Įkraunama...
Įkraunama...

Sakičiukų mylėtojos dirba ir bendrauja toliau

QUOTE(Daidute @ 2012 11 28, 14:13)
Ryt paskanausime tų koldūnų  mirksiukas.gif  Man jie irgi patinka  biggrin.gif

Neištversiu cool.gif O ir ratai po langais, nulėksiu iki Rimi nusipirksiu sveriamų laugh.gif
QUOTE(tutska2 @ 2012 11 28, 14:15)
Gal galit kuri nors parasyt savo tel. nr i a.z kai ne vietine, tai dar kur nubludisiu ir nerasiu kur tas saules miestas  blush2.gif

Ok.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 11 28, 14:19)

Nu va tik prisistaciau FB ir jau bendru draugu pasirodo turim, ot maza ta Lietuva. Su V. B mes bendradarbes kazkada buvom ir vaikus kartu gimdem lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O tai kaip man dabar kitas susirast, cia turiu kiekvienai rasyt i az kad pasikviestu mane ax.gif Paaiskinkit blondinei blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 11 28, 15:13)
Aš pati viską darau, jei ko reikia, klausk.

Bet į SM vistiek važiuosiu šiandien laugh.gif Nes, *****, naktį vos ne sapnuose tuos gruzdintus koldūnus mačiau doh.gif

jeigu būtum Vilniuje, mielai prisijungčiau suvalgyti koldūnų, net seilę varvinti pradėjau smile.gif

QUOTE(tutska2 @ 2012 11 28, 15:15)
Nu tai super, gal ir as ryt prisijungsiu, jei spesiu. Gal galit kuri nors parasyt savo tel. nr i a.z kai ne vietine, tai dar kur nubludisiu ir nerasiu kur tas saules miestas  blush2.gif
Prisijungsiu ir as i FB, jei tepaluota priims  4u.gif 
Parasyk ko tau butent reikia, gal turesiu ka, bet atsiusciau tik koki savaitgali, nes snd ir ryt neturesiu kada.

man ta įmonė surašė, kad reikalingi tokie dokumentai:
DSS vidaus įsakymų paketas
Darbo tvarkos taisyklės
Įvadinė DSSI
Neelektrotechninio personalo SSI
Dirbančio kompiuteriu SSI
Pirmos pagalbos suteikimo SSI
Darbuotojo, vairuojančio lengvąjį automobilį SSI
Drabuotojų privalomo sveikatos tikrinimo dokumentacijos
Susipažinsuių su darbo tvarkos taisyklėmis žurnalas
DSS įvadinio instruktavimo žurnalas
DSS instruktavimo darbo vietoje žurnalas
Medicininkė knygelė

gal ką ir rasiu internete iš šių nurodytų dokumentų, tiesą pasakius dar nieko neieškojau...
na bet jeigu kuri galėtumėte pagelbėti, būčiau labai dėkinga ir skolinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tutska2 @ 2012 11 28, 14:24)
Su V. B mes bendradarbes kazkada buvom ir vaikus kartu gimdem  lotuliukas.gif 

Jasno. O mes jau kokius 15 metų pažįstamos smile.gif
QUOTE(tutska2 @ 2012 11 28, 14:24)
Paaiskinkit blondinei  blush2.gif

Pasiūlysiu, tereiks patvirtinti.
QUOTE(Rudaake2 @ 2012 11 28, 14:26)
gal ką ir rasiu internete iš šių nurodytų dokumentų, tiesą pasakius dar nieko neieškojau...

Viską turėtum TAXe rast mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 11 28, 15:28)
Jasno. O mes jau kokius 15 metų pažįstamos  smile.gif

Pasiūlysiu, tereiks patvirtinti.

Viską turėtum TAXe rast  mirksiukas.gif

na va, ir pažįstamų atrasime FB smile.gif

Reiks paieškoti smile.gif Ir pinigėlių nereiks tada išleisti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaake2 @ 2012 11 28, 14:26)
jeigu būtum Vilniuje, mielai prisijungčiau suvalgyti koldūnų, net seilę varvinti pradėjau smile.gif

Daug ka turesiu, tai nuskenuosiu kuria dienele (kai turesiu laiko, nes dar ir del tarsos kai kam esu prisizadejus) ir imesiu, tik medicinine reik patiem darbuotojam pereit,cia buhalteris ne prieko.
Atsakyti
Varau koldūnų assa.gif assa.gif assa.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 11 28, 14:04)
Sonatuole, agi mes vos ne kaimynkos žalioj jaunystėj buvom  bigsmile.gif

Nu gi vat pasirodo, kas vos ne kaimynkos biggrin.gif Šiaip ir Šiauliuos dabar vos ne kas savaitgalį būnu smile.gif
Klausimas darbinis, pirmą kartą turiu lizingą. Apskaitoj IT įsiregistruoju pagal sutartį, įsigyjimo kaina be palūkanų, taip?
Atsakyti
QUOTE(tutska2 @ 2012 11 28, 15:36)
Daug ka turesiu, tai nuskenuosiu kuria dienele (kai turesiu laiko, nes dar ir del tarsos kai kam esu prisizadejus) ir imesiu, tik medicinine reik patiem darbuotojam pereit,cia buhalteris ne prieko.

ačiū tau smile.gif
tu čia įkelsi? Ar man tau savo el.paštą parašyti? smile.gif
O jūs gal turite susikūrę kokį bendrą el.paštą?
Gal ir aš kada kokios info ar kokių dokumentų šablonų įmesčiau smile.gif

QUOTE(Tepaluota @ 2012 11 28, 15:46)
Varau koldūnų  assa.gif  assa.gif  assa.gif

skanaus smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Sonatuole @ 2012 11 28, 15:50)
Klausimas darbinis, pirmą kartą turiu lizingą. Apskaitoj IT įsiregistruoju pagal sutartį, įsigyjimo kaina be palūkanų, taip?

taip, apskaitoje registruoji IT vertę be palūkanų.
Palūkanas į sąnaudas dėsi kiekvieną mėnesį, kai gausi sąskaitą.
Atsakyti
QUOTE(Rudaake2 @ 2012 11 28, 15:26)
DSS vidaus įsakymų paketas
Darbo tvarkos taisyklės
Įvadinė DSSI
Neelektrotechninio personalo SSI
Dirbančio kompiuteriu SSI
Pirmos pagalbos suteikimo SSI
Darbuotojo, vairuojančio lengvąjį automobilį SSI
Drabuotojų privalomo sveikatos tikrinimo dokumentacijos
Susipažinsuių su darbo tvarkos taisyklėmis žurnalas
DSS įvadinio instruktavimo žurnalas
DSS instruktavimo darbo vietoje žurnalas
Medicininkė knygelė

na bet jeigu kuri galėtumėte pagelbėti, būčiau labai dėkinga ir skolinga smile.gif

mums irgi trūksta visko iš darbų saugos, bet jau prieš gerą pusmetį direktorei vis sakau sakau, nusibodo, labiausiai mane erzina tas bruožas kad sakyk nesakęs o jiems dzin atrodo kad čia man reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2012 11 28, 15:32)
mums irgi trūksta visko iš darbų saugos, bet jau prieš gerą pusmetį direktorei vis sakau sakau, nusibodo, labiausiai mane erzina tas bruožas kad sakyk nesakęs o jiems dzin atrodo kad čia man reikia doh.gif

Bet gi tau realiai ir nereikia, tai ir nesuk galvos, baudą direktorė gaus, ne buhalterė
Atsakyti
QUOTE(Ramunytėė @ 2012 11 28, 16:34)
Bet gi tau realiai ir nereikia, tai ir nesuk galvos, baudą direktorė gaus, ne buhalterė

va, va, baudą gaus direktorė.
Mano atveju, aš ir esu direktorė smile.gif , tai labai noriu susitvarkyti smile.gif
Atsakyti