Įkraunama...
Įkraunama...

Sakičiukų mylėtojos dirba ir bendrauja toliau

QUOTE(Sonatuole @ 2012 11 22, 14:41)
Aga, padarė klaidą, perrašys sąskaitą, nes viskas buvo mūsų nurodyta smile.gif
Nu įeinu į tą VMI, bet natau savo kaip fizinio asmens duomenis, o atstovaujamos įmonės nėr, kur ką ten uždėt?  blush2.gif

čia yra info:
https://nauja.vmi.lt...iscuss.php?d=84

reikia pasiinkti mokesčių mokėtoją, bet kad turėtumėte priėmimą prie mokesičų mokėtojo, turite būti įgaliota.
Atsakyti
QUOTE(liepsnelee @ 2012 11 22, 12:49)

QUOTE(Rudaake2 @ 2012 11 22, 12:52)
ten tik permokas (skirtumus) dabar galima sužiūrėti, dar delspinigius. Iki galo dar neišdirbta sistema.... Bet vis jau šis tas...
aš einu į Mokesčių mokėtojo kortelė- Apskaitos duomenys

QUOTE(Rudaake2 @ 2012 11 22, 13:51)
čia yra info:
https://nauja.vmi.lt...iscuss.php?d=84
reikia pasiinkti mokesčių mokėtoją, bet kad turėtumėte priėmimą prie mokesičų mokėtojo, turite būti įgaliota.

Ačiukas visoms, bet kiek dar problemų su prisijungimu. g.gif Reiks susirankioti visus įgaliojimus doh.gif , siaubas kažkoks ir nesusipratimas. schmoll.gif Mano šefas nebūna pas mus, tai kaip susitvarkyti doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Tegul per banką jungiasi ir suveda Jus, kaip atstovą.
Atsakyti
QUOTE(Daidute @ 2012 11 22, 15:13)
Ačiukas visoms, bet kiek dar problemų su prisijungimu. g.gif  Reiks susirankioti visus įgaliojimus doh.gif , siaubas kažkoks ir nesusipratimas. schmoll.gif  Mano šefas nebūna pas mus, tai kaip susitvarkyti doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

o gal tu pati turi prisijungimą prie banko vadovo vardu? tada galėtum save įgalioti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaake2 @ 2012 11 22, 16:22)
o gal tu pati turi prisijungimą prie banko vadovo vardu? tada galėtum save įgalioti smile.gif

As taip vakar save isigaliojau biggrin.gif Nes visi banko prisijungimai pas mane.
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 11 22, 17:57)
As taip vakar save isigaliojau biggrin.gif Nes visi banko prisijungimai pas mane.

aš vienos įmonės irgi taip padariau, nes banko generatorius vadovo vardu.
Atsakyti
O jei pas mane IĮ savininkas, jungdamasis per įmonės el.bankininkystę, nemato savo įmonės? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 11 22, 18:25)
O jei pas mane IĮ savininkas, jungdamasis per įmonės el.bankininkystę, nemato savo įmonės?  doh.gif

O kaip cia taip? blink.gif Tai gal akinius per silpnus zmogus nesioja? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 11 22, 18:25)
O jei pas mane IĮ savininkas, jungdamasis per įmonės el.bankininkystę, nemato savo įmonės?  doh.gif

šiaip tai turėtų rodyti...
o gal yra koks samdytas IĮ vadovas? tada turbūt vadovas būtų pajungtas.
Atsakyti
Na nebent tikrai yra koks kitas vadovas. Pas mane jungiantis leidziaq rinktis imone arba vyro saskaita (o tas tai yra laaaabai gerai bigsmile.gif )
Atsakyti
Nu mergos, ple, nedurna ant tiek aš. Ir akinius naujus nusipirkau vakar cool.gif Jungiuosi per įmonės el.bankininkystės sistemą - kaba savininkė, bet įmonė ant jos nepakabinta. Jungiuosi per jos asmeninę el.bankininkystę - irgi tik fizinis asmuo, įmonės nėra. Jokio samdomo vadovo nėra.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 11 22, 20:00)
Nu mergos, ple, nedurna ant tiek aš. Ir akinius naujus nusipirkau vakar cool.gif Jungiuosi per įmonės el.bankininkystės sistemą - kaba savininkė, bet įmonė ant jos nepakabinta. Jungiuosi per jos asmeninę el.bankininkystę - irgi tik fizinis asmuo, įmonės nėra. Jokio samdomo vadovo nėra.

O tai pavedimai kaip daromi tada? Reikia banke paprasyt tada , kad prijungtu savininke prie im saskaitos.
Atsakyti