Čia, kaip pastebėjau, tai faktas, kad taip visada būna su derinimais
Žodž, miegu ramiai
Laba laba,
Tinka manau ir man, jei kas extra neislys
Nu ne dviese, jau tryse
Tai RYTOJ (11.28) 16.00 val, SAULES MIESTAS, CILI
QUOTE(Tepaluota @ 2012 11 27, 09:53)
Šiandien, rytoj po 15val.
QUOTE(Daidute @ 2012 11 27, 09:54)
Man tada geriau ryt, bet apie 16.00 val
Tinka manau ir man, jei kas extra neislys
QUOTE(Tepaluota @ 2012 11 27, 10:09)
Tai čia mes dviese ir liekam
Nu ne dviese, jau tryse
Tik trys?
QUOTE(Tepaluota @ 2012 11 27, 10:53)
Tik trys?
Tai kad daugiau jūsų ir nėra (man taip atrodo)
QUOTE(Ramunytėė @ 2012 11 27, 11:54)
Tai kad daugiau jūsų ir nėra (man taip atrodo)
Tai kad buvo ir daugiau siaulieciu Visos tik nere i krumus, kai link reikalo pakrypom
QUOTE(Tepaluota @ 2012 11 27, 11:18)
Man taip neatrodo
Tai gal kitos mažiau reiškiasi ir nepastebėjau
QUOTE(Renri3 @ 2012 11 27, 10:52)
Tinka ir man
QUOTE(Daidute @ 2012 11 27, 12:46)
Tinka ir man
Tik tada reikia nutart kaip mes susitinkam ir atpazystam prie kurio staliuko sest Kad paskui nebutu juoku
jei zinotume kiek musu bus, galetume staliuka rezervuotis koki ir viskas butu aisku
Sveikos na jo, visur kiek zinau pirmas kartas sunkiai organizuojasi. po to kai prades susitikineti siaulietes tai cia neuzsuks net
nesidirba man siandien... paskambino is policijos buvo savaitgali gautas nusiskundimas del triuksmo bute ir reikia vaizuoti i komisariata gailetis.. tikiuosi baudos neisrasys..
nesidirba man siandien... paskambino is policijos buvo savaitgali gautas nusiskundimas del triuksmo bute ir reikia vaizuoti i komisariata gailetis.. tikiuosi baudos neisrasys..
QUOTE(pupute @ 2012 11 27, 13:22)
Sveikos na jo, visur kiek zinau pirmas kartas sunkiai organizuojasi. po to kai prades susitikineti siaulietes tai cia neuzsuks net
Nu tai jeigu mes cia tryse, tai niekas net nepastebes, kad musu nera
A tai ka tiek reikejo triuksmaut? Siaip tai pareigunai turejo atvaziuot patikrint, ispet paskambine i duris gi
Papildyta:
Siaulietes, einat kuri 12.20 i VMI seminara "PVM atskaita ir PVM atskaitos tikslinimas" ? Uzsiregistravau, eisiu sviestis