Įkraunama...
Įkraunama...

Sakičiukų mylėtojos dirba ir bendrauja toliau

QUOTE(dangiski migdolai @ 2012 11 23, 13:49)
Laba diena, koleges smile.gif tikiuosi nei viena jusu nesate ta, su kuria tik ka kalbejau telefonu - kokia nemandagi - kramto kalbedama kad vos eina suprasti..
gal zinote kur per vmi direktorius gali sutikima (leidima) padaryti kad as, imones buhaltere matyciau prisijungusi imone ir galeciau teikti deklaracijas?

Gal labai alkana buvo lotuliukas.gif El. pastu nepriima, turi nunesti direktorius arba tu gali nueit su jo igaliojimu.
Atsakyti
QUOTE(dangiski migdolai @ 2012 11 23, 15:07)
Galima, vienos firmos direktorius buvo taip man padares... bet isejau su piktuktumais nes algos nemokejo tai nenoriu jam skambinti  schmoll.gif  biggrin.gif

va ką radau:

"Kai mokesčių mokėtojas nori pakeisti sutarties priede nurodytus duomenis, EDS vartotojų administratoriaus teisę turintis vartotojas mokesčių administratoriui per EDS gali pateikti tinkamai užpildytą naują sutarties priedą. Sutarties pakeitimai (priedai) papildomai elektroniniu parašu nepasirašomi. Tais atvejais, kai norima nutrauki mokesčių mokėtojo (juridinio asmens) EDS vartotojų administratoriaus teisę, mokesčių mokėtojas (juridinis asmuo) ir mokesčių administratorius turi pasirašyti atitinkamai užpildytą sutarties priedą raštu."

čia visa nuoroda:
https://deklaravimas...56d144b450#open

tai kaip suprantu vadovas gali per EDS nusiųsti tą priedą...

Atsakyti
QUOTE(Rudaake2 @ 2012 11 23, 14:14)
va ką radau:

tai kaip suprantu vadovas gali per EDS nusiųsti tą priedą...

Nu tai tada turetu leist nusiust, matai klaidinam mes tave rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos wink.gif

QUOTE(mango @ 2012 11 23, 13:11)
Niekad nesame susigrąžinę PVM, o dabar nemažas mokėtinas, norėčiau susidengti. Ar reikia prašymo dėl pVM užskaitymo?

nereikia atskiro prasymo jokio. Susidengs viskas taip. Va jei norit susigrazint, tada reiketu prasyt smile.gif

QUOTE(dangiski migdolai @ 2012 11 23, 14:49)
Laba diena, koleges smile.gif tikiuosi nei viena jusu nesate ta, su kuria tik ka kalbejau telefonu - kokia nemandagi - kramto kalbedama kad vos eina suprasti..
gal zinote kur per vmi direktorius gali sutikima (leidima) padaryti kad as, imones buhaltere matyciau prisijungusi imone ir galeciau teikti deklaracijas?

Oi neee, as taip nedarau biggrin.gif Man tai atrodo nepagarba pasnekovui ir siaip gero elgesio trukumas smile.gif

QUOTE(Rudaake2 @ 2012 11 23, 14:58)
tikrai ne aš ten buvau smile.gif taip niekada nesielgiu, nemandagu kramtant kalbėti....
aš visada užpildau EDS sutarties priedą ir jį su vadovo parašais bei įmonės antspaudu nešu į VMI, net nežinau, ar galima įgalioti el.būdu...

As nesiau pati i vmi uzpildytas ir pasirasytas formas.
Nezinojau net, kad el.budu galima smile.gif Na bet nieko, pasivaiksciojau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tutska2 @ 2012 11 23, 15:20)
Nu tai tada turetu leist nusiust, matai klaidinam mes tave  rolleyes.gif

aš tik dabar kai pradėjau ieškoti, atradau tai...
aš irgi visada nešiau pasirašytus EDS priedus.
Na kaip matau, dar daug ko nežinau... o visko žinoti ir neįmanoma...

Va nežinojau, kad ir el.būdu galima užsakyti mokesčių apskaitos korteles, o iš jūsų čia sužinojau, užsakiau ir gavau jau smile.gif ačiū merginos už patarimus smile.gif
Dabar reiks žiūrėti, kas ten tose kortelėse prirašyta... jaučiu kils klausimų man...
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

ALIO ALIO....Šiaulietės buhalterkos, kada susibėgam kavos kitą savaitę g.gif Man tinka visos dienos, išskyrus trečiadienis mirksiukas.gif
Atsakyti
Man II arba III.
Atsakyti
QUOTE(Daidute @ 2012 11 25, 22:40)
Labas vakaras  4u.gif

ALIO ALIO....Šiaulietės buhalterkos, kada susibėgam kavos kitą savaitę  g.gif  Man tinka visos dienos, išskyrus trečiadienis  mirksiukas.gif

QUOTE(Tepaluota @ 2012 11 25, 22:44)
Man II arba III.

Laba laba smile.gif As II planuoju bandyt i centra palekt, tai galim bandyt smile.gif Tik kokiu laiku? Ir, jei nieko pries, koleges, tai as su savo mazaja padejeja buciau blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas,

user posted image

Man tinka mirksiukas.gif Jei ir likusioms, norinčioms susitikti tiks, rašomės į sąrašiuką ax.gif

ATRADIENIS, 12.00 val, SAULĖS MIESTAS

1. Daidute
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daidute: 26 lapkričio 2012 - 06:42
QUOTE(Daidute @ 2012 11 26, 06:40)

Aš galiu tik nuo 15val.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 11 26, 07:00)
Aš galiu tik nuo 15val.

O aš šią savaitę negaliu darbo laiku verysad.gif Nebent 2dienį nuo pietų pasiimsiu išeiginę ax.gif
Atsakyti
Labas rytas mielosios smile.gif pasiilgau jusu biggrin.gif biggrin.gif matau baliuka jau organizuojat biggrin.gif biggrin.gif
po savaitgalio Sel koncerto as dar vis prikimus biggrin.gif vyras sake iseigine imti ale kaa te smile.gif nei skauda nei ka, namie nesisedi ax.gif
Atsakyti