Įkraunama...
Įkraunama...

Sakičiukų mylėtojos dirba ir bendrauja toliau

QUOTE(Renri3 @ 2012 11 27, 16:33)

QUOTE(Daidute @ 2012 11 27, 16:39)
Kas čia dabar?  gun_bandana.gif

Negaliu draugaut su gražesnėm už save cool.gif

Miargai, jei kas norit bent virtualiai susipažint ir išsigąst - parašykit savo FB kontaktus į AŽ, įtrauksim į grupę.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 11 27, 17:41)
Negaliu draugaut su gražesnėm už save  cool.gif

Miargai, jei kas norit bent virtualiai susipažint ir išsigąst - parašykit savo FB kontaktus į AŽ, įtrauksim į grupę.

o man galima susipažinti? smile.gif Aš dar neseniai su jumis čia bendrauju... neseniai tik atradau šią temą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaake2 @ 2012 11 27, 16:45)
o man galima susipažinti? smile.gif

Ty aifku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 11 27, 17:41)
Negaliu draugaut su gražesnėm už save  cool.gif

Nu tu dabar paklausk kuri is musu jaucias pati graziausia ir grazesne uz kitas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 11 27, 16:47)
Nu tu dabar paklausk kuri is musu jaucias pati graziausia ir grazesne uz kitas biggrin.gif

Šiaip tai būčiau aš, be abejonės cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 11 27, 17:48)
Šiaip tai būčiau aš, be abejonės  cool.gif

biggrin.gif tai va, draugaut galim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 11 27, 17:46)
Ty aifku  blush2.gif

išsiunčiau tau į AŽ savo kontaktą FB smile.gif
Atsakyti
Malonu susipazint su visom, kas jau pasijunge i FB 4u.gif Laukiam ir kitu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Daidute @ 2012 11 27, 16:24)
Žinoma, galim ir poryt susimatyti. Laukiam Tutskos2 dabar jau atsakymo g.gif  Prisikalbėjo mergina  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tik duok velniu tai jau taisytis pradedat biggrin.gif . Organizuokites Jus be manes, nes as nieko tiksliai nezinau kada atsilaisvinsiu, turiu milijona reikalu ten susitvarkyt. Tai galvojau nebent jei ketvirtadieniui organizuotumetes ir man pavyktu atsilaisvint tai prisijungciau, bet nieko negaliu pazadet.
QUOTE(Renri3 @ 2012 11 27, 16:47)

Visos mes pacios graziausios, kai miegam dantimis i siena lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tutska2 @ 2012 11 27, 17:08)
nezinau kada atsilaisvinsiu, turiu milijona reikalu ten susitvarkyt. Tai galvojau nebent jei ketvirtadieniui organizuotumetes ir man pavyktu atsilaisvint tai prisijungciau, bet nieko negaliu pazadet.

Praaasidedaaaaaaa... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 11 27, 18:16)
Praaasidedaaaaaaa...  cool.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 11 27, 17:16)
Praaasidedaaaaaaa...  cool.gif

Reiks eit pas notara i zemetvarka ir t.t tai zinai kaip ten greit reikalai tvarkosi, vienas nuo kito siuntineja. Tai kol sulakstysiu po visur tai gali ir naktis ateit, o dar jei tetule navigacija paves ir kur pasiklysiu tai teks kur stotelej ant suoliuko miegot biggrin.gif
Atsakyti