Labukas.
Iš kur gausit 2013 m. kalendorių su pažymėtomis švenčių dienomis, darbo dienomis ir valandomis per mėnesį. Na tokį gudrų kalendorių buhalteriams?
QUOTE(salutvera @ 2012 11 22, 20:29)
Labukas.
Iš kur gausit 2013 m. kalendorių su pažymėtomis švenčių dienomis, darbo dienomis ir valandomis per mėnesį. Na tokį gudrų kalendorių buhalteriams?
Buna tax.lt man rodos. As uzsisakiau is Paciolio buhalterio kalendoriu, tai ten bus kaip supratau
QUOTE(Tepaluota @ 2012 11 22, 20:00)
Nu mergos, ple, nedurna ant tiek aš. Ir akinius naujus nusipirkau vakar Jungiuosi per įmonės el.bankininkystės sistemą - kaba savininkė, bet įmonė ant jos nepakabinta. Jungiuosi per jos asmeninę el.bankininkystę - irgi tik fizinis asmuo, įmonės nėra. Jokio samdomo vadovo nėra.
na įdomiai tada gaunasi... tada gal reik į VMI pasiskambinti, kodėl taip yra...
Papildyta:
QUOTE(salutvera @ 2012 11 22, 20:29)
Labukas.
aš anksčiau parsisiųsdavau iš www.aktualijos.lt.
Bet už 2012 metus nėra jų puslapyje, net nepamenu iš kur parsisiunčiau ir atsispausdinau...
2013 metams turbūt iš tax reiks parsisiųsti
QUOTE(Renri3 @ 2012 11 22, 19:23)
O tai pavedimai kaip daromi tada?
Kaip tai kaip? Paprastai. Atsisėdi prie kompo ir pervedi.
QUOTE(Tepaluota @ 2012 11 22, 21:21)
Kaip tai kaip? Paprastai. Atsisėdi prie kompo ir pervedi.
As is pradziu ne taip supratau pamaniau, kad kazkodel atsidarius im banko sask, rodo tik savininkes. Nu jau vakaras, ko benoret dar akys sunkios, sunkiai skaitos
Laba diena,
Kur buhalteros visos dingo? Ar jau išeiginė visoms?
Kur buhalteros visos dingo? Ar jau išeiginė visoms?
QUOTE(Daidute @ 2012 11 23, 11:22)
Ne visoms, kitos dirba issijuose, ne taip kaip kaikurios, guli bambas isverte
Niekad nesame susigrąžinę PVM, o dabar nemažas mokėtinas, norėčiau susidengti. Ar reikia prašymo dėl pVM užskaitymo?
Laba diena, koleges tikiuosi nei viena jusu nesate ta, su kuria tik ka kalbejau telefonu - kokia nemandagi - kramto kalbedama kad vos eina suprasti..
gal zinote kur per vmi direktorius gali sutikima (leidima) padaryti kad as, imones buhaltere matyciau prisijungusi imone ir galeciau teikti deklaracijas?
gal zinote kur per vmi direktorius gali sutikima (leidima) padaryti kad as, imones buhaltere matyciau prisijungusi imone ir galeciau teikti deklaracijas?
QUOTE(dangiski migdolai @ 2012 11 23, 14:49)
Laba diena, koleges tikiuosi nei viena jusu nesate ta, su kuria tik ka kalbejau telefonu - kokia nemandagi - kramto kalbedama kad vos eina suprasti..
tikrai ne aš ten buvau taip niekada nesielgiu, nemandagu kramtant kalbėti....
aš visada užpildau EDS sutarties priedą ir jį su vadovo parašais bei įmonės antspaudu nešu į VMI, net nežinau, ar galima įgalioti el.būdu...
Galima, vienos firmos direktorius buvo taip man padares... bet isejau su piktuktumais nes algos nemokejo tai nenoriu jam skambinti