Įkraunama...
Įkraunama...

Sakičiukų mylėtojos dirba ir bendrauja toliau

QUOTE(Rudaake2 @ 2012 11 27, 15:04)
et kaip jums šiaulietės faina smile.gif pasimatysit smile.gif
Pavydžiu baltu pavydu  tongue.gif
gero jums susitikimo smile.gif

aš irgi pavydžiu biggrin.gif kas norit prie jūros kavos? biggrin.gif

QUOTE(Rudaake2 @ 2012 11 27, 16:08)
būtų šaunu smile.gif
jei Vilniuje, tai išvis būtų puiku smile.gif Nes toli nepavyktų man išvykti, kadangi turiu mažąją padėjėją, kuriai esu labai reikalinga (dar maitinu vis)

kiek padėjėjai laiko? mano mažoji greit bus pusės metų biggrin.gif tai man į tarpmiestinį niekaip schmoll.gif

QUOTE(Cashmere @ 2012 11 27, 21:37)
Laba vakarą, aš ir noriu virtualiai susipažint, senbuvė aš čia, tik kad dabar pasyvi buhalterė, vietoj popierių, prikrauti pampersai dabar pas mane  biggrin.gif

kaip vaikiukas auga? smile.gif
kaip gerai kad tik pampersai, o pas mane dar ir popieriai doh.gif

QUOTE(Renri3 @ 2012 11 27, 21:54)
Nespesi pastebet kaip is pampersu grysi vel i popieriu liuna smile.gif Greit tas laikas prabega..as nezinau kur prapuole 2 metai biggrin.gif

o aš tai žinau lotuliukas.gif du metus mano peckeliūzas suėdė lotuliukas.gif kitus du mažoji peckeliūzė suės, paskui reiks reabilitacijos lotuliukas.gif
Papildyta:
kažin ar nereiks man eit fb susikurt lotuliukas.gif visi jau ten turbūt gyvena g.gif
Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2012 11 28, 12:46)
aš irgi pavydžiu  biggrin.gif kas norit prie jūros kavos?  biggrin.gif
kiek padėjėjai laiko? mano mažoji greit bus pusės metų  biggrin.gif tai man į tarpmiestinį niekaip  schmoll.gif
kaip vaikiukas auga?  smile.gif
kaip gerai kad tik pampersai, o pas mane dar ir popieriai  doh.gif
o aš tai žinau  lotuliukas.gif du metus mano peckeliūzas suėdė  lotuliukas.gif kitus du mažoji peckeliūzė suės, paskui reiks reabilitacijos  lotuliukas.gif
Papildyta:
kažin ar nereiks man eit fb susikurt  lotuliukas.gif visi jau ten turbūt gyvena  g.gif

Oras toks neviliojantis prie juros biggrin.gif
Man jau po 2 metu reikejo reabilitacijos doh.gif O dar kai gimus dukrai ir prasidejo didziausi pokyciai, tai maniau galva sprogs ir isprotesiu - po 6 metu kasdienio veiksmo, neriboto darbo laiko staiga atsiduriau namuose ir dar kasdien blink.gif , nesutarimai su buvusio darbo sefu, sprendimas palikt tiek metu myleta darba, naujos imones kurimas kartu su vyru, vestuves ir suvokimas, kad dabar jau viskas absoliuciai kitaip.. Prireike nemazai laiko atsigaut..
Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2012 11 28, 12:46)
aš irgi pavydžiu  biggrin.gif kas norit prie jūros kavos?  biggrin.gif
kiek padėjėjai laiko? mano mažoji greit bus pusės metų  biggrin.gif tai man į tarpmiestinį niekaip  schmoll.gif

kažin ar nereiks man eit fb susikurt  lotuliukas.gif visi jau ten turbūt gyvena  g.gif

gal vasara kavos prie jūros? mirksiukas.gif
padėjėjai tuoj bus 1,5 m. jau tarškina klaviatūra, ir kalkuliatorių paėmus mane pamėgdžioja smile.gif

būtinai susikurk fb smile.gif pasirodysi smile.gif susipažinsim smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Renri3 @ 2012 11 28, 13:19)
Oras toks neviliojantis prie juros biggrin.gif
Man jau po 2 metu reikejo reabilitacijos  doh.gif  O dar kai gimus dukrai ir prasidejo didziausi pokyciai, tai maniau galva sprogs ir isprotesiu - po 6 metu kasdienio veiksmo, neriboto darbo laiko staiga atsiduriau namuose ir dar kasdien  blink.gif , nesutarimai su buvusio darbo sefu, sprendimas palikt tiek metu myleta darba, naujos imones kurimas kartu su vyru, vestuves ir suvokimas, kad dabar jau viskas absoliuciai kitaip.. Prireike nemazai laiko atsigaut..

na bet viskas turbūt tik į gera mirksiukas.gif
juk dabar gerai, dirbat sau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaake2 @ 2012 11 28, 13:21)
gal vasara kavos prie jūros?  mirksiukas.gif
padėjėjai tuoj bus 1,5 m. jau tarškina klaviatūra, ir kalkuliatorių paėmus mane pamėgdžioja smile.gif

būtinai susikurk fb smile.gif pasirodysi smile.gif susipažinsim smile.gif
Papildyta:
na bet viskas turbūt tik į gera  mirksiukas.gif
juk dabar gerai, dirbat sau smile.gif

o taip, i gera smile.gif Juk visada gerai dirbti sau, bent jau zinai, kad atidavus visa save nebusi paskui iskeista i kita smile.gif (jei aisku vyras nesusiras kokios "sekretores" biggrin.gif ).

Maniske irgi pasirasineja popierius, turi savo skaiciuotuva, kompiuteriuka, susikrauna tusinukus visus mano ant stalo ir dirba vaikas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaake2 @ 2012 11 28, 10:36)
tai vat, kad yra dalis vadovų, kuriems atrodo, kad buhaltrerė turi sėdėti nuo ryto iki vakaro.
Jie nesupranta, kad svarbiausia - padaryti darbus, o juos daryti juk gali ir naktį smile.gif

Va va , šito kažkaip nesupranta ir mūsų direktorius bash.gif prieš kurį laiką buvo tokios drakės dėl to doh.gif nesvarbu, kad darbus darai namie ir ilgiau pasedi, ale pabandyk pavėluoti gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepos dukra @ 2012 11 28, 13:26)
Va va , šito kažkaip nesupranta ir mūsų direktorius  bash.gif prieš kurį laiką buvo tokios drakės dėl to  doh.gif  nesvarbu, kad darbus darai namie ir ilgiau pasedi, ale pabandyk pavėluoti  gun_bandana.gif

Ir pas mane tas pat doh.gif Sėdžiu nuo skambučio iki skambučio. O būna tikrai tokių dienų, kad jau po kelių darbo valandų neturi ką veikt (arba visi nenori blush2.gif ), o būna sėdi iki 22 ir savaitgaliai doh.gif

O kaip vilnietės dėl susitikimo mirksiukas.gif Galėtume ir mes kada pasikavinti per pietų pertrauka mirksiukas.gif
Papildyta:

Kur Tepaluota dingus... g.gif Kažkaip nepavyksta man su ja FB susidraugauti... Irgi į Buhalterių grupę noriu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunflow: 28 lapkričio 2012 - 12:36
Daugiausiai esu sėdėjus iki 3 val ir paskui 8,00 vel darbe, net ačiū negirdėjau verysad.gif

Vilnietės, nenusileidžiam šiaulietėms smile.gif
Atsakyti
Aha, Tepaluota kazkur siandien ilindus smile.gif
Atsakyti
Gal kuri jau esate FB grupėje, brūkštelkit man į AZ, aš Jus susirasiu, nes Tepaluotai vietoj manęs išmeta negrą kažkokį lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Liepos dukra @ 2012 11 28, 13:36)
Vilnietės, nenusileidžiam šiaulietėms smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Rašyk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 11 28, 13:25)
o taip, i gera smile.gif Juk visada gerai dirbti sau, bent jau zinai, kad atidavus visa save nebusi paskui iskeista i kita smile.gif (jei aisku vyras nesusiras kokios "sekretores" biggrin.gif ).

Maniske irgi pasirasineja popierius, turi savo skaiciuotuva, kompiuteriuka, susikrauna tusinukus visus mano ant stalo ir dirba vaikas biggrin.gif

tikėkimės, kad nesusiras, nes tu juk jam ir sekretaorės funkciją atlieki turbūt smile.gif Tu juk n pareigų viename smile.gif

aš savo padėjėjai irgi juodraščius duodu, tai piešia smile.gif
Galvojam Kalėdom nupirkti kompiuteriuką, bet vistiek turbūt mamos kompas bus patrauklesnis.

QUOTE(Liepos dukra @ 2012 11 28, 13:26)
Va va , šito kažkaip nesupranta ir mūsų direktorius  bash.gif prieš kurį laiką buvo tokios drakės dėl to  doh.gif  nesvarbu, kad darbus darai namie ir ilgiau pasedi, ale pabandyk pavėluoti  gun_bandana.gif

dabar man gerai, kad aš pati sau direktorė smile.gif dirbu kada noriu smile.gif daugiausiai tai naktimis smile.gif

QUOTE(sunflow @ 2012 11 28, 13:35)
Ir pas mane tas pat  doh.gif  Sėdžiu nuo skambučio iki skambučio. O būna tikrai tokių dienų, kad jau po kelių darbo valandų neturi ką veikt (arba visi nenori  blush2.gif ), o būna sėdi iki 22 ir savaitgaliai  doh.gif

O kaip vilnietės dėl susitikimo  mirksiukas.gif  Galėtume ir mes kada pasikavinti per pietų pertrauka  mirksiukas.gif
Papildyta:

būtų šaunu pasimatyti, tik jeigu pietų metu, tai aš su padėjėja būčiau smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Rudaake2 @ 2012 11 28, 13:47)
tikėkimės, kad nesusiras, nes tu juk jam ir sekretaorės funkciją atlieki turbūt smile.gif Tu juk n pareigų viename smile.gif

aš savo padėjėjai irgi juodraščius duodu, tai piešia smile.gif
Galvojam Kalėdom nupirkti kompiuteriuką, bet vistiek turbūt mamos kompas bus patrauklesnis.
dabar man gerai, kad aš pati sau direktorė smile.gif dirbu kada noriu smile.gif daugiausiai tai naktimis smile.gif

As atpratinau ja nuo savo kompo, bet jigavo nuosava kompiuteriuka gal metuku smile.gif Tai paprasciau gavosi atpratint.

O vyrui tai as viskas viename ir dirbu neapmokestinamus virsvalandzius be iseiginiu biggrin.gif
Atsakyti