Įkraunama...
Įkraunama...

Sakičiukų mylėtojos dirba ir bendrauja toliau

sveikos, turiu aš klausimą dėl nurašymo aktų- ar gali direktorius įeiti į komisiją?Kažkaip kilo klausimas dėl to, kad vadovas tvirtina aktą, tai ar gali jis būti ir komisijos narys?
Atsakyti
QUOTE(mango @ 2012 11 12, 11:19)
sveikos, turiu aš klausimą dėl nurašymo aktų- ar gali direktorius įeiti į komisiją?Kažkaip kilo klausimas dėl to, kad vadovas tvirtina aktą, tai ar gali jis būti ir komisijos narys?

pas mane direktorius įeina į komisiją
Atsakyti
QUOTE(mango @ 2012 11 12, 10:19)

Pas mus irgi ieina
Atsakyti
QUOTE(mango @ 2012 11 12, 10:19)

įeina ir pas mus
Atsakyti
Labuti smile.gif kaip po savaitgalio? darbingos? smile.gif
ar perkate kuri is Amerikos prekiu? Noriu susizinoti kaip kas ka... smile.gif
ir dar - imones veikla sustabdyta, atsinaujinam bet pries pora men buves direktorius (dabar pavaduotojas) pirko kompiuteri ir ji reikia ikelti i turta. kaip tai galeciau padaryti? sutarti su dir pavaduotoju daryti ir perpirkti ar kaip?
Atsakyti
karsta.gif fool.gif košmaras... kad gyvenime daugiau apsiimčiau kandidatus tvarkyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2012 11 12, 15:36)
karsta.gif  fool.gif košmaras... kad gyvenime daugiau apsiimčiau kandidatus tvarkyt doh.gif

kokius kandidatus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepos dukra @ 2012 11 12, 18:24)
kokius kandidatus  blink.gif

Į Seimą.
Atsakyti
Pirmą kartą teks pateikti FR0572 blush2.gif viskas kaip ir gaunasi, ale FR0572A priede ką reikia nurodyti A16 laukelyje doh.gif nu lyg pildymo instrukcijoje kaip skaitau nurodyti nereikia, bet tikrinant ataskaitą šauktuku man meta: KLAIDA: Visi būtini eilutės laukai turi būti užpildyti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepos dukra @ 2012 11 12, 21:08)
Pirmą kartą teks pateikti  FR0572  blush2.gif viskas kaip ir gaunasi, ale FR0572A priede ką reikia nurodyti A16 laukelyje  doh.gif  nu lyg pildymo instrukcijoje kaip skaitau nurodyti nereikia, bet tikrinant ataskaitą šauktuku man meta: KLAIDA: Visi būtini eilutės laukai turi būti užpildyti  blink.gif

Jei nereikia pabandyk 0 įrašyt mirksiukas.gif
Atsakyti
O kam tą A priedą pildai? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tepaluota: 12 lapkričio 2012 - 21:18
Detalizuoju FR0572 pagal žmones unsure.gif VMI puslapyje rašo - FR0572 ir jos priedus smile.gif aš dar neišsiųsiu, bet užsipildau iš anksto blink.gif
Atsakyti