Įkraunama...
Įkraunama...

Sakičiukų mylėtojos dirba ir bendrauja toliau

QUOTE(Ramunytėė @ 2012 11 27, 21:43)
Gerai kad manęs tam FB nėra, o tai tik skylę nuo biudžeto teturiu  doh.gif  lotuliukas.gif

Laba,

Blogai, kad nėra verysad.gif Ten irgi labai smagu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daidute @ 2012 11 27, 21:44)
Laba,

Blogai, kad nėra  verysad.gif  Ten irgi labai smagu biggrin.gif

Ir taip daug laiko prie kompo praleidžiu, bijau, kad iš viso užsikabliuosiu blush2.gif tai dar laikausi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunytėė @ 2012 11 27, 21:50)
Ir taip daug laiko prie kompo praleidžiu, bijau, kad iš viso užsikabliuosiu  blush2.gif tai dar laikausi  biggrin.gif

Aš irgi neturiu tiek laiko, bet smagu susipažinti ir pabendrauti. Ir visai nebūtina sėdėti prie kompo visą dieną mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2012 11 27, 21:37)
Laba vakarą, aš ir noriu virtualiai susipažint, senbuvė aš čia, tik kad dabar pasyvi buhalterė, vietoj popierių, prikrauti pampersai dabar pas mane  biggrin.gif

aš jau beveik pusantrų metų draugauju ir su pampersais, ir su skaičiukais smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,

prasideda user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rudaake2 @ 2012 11 27, 22:14)
aš jau beveik pusantrų metų draugauju ir su pampersais, ir su skaičiukais smile.gif

Labas rytas, aš ir taip norėjau, derint, bet mano vadovam reikia kad kažkas nuolat sėdėtų ofise doh.gif Aš ir sakiau sekretorės ieškokit, o ne prašykit kad buhalterė kabotų nuo ryto iki vakaro
Atsakyti
Labas rytas,

sukakojo man visa reikala del sios dienos meeto doh.gif Reikia atsidurt man Mazeikiuose siandien butinai, o autobusas tik 14.55 is Siauliu isvaziuoja..Tai prie geriausiu noru nespeju i meeta sad.gif vat todel ir nervina mane ta musu imones darbo specifika, kad nezinai kada pakels ir kada teks islekt doh.gif
Labai atsiprasau friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 11 28, 10:13)
Labas rytas,

sukakojo man visa reikala del sios dienos meeto  doh.gif  Reikia atsidurt man Mazeikiuose siandien butinai, o autobusas tik 14.55 is Siauliu isvaziuoja..Tai prie geriausiu noru nespeju i meeta sad.gif vat todel ir nervina mane ta musu imones darbo specifika, kad nezinai kada pakels ir kada teks islekt  doh.gif
Labai atsiprasau  friends.gif

Na va, kaip negerai verysad.gif

TEPALUOTA, ką darom? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2012 11 28, 09:56)
Labas rytas, aš ir taip norėjau, derint, bet mano vadovam reikia kad kažkas nuolat sėdėtų ofise  doh.gif  Aš ir sakiau sekretorės ieškokit, o ne prašykit kad buhalterė kabotų nuo ryto iki vakaro

tai vat, kad yra dalis vadovų, kuriems atrodo, kad buhaltrerė turi sėdėti nuo ryto iki vakaro.
Jie nesupranta, kad svarbiausia - padaryti darbus, o juos daryti juk gali ir naktį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daidute @ 2012 11 28, 10:35)
Na va, kaip negerai  verysad.gif

Nu tai kelkit i rytoju, tai ryt jei spesiu visus reikalus susitvarkyt tai ir as prisijungsiu. Nes kolkas nieks nepasikeite, ryt tikrai varau i Saules miesta biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif pliurpales.. asirgi su Ramunyte kolkas, neturiu FB, bet paciokinti tai noreciau visas.. vis tiek kiekviena esam susidare kazkoki vaizda apie keleges smile.gif jau bendranam nemazai tai smile.gif
gal kuri prisijungs prie priespieciu - bandele su vistiena ir ananasiniai saldainukai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daidute @ 2012 11 28, 11:35)
Na va, kaip negerai  verysad.gif

QUOTE(tutska2 @ 2012 11 28, 11:38)
Nu tai kelkit i rytoju, tai ryt jei spesiu visus reikalus susitvarkyt tai ir as prisijungsiu. Nes kolkas nieks nepasikeite, ryt tikrai varau i Saules miesta  biggrin.gif

Nepatogu man, klibinau klibinau pati cia visas, o gavos, kad dalyvaut negaliu blush2.gif

QUOTE(pupute @ 2012 11 28, 12:03)

gal kuri prisijungs prie priespieciu - bandele su vistiena ir ananasiniai saldainukai  biggrin.gif

kertu blynus su mazaja kartu biggrin.gif
Atsakyti