Įkraunama...
Įkraunama...

Sakičiukų mylėtojos dirba ir bendrauja toliau

QUOTE(Renri3 @ 2012 11 28, 13:49)
As atpratinau ja nuo savo kompo, bet jigavo nuosava kompiuteriuka gal metuku smile.gif Tai paprasciau gavosi atpratint.

O vyrui tai as viskas viename ir dirbu neapmokestinamus virsvalandzius be iseiginiu biggrin.gif

tikiuosi, kad ir maniškė atpras, nes kolkas tai tik radusi progą pribėga ir dirba smile.gif
Kokį kompiuteriuką pirkot? Lavinantį gal? Mes norim kokio lavinančio, kad būtų lietuvių kalba.

Na va, matai, tu esi nepamainoma visose gyveniomo situacijose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 11 28, 12:37)
Aha, Tepaluota kazkur siandien ilindus smile.gif

JO, dingo Tepaluota g.gif Net nežinau, kaip dabar elgtis. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaake2 @ 2012 11 28, 13:52)
tikiuosi, kad ir maniškė atpras, nes kolkas tai tik radusi progą pribėga ir dirba smile.gif
Kokį kompiuteriuką pirkot? Lavinantį gal? Mes norim kokio lavinančio, kad būtų lietuvių kalba.

Na va, matai, tu esi nepamainoma visose gyveniomo situacijose smile.gif

Mes gavom is JAV dovanu, tai jis angliskai kalba. Tik galejau pasijungus prie savo kompo isvest jos varda, kad tartu pasisveikindamas smile.gif

QUOTE(Daidute @ 2012 11 28, 13:54)
JO, dingo Tepaluota  g.gif  Net nežinau, kaip dabar elgtis.  g.gif

Na tai jus tada abi pasikavinkit, ka jau cia dabar del manes keisit visus planus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Daidute @ 2012 11 28, 10:35)
ką darom? g.gif

Tai maž į rytojų? unsure.gif Nors mašiną parsivariau ne į kiemą, o prie darbo, kad iškart į SM atvaryt laugh.gif
QUOTE(sunflow @ 2012 11 28, 12:35)
Ir pas mane tas pat  doh.gif  Sėdžiu nuo skambučio iki skambučio.

Tegu padaro mano darbus už mane kas nors kitas, tada galės reikalauti, kad sėdėčiau. O kol viską darau pati, tol tegu pučia silkei į uodegą cool.gif
QUOTE(sunflow @ 2012 11 28, 12:35)
Kur dingus...  g.gif 

Nedingus, išlėkus buvau. Jau pakviečiau, patvirtink.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 11 28, 12:58)
Tai maž į rytojų?  unsure.gif Nors mašiną parsivariau ne į kiemą, o prie darbo, kad iškart į SM atvaryt laugh.gif

Na, jei tinka, tai galim daryti ir ryt susitikimą. mirksiukas.gif Bet aš ryt galiu tik po 17.00, šefas bus Šiauliuose, anksčiau nepabėgsiu doh.gif
Atsakyti
Rytoj galiu 13-15val. Taigi, arba be manęs, arba kada nors...
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 11 28, 13:56)
Mes gavom is JAV dovanu, tai jis angliskai kalba. Tik galejau pasijungus prie savo kompo isvest jos varda, kad tartu pasisveikindamas smile.gif

na tekjs paieškoti lietuviškai kalbančio...
atsiprašau, kad teršiu buhalterių eterį ne buhalteriniais dalykais...

QUOTE(Tepaluota @ 2012 11 28, 13:58)
Tai maž į rytojų?  unsure.gif Nors mašiną parsivariau ne į kiemą, o prie darbo, kad iškart į SM atvaryt laugh.gif

Tegu padaro mano darbus už mane kas nors kitas, tada galės reikalauti, kad sėdėčiau. O kol viską darau pati, tol tegu pučia silkei į uodegą  cool.gif

Nedingus, išlėkus buvau. Jau pakviečiau, patvirtink.

na va, tik trumpam išlėk kur, ir tavęs pasigenda smile.gif Vadinasi, esi mums labai svarbi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daidute @ 2012 11 28, 14:02)
Na, jei tinka, tai galim daryti ir ryt susitikimą. mirksiukas.gif  Bet aš ryt galiu tik po 17.00, šefas bus Šiauliuose, anksčiau nepabėgsiu doh.gif

QUOTE(Tepaluota @ 2012 11 28, 14:03)
Rytoj galiu 13-15val. Taigi, arba be manęs, arba kada nors...

As ryt galiu iki 15val arba apie 16val, nes 15.15 turim bus pas gyd su mazaja.
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 11 28, 13:06)
As ryt galiu iki 15val arba apie 16val, nes 15.15 turim bus pas gyd su mazaja.

Tai, kaip darome? g.gif Galėčiau pietus pasikeisti iš 12 į 13 val, tai valandžiukę, na pusantros pasėdėtume g.gif Ar tinka, nes turiu labai jau didelį norą susitikti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daidute @ 2012 11 28, 14:11)
Tai, kaip darome? g.gif  Galėčiau pietus pasikeisti iš 12 į 13 val, tai valandžiukę, na pusantros pasėdėtume  g.gif  Ar tinka, nes turiu labai jau didelį norą susitikti  ax.gif

Tai tada gal tikrai ryt 13val susimatom? smile.gif Tepaluotai tinka?
Atsakyti
Tinka, manau ok.gif
Atsakyti
Na tai viskas, tada nutarta - RYTOJ 13.00 SM CILI smile.gif Nu truks plys, bet jau ryt butinai busiu biggrin.gif
Atsakyti