Įkraunama...
Įkraunama...

Sakičiukų mylėtojos dirba ir bendrauja toliau

QUOTE(tutska2 @ 2012 11 27, 18:20)
Reiks eit pas notara i zemetvarka ir t.t tai zinai kaip ten greit reikalai tvarkosi, vienas nuo kito siuntineja. Tai kol sulakstysiu po visur tai gali ir naktis ateit, o dar jei tetule navigacija paves ir kur pasiklysiu  tai teks kur stotelej ant suoliuko miegot biggrin.gif

Na taip, sitos istaigos megsta biurokratizma ir siuntinejima...
Atsakyti
QUOTE(tutska2 @ 2012 11 27, 17:20)
jei tetule navigacija paves ir kur pasiklysiu  tai teks kur stotelej ant suoliuko miegot biggrin.gif

Jei kas, pypauk, padėsim mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu mes cia pasitarem, nusprendem su tepaluota, kad rytoj vis tik kavinames, kaip ir buvom nutarusios. RYTOJ 16val CILI SAULES MIESTE
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 11 27, 17:43)
Jei kas, pypauk, padėsim  mirksiukas.gif

Jo jai pamatysit pypaujancia blondine uz vairo, tai ten as busiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Gero jums kavinimosi.
Atsakyti
Laba vakarą, aš ir noriu virtualiai susipažint, senbuvė aš čia, tik kad dabar pasyvi buhalterė, vietoj popierių, prikrauti pampersai dabar pas mane biggrin.gif
Atsakyti
Pajamėm visas, kurios norėjo būti pajamtos. Dabar tik nario mokestį reik nustatyt laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2012 11 27, 21:37)
Laba vakarą, aš ir noriu virtualiai susipažint, senbuvė aš čia, tik kad dabar pasyvi buhalterė, vietoj popierių, prikrauti pampersai dabar pas mane  biggrin.gif

Nespesi pastebet kaip is pampersu grysi vel i popieriu liuna smile.gif Greit tas laikas prabega..as nezinau kur prapuole 2 metai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Tepaluota @ 2012 11 27, 21:53)
Pajamėm visas, kurios norėjo būti pajamtos. Dabar tik nario mokestį reik nustatyt laugh.gif

Aha, kad ant kavos uztektu ir dar deserciukui ar salotelems biggrin.gif
Atsakyti
Natūra galima, maniškiai ūkininkai sumestų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepos dukra @ 2012 11 27, 21:01)
Natūra galima, maniškiai ūkininkai sumestų  biggrin.gif

Neeee, turim nuosavus ūkininkus swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 11 27, 21:09)
Neeee, turim nuosavus ūkininkus  swoon.gif

Saldainiuuuuuuu biggrin.gif
Atsakyti
Laba visoms.

Dažnai paskaitinėju, bet vis kažkaip neprisijungiu. Nu šį kartą jau įsiprašau pas Jus.

QUOTE(pupute @ 2012 11 27, 16:40)
pusvlandi bandau aiskintis kokiu doku reikia norint tapti pvm moketojais  doh.gif

Dokų daug nereikia. Žiūrint kokiu tikslu registruojatės, ar viršijot arba ruošiatės viršyti, tai tik tokią anketą duos užpildyti, bet prieš tai reikia nusiūsti prašymą per EDS - FR0388 ir laukti kol susisieks inspektorė ir arba paprašys popierių patikrinimui arba ne. Arba iš karto suteiks PVM kodą. O jeigu saanoriškai registruojatės, tai būna kad prašo ten popierėlių, sutarčių, anketas kelias reikia pildyti, veiklą nagrinėja, Direktorių kviečiasi pokalbiui. nežinau kodėl, bet iš inspektorės supratau, kad skirtingai vis reikalauja.
QUOTE(Liepos dukra @ 2012 11 27, 22:01)
Natūra galima, maniškiai ūkininkai sumestų  biggrin.gif

Šaunu kad ir ūkininkams tvarkančių čia yra. thumbup.gif

Taigi tikiuosi priimsit į kolektyvą. 4u.gif
Atsakyti
Gerai kad manęs tam FB nėra, o tai tik skylę nuo biudžeto teturiu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti