisus kaip vairuotojas vazineja. Tai cia reik dvi darbo sutartis rasyt ar tik irasyt kad dviejose pareigybese dirba. Ir darbo uzmokesti kaip skaiciuot, nes jei direktorium dirba tai skaiciuodavom fiksuota alga, o jei vairuotoju mokam pagal valandas. Ir dar beda tame kad jis direktorium ir vairuotoju dirba nepastoviai, tai negi perrasinesi darbo sutartis kas pora menesiu? g.gif

Aš gal palikčiau tik direktoriaus DS ir algą. Svarbu, kad ne mažiau 1,3 minimumo, kad dienpinigiai neapsimokestintų. Galima pareiginėse įrašyti vairuotojo pavadavimą esant reikalui ir nustatyti kažkokį priedą. Bet 2 sutartys čia, mano nuomone, nereikalingos.
Atsakyti
QUOTE(ignasser @ 2012 11 14, 09:22)
Aš gal palikčiau tik direktoriaus DS ir algą. Svarbu, kad ne mažiau 1,3 minimumo, kad dienpinigiai neapsimokestintų. Galima pareiginėse įrašyti vairuotojo pavadavimą esant reikalui ir nustatyti kažkokį priedą. Bet 2 sutartys čia, mano nuomone, nereikalingos.

Aciu uz informacija, as taip ir darydavau, bet pasikonsultavau su kita buhaltere tai ta sako, kad taip negalima, tai dabar ir mastau kaip is tikro turetu but. Tai lauksiu dar ir kitu nuomoniu
Atsakyti
QUOTE(tutska2 @ 2012 11 14, 10:11)

O aš vis dėl to rašyčiau 2 darbo sutartis, o ne pavadavimą. Direktoriaus darbo sutartyje numatyčiau fiksuotą atlyginimą, o vairuotojo valandinį atlygį. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sunflow @ 2012 11 14, 10:46)
O aš vis dėl to rašyčiau 2 darbo sutartis, o ne pavadavimą. Direktoriaus darbo sutartyje numatyčiau fiksuotą atlyginimą, o vairuotojo valandinį atlygį.  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tai visgi kaip dažnai tas direktorius važiuoja į tuos reisus?
Atsakyti