Įkraunama...
Įkraunama...

Sakičiukų mylėtojos dirba ir bendrauja toliau

Laba ryta, kazin Sodros puslapis streikuoja, kad neina prisijungti prie EDAS...
Atsakyti
laba diena smile.gif

na as prisitaikysiu kada daugumai bus patogiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 11 25, 23:41)
Laba laba smile.gif As II planuoju bandyt i centra palekt, tai galim bandyt smile.gif Tik kokiu laiku? Ir, jei nieko pries, koleges, tai as su savo mazaja padejeja buciau  blush2.gif

o tau padėjėja padeda? biggrin.gif aš irgi tokio pat amžiaus buhalterį auginu, tai vujei vujei, ateina prie mano stalo, sąskaitas "surūšiuoja", paskui atbėgęs sako "mama popiris - dok babi (barni)" biggrin.gif
gerai kad mažesnė buhalterė dar neprasisuka pro mano popiris o tai man būtų kapiec lotuliukas.gif

labas rytas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2012 11 26, 11:40)
o tau padėjėja padeda?  biggrin.gif aš irgi tokio pat amžiaus buhalterį auginu, tai vujei vujei, ateina prie mano stalo, sąskaitas "surūšiuoja", paskui atbėgęs sako "mama popiris - dok babi (barni)"  biggrin.gif
gerai kad mažesnė buhalterė dar neprasisuka pro mano popiris o tai man būtų kapiec  lotuliukas.gif

labas rytas  mirksiukas.gif

Na bijau prisikalbet, bet nelenda prie mano popieriu smile.gif zino kur sudeti tie, kuriuos jai galima imt smile.gif Esu paskyrus kampiuka jos dokumentams, kur sudedu sugadintas saskaitas ir kt smile.gif Tai ji pasirasineja ten biggrin.gif Ir dar mane kontroliuoja, vos tik nusisuku nuo kompo, tai ji man sako "mamyte, dajbeli dijbk" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 11 26, 11:56)
Na bijau prisikalbet, bet nelenda prie mano popieriu smile.gif zino kur sudeti tie, kuriuos jai galima imt smile.gif Esu paskyrus kampiuka jos dokumentams, kur sudedu sugadintas saskaitas ir kt smile.gif Tai ji pasirasineja ten biggrin.gif Ir dar mane kontroliuoja, vos tik nusisuku nuo kompo, tai ji man sako "mamyte, dajbeli dijbk" biggrin.gif

mane taip iš trijų stalčių iškraustė, susidėjo savo knygas, popierius, ale vis tiek jam įdomiau kur mama viską susideda rolleyes.gif
bet kaip gerai kai vaikas prižiūri kad mama dirbtų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2012 11 26, 12:06)
mane taip iš trijų stalčių iškraustė, susidėjo savo knygas, popierius, ale vis tiek jam įdomiau kur mama viską susideda  rolleyes.gif
bet kaip gerai kai vaikas prižiūri kad mama dirbtų  thumbup.gif

Aha, vyrui sakiau, kad gal jos ir i darza nebevest visai, bus garantuotas, kad dirbu biggrin.gif
Atsakyti
Kurios saketes is Paciolio tuos buhalteriu kalendorius, tai visos gavot? Atnese pasiuntinys ar i pasta reikejo eit? velnias, as nieko negavau dar doh.gif O rase, kad jau kaip ana savaite turejau gaut g.gif
Buvau gavus pranesima apie siuntini, nulekiau i pasta, ale visai ne tas, ko laukiau.
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 11 26, 13:37)
Kurios saketes is Paciolio tuos buhalteriu kalendorius, tai visos gavot? Atnese pasiuntinys ar i pasta reikejo eit? velnias, as nieko negavau dar  doh.gif O rase, kad jau kaip ana savaite turejau gaut  g.gif 
Buvau gavus pranesima apie siuntini, nulekiau i pasta, ale visai ne tas, ko laukiau.

Aš dar negavau, skambinausi jiems. Sakė pasiaiškins ir perskambins. g.gif Tai žiūrėsiu, kada paskambins. mirksiukas.gif O jei neskambins iki darbo pabaigos, ryt jau tada koliosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daidute @ 2012 11 26, 15:13)
Aš dar negavau, skambinausi jiems. Sakė pasiaiškins ir perskambins.  g.gif Tai žiūrėsiu, kada paskambins.  mirksiukas.gif O jei neskambins iki darbo pabaigos, ryt jau tada koliosiu  biggrin.gif

Nu reikes ir man tada pakoliot biggrin.gif jau turejo but ana savaite gi. Nemegstu veluojanciu box.gif
Atsakyti
Aš jau gavau senokai, atsiunčia per kurjerius 4u.gif
Atsakyti
Aš ant Pačiolio pikta esu. Buvau užsisakiusi knygą, sumokėjau pinigus, laukiau gal mėnesį, gal dar ilgiau, nebeatsimenu, kai pagaliau atsiuntė, ta pati knyga buvo pardavinėjama su didele nuolaida. mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 11 26, 14:37)
Kurios saketes is Paciolio tuos buhalteriu kalendorius, tai visos gavot? Atnese pasiuntinys ar i pasta reikejo eit? velnias, as nieko negavau dar  doh.gif O rase, kad jau kaip ana savaite turejau gaut  g.gif 

Gavau aš tik penktadienį. Tai gal ir tau ant dienų atveš 4u.gif
Atsakyti