Įkraunama...
Įkraunama...

Sakičiukų mylėtojos dirba ir bendrauja toliau

QUOTE(Renri3 @ 2012 11 21, 19:45)
Kam siust prasyma del skolu suderinimo su vmi ir ar yra kazkokia forma per eds ar siust el.pastu ? O tai man jau kyla klausimas ar po tokiu sugretinimu nesam skoloj  doh.gif Nors mokescius mokam laiku...

As sita forma pildziau http://www.vmi.lt/lt/?itemId=10215373. Yra paklausimo temoje "mokesciu likuciu derinimas". Viskas thumbup.gif Kita diena el.paste jau gulejo atsakymai. Viskas aisku, konkretu, tik vienos firmos inspektore toks jausmas, kad tuos sugretinimus atsiunte, nes irgi ne velnio nesuprasi. tai paprasiau atsiusti tokius, kaip kitu firmu gavau.
Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2012 11 21, 21:06)
Už dirbtą savaitgalio dieną atiduodat laisvą dieną apmokant vidutinį DU arba už tą šeštadienį apmokat dvigubai, parašot direktoriaus įsakymą dėl darbo laisvą dieną.

aš tokiais atvejais kartais žymiu 1 val darbo. Ar blogai darau blush2.gif
tiesa, viena pažįstama buhalterė sakė, kad galima parašyti įsakyma, kad direktorius ir vadybininkai darbui reikalingas prekes gali pirkti ir ne darbo dienomis. Ar niekas taip nedarote?
Atsakyti
QUOTE(mango @ 2012 11 22, 08:24)
aš tokiais atvejais kartais žymiu 1 val darbo. Ar blogai darau blush2.gif
tiesa, viena pažįstama buhalterė sakė, kad galima parašyti įsakyma, kad direktorius ir vadybininkai darbui reikalingas prekes gali pirkti ir ne darbo dienomis. Ar niekas taip nedarote?

Nežinau gal kuri kita pakomentuos, pas mane jei dirba tai visą šeštadienį ar sekmadienį ir atiduodu visą laisvą kitą dieną. O toks įsakymas galimas, bet vistiek reikia jam apmokėti dvigubai arba atiduoti laisvą, toks darbo kodeksas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 11 22, 07:49)
Sveikinu visas su artėjančiais naujais 2013 metas! Durna, sakot?! Užtat pirma pasveikinau  cool.gif

Labas rytas 4u.gif

blink.gif blink.gif Ar pasiutai, dar nenoriu tokių sveikinimų blink.gif blink.gif
Greit prisipažink ką vartojai čia nuo ryto? g.gif g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Kavinamės user posted image ir toliau kimbam į skaičiukius
Atsakyti
labas rytas smile.gif

QUOTE(Tepaluota @ 2012 11 22, 08:49)
Sveikinu visas su artėjančiais naujais 2013 metas! Durna, sakot?! Užtat pirma pasveikinau  cool.gif

user posted image

oi dar tikrai anksti.... dar nenoriu galvoti apie šventes, reikia dar daug iki to nuveikti....

QUOTE(sitara @ 2012 11 22, 09:07)
As sita forma pildziau http://www.vmi.lt/lt/?itemId=10215373. Yra paklausimo temoje "mokesciu likuciu derinimas". Viskas thumbup.gif Kita diena el.paste jau gulejo atsakymai. Viskas aisku, konkretu, tik vienos firmos inspektore toks jausmas, kad tuos sugretinimus atsiunte, nes irgi ne velnio nesuprasi. tai paprasiau atsiusti tokius, kaip kitu firmu gavau.

ačiū, šito net nežinojau.... reiks ir man pabandyti.
O ką rašei klausimo vietoje? Ar reikia prisegti kažkokį prašymą?

Atsakyti
QUOTE(mango @ 2012 11 21, 20:09)
as kazkada skambinau i bendra vmi nr, ten kazkokios konsultantes nr dave ir ji pasake koki imones kokios įmonės skolos tai dienai žodžiu, bet tokia nelabai patenkinta, liepė tuos gretinimus žiūrėti..
Papildyta:
dar dėl to automobilio pirkimo.. atleiskit man genutei smile.gif žodžiu automobilio kaina 10.000, gautoje sąskaitoje parašyta suma 10.000 ir kad 'išskaičuotas 2100 PVM', bet jie mašiną mums pardavė už 10.000, turim KPO antrą dalį 10.000, tai kaip čia su tio PVM suprasti?  unsure.gif  Tai čia matyt su ta marža automobilis? ..  blush2.gif

Gali drąsiai reikalauti PVM sąskaitos faktūros. Čia yra PVM apmokestinama mašina, tiekimas PRIVALO būti apifirmintas PVM sąskaita faktūra. Genute ne tu, o ta IĮ. Mane vis dar stebina ta bananų šalis turguje doh.gif O jau 10 metų su automobilininkais dirbu... ir vis dar stebina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 11 22, 07:49)

thumbup.gif

QUOTE(Cashmere @ 2012 11 22, 08:29)
Nežinau gal kuri kita pakomentuos, pas mane jei dirba tai visą šeštadienį ar sekmadienį ir atiduodu visą laisvą kitą dieną. O toks įsakymas galimas, bet vistiek reikia jam apmokėti dvigubai arba atiduoti laisvą, toks darbo kodeksas  4u.gif

Pas mus irgi kartais buna savaitgaliais budėjimai varžybose, tai apmokam tik už dirbtas valandas, o laisvą dieną visą atiduodam. Taip savivaldybės juristas išaiškino
Atsakyti
QUOTE(Ramunytėė @ 2012 11 22, 09:26)
Pas mus irgi kartais buna savaitgaliais budėjimai varžybose, tai apmokam tik už dirbtas valandas, o laisvą dieną visą atiduodam. Taip savivaldybės juristas išaiškino

Pas irgi yra buvę tokių atvejų, bet rašydavom įsakymą, kad žmogui atiduodame išeiginę už tą dieną ir viskas. ax.gif Mokėdavom kaip už paprastą darbo dieną. smile.gif Kiek tikrino, niekas neprisikabino mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaake2 @ 2012 11 22, 09:47)

ačiū, šito net nežinojau.... reiks ir man pabandyti.
O ką rašei klausimo vietoje? Ar reikia prisegti kažkokį prašymą?

Ne, jokių prašymų nerašiau, tiesiog klausimo vietoje "prašau atsiųsti tą ir tą laikotarpiui tokiam ir tokiam". biggrin.gif
Atsakyti
Oj Tepaluota tikrai, ka vartoji nuo ryto, kad jau tokie sveikinimai lotuliukas.gif Nu bet aciu vistiek biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(sitara @ 2012 11 22, 11:10)
Ne, jokių prašymų nerašiau, tiesiog klausimo vietoje "prašau atsiųsti tą ir tą laikotarpiui tokiam ir tokiam". biggrin.gif

ačiū, pabandysiu ir aš užsakyti smile.gif
Kaip faina, kad atradau jūsų temukę smile.gif Tiek nauja galima sužinoti smile.gif
Atsakyti
Labuka,
QUOTE(Renri3 @ 2012 11 21, 14:18)
Dar norejau paklausti, gal saketes is Paciolio buhalterio kalendoriu? Kai sakiausi, rase, kad lapkricio men jau bus, bet kolkas dar nieko nesulaukiau  g.gif

Aš jau gavau pirmadienį smile.gif
QUOTE(Rudaake2 @ 2012 11 21, 19:10)
ar nesat skoloj, galite pasiž\iūrėti per mano vmi, ten dabar rodo skolas.
Tik reikia, kad vadovas suteiktų leidimą.

O per kur ten jungtis? Man mano asmeninę info rodo, kur ten vadovas turi duot leidimą? blush2.gif
Pagelbėkit kas nors. Perkam IT iš Danų, šiandien gavau invoicą su 25% PVM. Kaip FR0600?
Atsakyti