Įkraunama...
Įkraunama...

Sakičiukų mylėtojos dirba ir bendrauja toliau

QUOTE(Renri3 @ 2012 11 28, 18:53)
Tik del koldunu varei? biggrin.gif

Nu blush2.gif O tai būčiau belen ko prisikimšus ir vistiek norėjus. Dabar nenorėsiu kokias 2-3 savaites laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 11 28, 19:58)
Nu  blush2.gif O tai būčiau belen ko prisikimšus ir vistiek norėjus. Dabar nenorėsiu kokias 2-3 savaites laugh.gif

biggrin.gif nu tokiu atveju suprantama
Atsakyti
Tai tada ryt 13val susitinkat, nieks nesikeicia, nes nuo 6val isvarau ryt, tai busiu be rysio. Jei iki 13val atsilaisvinsiu pasuksiu tepaluotai, kad atvykstu, nes po to jei pasikeis pas jus planai rymosiu ten vienisa biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tutska2 @ 2012 11 28, 20:04)
Tai tada ryt 13val susitinkat, nieks nesikeicia, nes nuo 6val isvarau ryt, tai busiu be rysio. Jei iki 13val atsilaisvinsiu pasuksiu tepaluotai, kad atvykstu, nes po to jei pasikeis pas jus planai rymosiu ten vienisa  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Na is mano puses (tfu tfu tfu) niekas nesikeicia jau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 11 28, 19:57)

na va jau 2 Už, jeigu dar atsiras daugiau pritariančių, tai gal ir suskursime paštą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 11 28, 19:00)
biggrin.gif nu tokiu atveju suprantama

Pas mane beveik kasdien tokie atvejai laugh.gif Štai vakar labai norėjau torto. Po dviejų savaičių nieko saldaus burnoj neturėjimo. Parduotuvėje paprašiau pasverti 50gr cool.gif pyrago-ale torto-ale plokštainio. Pasižiūrėjo kaip į debilę. Ale atpjovė. 56 gramus laugh.gif Ir, žinokit, užteko. Ba daugiau nebuvo. Butų buvę, būtų neužtekę, būčiau suėdus ir 200gr. Kaip visada verysad.gif Dėl to aš tokis burbulas ir esu. Nu ne dėl to, išties. Bet ne viešai pasakot.
QUOTE(tutska2 @ 2012 11 28, 19:04)
nieks nesikeicia

Tai pasuk, jei kas. Aš įsivaizduoju, kad tu kažkur netoli manęs ir šlaistysies, jei pas notarus reikia.
Atsakyti
QUOTE(Rudaake2 @ 2012 11 28, 19:11)
na va jau 2 Už, jeigu dar atsiras daugiau pritariančių, tai gal ir suskursime paštą smile.gif

Tu neklausinek, o sukurk ir visom tiks smile.gif
QUOTE(Tepaluota @ 2012 11 28, 19:29)

Tai pasuk, jei kas. Aš įsivaizduoju, kad tu kažkur netoli manęs ir šlaistysies, jei pas notarus reikia.

Susirasiau snd -tai beveik visi reikalai Vilniaus g.
Atsakyti
QUOTE(tutska2 @ 2012 11 28, 21:05)
Tu neklausinek, o sukurk ir visom tiks  smile.gif
Susirasiau snd -tai beveik visi reikalai Vilniaus g.

Tai ir as visa netoli wink.gif As net gyvenu Vilniaus g ax.gif Tai jei kas, sauk, imesiu ir savo nr tau i AZ smile.gif Na maza ka, jei Tepaluota tuo metu bus uzimta ar ka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 11 28, 20:11)
As net gyvenu Vilniaus g  ax.gif

Nu jo, dar paaiškės, kad kaimynkos esam laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 11 28, 21:17)
Nu jo, dar paaiškės, kad kaimynkos esam laugh.gif

biggrin.gif Nu Vilniaus g ilgaaaaa, as jos pradzioj gyvenu smile.gif
Atsakyti
sukūriau Sm buhalterių el.paštą, galėsim ten talpinti viską smile.gif
kas norėsit adreso ir slaptažodžio, rašykit man į až smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 11 28, 20:18)
biggrin.gif Nu Vilniaus g ilgaaaaa, as jos pradzioj gyvenu smile.gif

O pradžia tai nuo kurio galo? laugh.gif Šimšėj ar kitoj pusėj?
Atsakyti