Įkraunama...
Įkraunama...

Sakičiukų mylėtojos dirba ir bendrauja toliau

Labas rytas / diena smile.gif

skambino man mano ūkininkėlis ir sakė jam, kad VMI nori patikrinti ar vedama apskaita smile.gif ką jie gali žiūrėti ir ko reikalauti iš mūsų g.gif
Atsakyti
Viską. Ypač savikainas, leidžiamus, neleidžiamus, IT (ar deklaruota 457, ar perskaičiuotas nusidėvėjimas nuo 2009m, įsigijimo dokumentai ir pan.), grynųjų paėmimus, įnašus, suvartojimus savo reikmėms (ar paskaičiuotas PVM), ar teisingai sudeklaruota GPM, jei yra samdomų - DU.
Ko gero, tikrins už 3 metus (2009, 2010, 2011).
Atsakyti
Laba vakarą,

Reikia skubios pagalbos g.gif g.gif

Kur rasti formas VMI ir Sodros dėl el.deklaravimo doh.gif Išknisau abiejus puslapius, bet neradau. blush2.gif Čia naujai įkutai įmonei reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daidute @ 2012 11 09, 23:56)
Laba vakarą,

Reikia skubios pagalbos  g.gif  g.gif

Kur rasti formas VMI ir Sodros dėl el.deklaravimo  doh.gif  Išknisau abiejus puslapius, bet neradau.  blush2.gif Čia naujai įkutai įmonei reikia g.gif

sodra
http://www.sodra.lt/...portalas/formos
apačioje yra:
„Įgaliojimas atstovauti santykiuose su Valstybinio socialinio draudimo fondo administravimo įstaigomis“ (IG-1)
Raštas “Dėl teisės naudotis EDAS draudėjų portalo draudėjo sritimi administratoriaus teisėmis suteikimo“

VMI:
http://www.vmi.lt/lt...itemId=10819725
pasirinkite, kurio miesto reikia.

Atsakyti
QUOTE(Daidute @ 2012 11 09, 22:56)
Laba vakarą,

Reikia skubios pagalbos  g.gif  g.gif

Kur rasti formas VMI ir Sodros dėl el.deklaravimo  doh.gif  Išknisau abiejus puslapius, bet neradau.  blush2.gif Čia naujai įkutai įmonei reikia g.gif

https://deklaravimas...a_pildymui.aspx
http://www.sodra.lt/...portalas/formos

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Ačiū, mielosios wub.gif wub.gif
Atsakyti
laba vakarėlį smile.gif gal kas galite padėti dėl naujos įmonės įregistravimo dokumentų smile.gif jei pvz iš RC sąskaita išrašyta dar ant savininko (jis vėliau ir direktorius), ar ją galiu traukti į apskaitą smile.gif? doh.gif
Papildyta:
ir dar - ar reikia direktoriui "praeiti" medicininę smile.gif?
Atsakyti
Laba, kolegės 4u.gif

Gal kas susidūrėt su "gatavo" UAB pirkimu? Man rūpi kur jie nukiša tuos pinigus g.gif Taigi neparduoda su 10000 kasoj už 800 lotuliukas.gif Išmasčiau arba patiria kokias sąnaudas arba išduoda avansą direktoriui cool.gif Pasidalinkit patirtim blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ignasser @ 2012 11 12, 09:06)
Laba, kolegės  4u.gif

Gal kas susidūrėt su "gatavo" UAB pirkimu? Man rūpi kur jie nukiša tuos pinigus  g.gif  Taigi neparduoda su 10000 kasoj už 800  lotuliukas.gif  Išmasčiau arba patiria kokias sąnaudas arba išduoda avansą direktoriui  cool.gif  Pasidalinkit patirtim  blush2.gif

Laba,

aš tai išdaviau direktoriui avansą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sunflow @ 2012 11 12, 09:37)
Laba,

aš tai išdaviau direktoriui avansą  4u.gif

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepos dukra @ 2012 11 11, 21:00)
laba vakarėlį smile.gif gal kas galite padėti dėl naujos įmonės įregistravimo dokumentų smile.gif jei pvz iš RC sąskaita išrašyta dar ant savininko (jis vėliau ir direktorius), ar ją galiu traukti į apskaitą smile.gifdoh.gif
Papildyta:
ir dar - ar reikia direktoriui "praeiti" medicininę smile.gif?

Naujos įmonės registravimas yra akcininkų sąnaudos, o ne įmonės. Anksčiau tai buvo vadinamoji "formavimo savikaina" - neleidžiami atskaitymai. Aš tokių sąskaitų netraukiu į apskaitą visiškai.

QUOTE(ignasser @ 2012 11 12, 08:06)
Laba, kolegės  4u.gif

Gal kas susidūrėt su "gatavo" UAB pirkimu? Man rūpi kur jie nukiša tuos pinigus  g.gif  Taigi neparduoda su 10000 kasoj už 800  lotuliukas.gif  Išmasčiau arba patiria kokias sąnaudas arba išduoda avansą direktoriui  cool.gif  Pasidalinkit patirtim  blush2.gif

Tep, mes irgi avansą išduodame direktoriui. Arba įmonės pardavimo kaina padidinama atitinkama suma, kuri yra banke.

LABAS RYTAS, nuo pat ryto vargstu su kandidatu doh.gif poryt paskutinė diena, bet gi žinot kokie tie politikai... doh.gif jiems vienodai viskas.
Atsakyti
QUOTE(Liepos dukra @ 2012 11 11, 22:00)
laba vakarėlį smile.gif gal kas galite padėti dėl naujos įmonės įregistravimo dokumentų smile.gif jei pvz iš RC sąskaita išrašyta dar ant savininko (jis vėliau ir direktorius), ar ją galiu traukti į apskaitą smile.gifdoh.gif

aš tokias sąskaitas dedu į 3 klasę - pelno (nuostolio) ataskaitoje nepripažintas nuostolis.
Atsakyti