QUOTE(MeSsS @ 2012 11 26, 16:04)
o kuom tas kalendorius geresnis už kitus?
Itariu niekuo
Atrase i el.pasta ir siandien ta pati, ka rase ana treciadieni - "Laba diena, gausite šią savaitę"
QUOTE(Renri3 @ 2012 11 26, 16:20)
Itariu niekuo
Atrase i el.pasta ir siandien ta pati, ka rase ana treciadieni - "Laba diena, gausite šią savaitę"
Na, tikrai jie niekuo neypatingi, gal tik daugiau informacijos jose, kaip buhalteriams
Aš nesulaukiau skambučio, ryt jau koliosiu "Pačiolį". Arba kalendorius atsiras labai greit, arba tegul grąžina pinigus. Jau su seminarais pagadino savo markę , dabar ir su kalendoriais bus tas pats.
QUOTE(Daidute @ 2012 11 26, 17:25)
Na, tikrai jie niekuo neypatingi, gal tik daugiau informacijos jose, kaip buhalteriams
Aš nesulaukiau skambučio, ryt jau koliosiu "Pačiolį". Arba kalendorius atsiras labai greit, arba tegul grąžina pinigus. Jau su seminarais pagadino savo markę , dabar ir su kalendoriais bus tas pats.
Va va, as paskutiniu metu nelabai kokius atsiliepimus apie juos tegirdziu.
Tai del siaulieciu meeto nieko nenutarem galutinai?
QUOTE(Renri3 @ 2012 11 26, 16:59)
Tai del siaulieciu meeto nieko nenutarem galutinai?
Tai kad tormazina visos.
QUOTE(Tepaluota @ 2012 11 26, 19:58)
Tai kad tormazina visos.
Ei, tai ar stabdziu skyscio kokio uzgeret per savaitgali?
Labas rytas,
Tai visos tylit, rašot kada kam patogiau, bandysime derintis. Ryt negaliu
Tai visos tylit, rašot kada kam patogiau, bandysime derintis. Ryt negaliu
Šiandien, rytoj po 15val.
QUOTE(Tepaluota @ 2012 11 27, 08:53)
Šiandien, rytoj po 15val.
Man tada geriau ryt, bet apie 16.00 val
Tai čia mes dviese ir liekam
QUOTE(Tepaluota @ 2012 11 27, 09:09)
Tai čia mes dviese ir liekam
Matomai