Laba diena
Vakar persiziurejau viska tam mano vmi.
Oho kokie sveikinimai nuo ryto Nesinori dar man irgi tu svenciu, bet ACIU
Del kavinimosi, tai butu tikrai gerai kitos sav antroj pusej, nes siandien einu grazintis akiu, tai neisivaizduoju kaip as cia atrodysiu ir kiek laiko busiu patinus
QUOTE(Rudaake2 @ 2012 11 21, 20:10)
ar nesat skoloj, galite pasiž\iūrėti per mano vmi, ten dabar rodo skolas.
Tik reikia, kad vadovas suteiktų leidimą.
o kur ten reikia ziuret? visai atsilikau
Papildyta:
radau bet nieko negelbėja manęs
QUOTE(Sonatuole @ 2012 11 22, 12:28)
Labuka,
Pagelbėkit kas nors. Perkam IT iš Danų, šiandien gavau invoicą su 25% PVM. Kaip FR0600?
Pagelbėkit kas nors. Perkam IT iš Danų, šiandien gavau invoicą su 25% PVM. Kaip FR0600?
Ryškiai pirkimo metu jiems nenurodėt savo PVM kodo. Jie privalėjo parduoti be PVM. Dabar menamą skaičiuot nuo sumos be PVM reikia, o tas 25 proc. PVM neteisingas berods net neleidžiami atskaitymai. Aš preašyčiau jų perrašyt invoice. Bet su danais sunku
Varau ir aš pažiūrėt savo VMI
QUOTE(Rudaake2 @ 2012 11 21, 19:10)
ar nesat skoloj, galite pasiž\iūrėti per mano vmi, ten dabar rodo skolas.
Na, dabar jūs man paaiškintik "genutei" Nieko nerandu prisijungus prie VMI, matau tik gretinimus ir viskas Įmeskit paaiškinimą, ką ir kur ieškoti
QUOTE(MeSsS @ 2012 11 22, 13:05)
o kur ten reikia ziuret? visai atsilikau
Papildyta:
Papildyta:
taip, ten tik mokesčių skolų likučiai, kortelių nėra, gal vėliau bus...
QUOTE(Daidute @ 2012 11 22, 12:41)
Na, dabar jūs man paaiškintik "genutei" Nieko nerandu prisijungus prie VMI, matau tik gretinimus ir viskas Įmeskit paaiškinimą, ką ir kur ieškoti
http://nauja.vmi.lt/
Mano VMI
QUOTE(Daidute @ 2012 11 22, 13:41)
ten tik permokas (skirtumus) dabar galima sužiūrėti, dar delspinigius. Iki galo dar neišdirbta sistema.... Bet vis jau šis tas...
aš einu į Mokesčių mokėtojo kortelė- Apskaitos duomenys
QUOTE(mango @ 2012 11 21, 19:09)
dar dėl to automobilio pirkimo.. atleiskit man genutei žodžiu automobilio kaina 10.000, gautoje sąskaitoje parašyta suma 10.000 ir kad 'išskaičuotas 2100 PVM', bet jie mašiną mums pardavė už 10.000, turim KPO antrą dalį 10.000, tai kaip čia su tio PVM suprasti? Tai čia matyt su ta marža automobilis? ..
Zinok dar vakar atgaminau kazka, bet zinok tikrai nezinau kokiu istatymu remtis ir ar as nesvaigstu, bet kazkada lyg skaiciau, kad jei imone isigijo auto is privataus asmens be pvm, tai ji gali ir parduot ta auto be pvm. Tai gal todel ta II Jums ir parduoda be pvm, tik paskui Jus jei parduosit ne privaciam asmeniui, o imonei tada turesit susimoket PVM. Nu vienu zodziu, gal cia ir nusisneku, o gal ir ne, reiktu paieskot info, bet siandien nelabai turiu laiko, nes sunervino transporto inspekcijoj, turiu dabar galvos skausma iki pirmadienio issprest .
QUOTE(Rudaake2 @ 2012 11 21, 20:06)
pasisekė tau, kad vadovas šalia
Nieko gero.
QUOTE(Renri3 @ 2012 11 21, 20:11)
Ne visada tai yra gerai Darbo valandos tada - 24val per para
, atidirbtum ir uztrenktum duris, o dabar istisa para uzia galva, ner ramybes nei savaitgaliais
QUOTE(salutvera @ 2012 11 21, 20:29)
Sveikos buhalterės, norėjau sužinoti šiek tiek daugiau apie komandiruotes ir darbą naktį. DK skaičiau, jog naktinės darbo valandos apmokamos 1,5 karto daugiau, o iš kitų šaltinių lyg ir girdėjau (jei atmintis nešlubuoja), jog dvigubai, tai kaip čia dabar?
Dabar apie komandiruotes: jei sudarant darbo sutartį su darbuotoju žinoma, jog bus komandiruotės, kokią sumą reikia rašyti sutartyje prie atlyginimo? Žinau, kad yra kokia tai formulė, pagal kurią pasiskaičiuojama, bet gal galite patikslinti? Na pvz. nuo minimalaus atlyginimo. Tikiuosi supratot, ką parašiau
Dabar apie komandiruotes: jei sudarant darbo sutartį su darbuotoju žinoma, jog bus komandiruotės, kokią sumą reikia rašyti sutartyje prie atlyginimo? Žinau, kad yra kokia tai formulė, pagal kurią pasiskaičiuojama, bet gal galite patikslinti? Na pvz. nuo minimalaus atlyginimo. Tikiuosi supratot, ką parašiau
Naktines-1.5k, sventines -2k.
Formule, kazkuri jau parase.
Atlieku info is seminaro nuskenuosiu kuria dienele ir galesiu imest i pastuka kam bus idomu
QUOTE(tutska2 @ 2012 11 22, 13:53)
Atlieku info is seminaro nuskenuosiu kuria dienele ir galesiu imest i pastuka kam bus idomu
būtų gerai gauti info....
Bet kaip suprantu jūs čia turite savo paštą susikūrusios ir ten viską talpinat?
Na ne pilnai isdirbta dar sistema "mano vmi", vakar net susimeciau pamacius senojo pvm suma kaip prievole (tikslintas buvo si menesi). Tai bet salia rodo ir patikslinta. Tai dabar ziuresiu ka rodys po 26d.
Kol nesigilini, atrodo viskas ok su tais vmi, bet pasirodo "gryba pjauna" jie ten neblogai ir sistemas atnaujindami prisvaigsta...
Del sask is danu, tai tikrai be pvm turejo israsyt. Mes jei rasom uzsieniui, tai be pvm ir gaunam taip pat. Bet tas musu uzsienis, braliukai latviukai
Su auto pirkimu is II yra niuansu, paskui ir su pardavimu vel ten ne viskas paprastai. Geriau pasitikslint viska konkreciai vmi.
Kol nesigilini, atrodo viskas ok su tais vmi, bet pasirodo "gryba pjauna" jie ten neblogai ir sistemas atnaujindami prisvaigsta...
Del sask is danu, tai tikrai be pvm turejo israsyt. Mes jei rasom uzsieniui, tai be pvm ir gaunam taip pat. Bet tas musu uzsienis, braliukai latviukai
Su auto pirkimu is II yra niuansu, paskui ir su pardavimu vel ten ne viskas paprastai. Geriau pasitikslint viska konkreciai vmi.
dėl to automobilio, tai ten pasirodo sąskaita pažyma, kurios mums, kaip juridiniam asmeniui neužtenka, jie privalėjo PVM s.f. bet kokiu atveju išrasyt be jokių mūsų prašymų.. o aš nesusidūrusi pagalvojau, kad čia gal kaip koks draudimo polisas, ty nebūtina PVM sf ir kad su mašinomis, taip būna, gerai, kad tax'e viena moteris išaiškino tai va, laukiu PVM sf ir tikiuosi viskas gerai bus
vakar bandžiau prie mano VMI prisijungti su tais pačiais kodais kaip EDS (direktoriaus), bet neleido.. ar galioja ten tie patys kodai?
vakar bandžiau prie mano VMI prisijungti su tais pačiais kodais kaip EDS (direktoriaus), bet neleido.. ar galioja ten tie patys kodai?
Aga, padarė klaidą, perrašys sąskaitą, nes viskas buvo mūsų nurodyta
Nu įeinu į tą VMI, bet natau savo kaip fizinio asmens duomenis, o atstovaujamos įmonės nėr, kur ką ten uždėt?
Nu įeinu į tą VMI, bet natau savo kaip fizinio asmens duomenis, o atstovaujamos įmonės nėr, kur ką ten uždėt?