Įkraunama...
Įkraunama...

Sakičiukų mylėtojos dirba ir bendrauja toliau

QUOTE(Ramunytėė @ 2012 11 28, 16:34)
Bet gi tau realiai ir nereikia, tai ir nesuk galvos, baudą direktorė gaus, ne buhalterė

bet kai žinau man neina apsimesti kad nežinau, tai vis profilaktiškai ir primenu kad neturim dokumentų, bet naudos iš to jokios doh.gif
gal kai vaikai paaugs bus laiko viską surinkinėt, dabar tai nekišu nagų, nes jei pradėsiu paskui sakys ko nepabaigiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2012 11 28, 15:41)
bet kai žinau man neina apsimesti kad nežinau, tai vis profilaktiškai ir primenu kad neturim dokumentų, bet naudos iš to jokios  doh.gif
gal kai vaikai paaugs bus laiko viską surinkinėt, dabar tai nekišu nagų, nes jei pradėsiu paskui sakys ko nepabaigiau  smile.gif

Aš tokiu atveju, kai vadovai pamiršta, apie kiekvieną dieną "kukuojamą" dalyką, tai išsiunčiu dar + ir emailu priminimą, kad paskui amnezija neaplankytų, jog nesakiau, kai išauš atpildo diena (VMI, DI ir t.t. apsilankymo diena).. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaake2 @ 2012 11 28, 14:59)
ačiū tau smile.gif
tu čia įkelsi? Ar man tau savo el.paštą parašyti?  smile.gif
O jūs gal turite susikūrę kokį bendrą el.paštą?
Gal ir aš kada kokios info ar kokių dokumentų šablonų įmesčiau smile.gif
skanaus smile.gif

Papildyta:
taip, apskaitoje registruoji IT vertę be palūkanų.
Palūkanas į sąnaudas dėsi kiekvieną mėnesį, kai gausi sąskaitą.

I pasta. Kai nuskenuosiu ir susikelsiu i kompa, tada cia brukstelsiu ar FB ir parasysi savo pasta, nes man skleroze po gimdymo, o dar siaip galva apkrauta viskuo tai neprisiminsiu kam zadejau. Savo pasto neturim, bet gal ten FB galima bus kazkaip susikurt doku skyreli, nelabai as ten facebookinuos tai ir nezinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tutska2 @ 2012 11 28, 17:01)
I pasta. Kai nuskenuosiu ir susikelsiu i kompa, tada cia brukstelsiu ar FB ir parasysi savo pasta, nes man skleroze po gimdymo, o dar siaip galva apkrauta viskuo tai neprisiminsiu kam zadejau. Savo pasto neturim, bet gal ten FB galima bus kazkaip susikurt doku skyreli, nelabai as ten facebookinuos tai ir nezinau  biggrin.gif

šiaip būtų galima susikurti ir kokį el.paštą gmail smile.gif
Manau, kad būtų patogu ten kaupti informaciją, dalintumėmės turima seminarų medžiaga, dokumentų šablonais ir t.t.
Viskas būtų vienoje vietoje smile.gif

Jeigu pritartumėte galėčiau sukurti ir visos turėtumėm prisjungimą prie jo smile.gif
Na o jeigu nesutinkate, tai apsieisim ir be el.pašto smile.gif
Kažkaip galima ir FB įkelti, tik aš niekada nebandžiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonatuole @ 2012 11 28, 14:50)
dabar vos ne kas savaitgalį būnu smile.gif

Aš nebūnu smile.gif
QUOTE(Rudaake2 @ 2012 11 28, 14:59)

Lapoju wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 11 28, 17:25)

faina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaake2 @ 2012 11 28, 16:33)

Lašiniams irgi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 11 28, 17:44)
Lašiniams irgi  cool.gif

na taip smile.gif
aš irgi draugauju su lašinukais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaake2 @ 2012 11 28, 16:47)
aš irgi draugauju su lašinukais smile.gif

Su rūkytais kiauliuko, ne su savais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 11 28, 17:49)
Su rūkytais kiauliuko, ne su savais mirksiukas.gif

aaaa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 11 28, 16:25)
Aš nebūnu smile.gif

Lapoju  wub.gif

Nu va, prasilenkiam biggrin.gif
Lašinukai gėris kai jie būna paršiuko, o ne mano biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 11 28, 14:55)
Bet tai išdūrėt jūs čia mane - jau svajojau apie koldūnus su sūrių padažu  dry.gif

Nu dabar kalta jauciuos ax.gif gausiu rytoj vaisint koldunais Tepaluota biggrin.gif

QUOTE(Rudaake2 @ 2012 11 28, 15:04)
laiko man irgi vis trūksta... ir jo turbūt visadai truks...
Bet atsipalaiduoti irgi reikia.
Dabar atėjo toks amžius, kad iš FB netgi nemažai nauijienų sužinai apie draugus, su kuriais susitinki labai retai....  (pvz., kas laukiasi, ar jau pagimdė, kas išteka, ar jau ištekėjo) smile.gif
aš dar ir taxe prisiregistravus smile.gif

Merginos, o darbų saugą gal kas tvarkote įmonėse?
Man reikai susitvarkyti.
Šiandien buvo atėję, nemokamai konsultavo (nesitikėjau, kad šiais laikais dar gali kas būti nemokamai), padarė sąrašą, kokių dokumentų man reikia. Tai dabar galiu arba pati ieškoti, ruoštis, arba jie už mokestį gali paruošti...
Reiks turbūt pačiai pabandyti susieškoti..
Jau seniai ruošiuosi, bet va čia dabar gavosi geras spyris į užpakalį smile.gif

Joo, as Fb del to ir naudojuosi, kad tai praktiskai vienintelis budas palaikyt rysi su zmonemis, kurie toli, bet idomus tavo gyvenime smile.gif
Darbo sauga mums viska SDG sutvarke, tai nieko nezinau blush2.gif

QUOTE(Tepaluota @ 2012 11 28, 15:13)
Aš pati viską darau, jei ko reikia, klausk.

Bet į SM vistiek važiuosiu šiandien laugh.gif Nes, *****, naktį vos ne sapnuose tuos gruzdintus koldūnus mačiau doh.gif

Tik del koldunu varei? biggrin.gif Didelis noras, vadinasi biggrin.gif

O as va namie, bjaurus oras vairavimui doh.gif Raitau dabar kotleciukus is mamos parsivezus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(liepsnelee @ 2012 11 28, 16:44)
Aš tokiu atveju, kai vadovai pamiršta, apie kiekvieną dieną "kukuojamą" dalyką, tai išsiunčiu dar + ir emailu priminimą, kad paskui amnezija neaplankytų, jog nesakiau, kai išauš atpildo diena (VMI, DI ir t.t. apsilankymo diena)..  cool.gif

As taip senajam darbe darydavau, nes istisai budavo "pirma karta girdziu, nieko nesakei" doh.gif

QUOTE(Rudaake2 @ 2012 11 28, 17:08)
šiaip būtų galima susikurti ir kokį el.paštą gmail smile.gif
Manau, kad būtų patogu ten kaupti informaciją, dalintumėmės turima seminarų medžiaga, dokumentų šablonais ir t.t.
Viskas būtų vienoje vietoje smile.gif

Jeigu pritartumėte galėčiau sukurti ir visos turėtumėm prisjungimą prie jo smile.gif
Na o jeigu nesutinkate, tai apsieisim ir be el.pašto smile.gif
Kažkaip galima ir FB įkelti, tik aš niekada nebandžiau smile.gif

As uz smile.gif
Atsakyti