Įkraunama...
Įkraunama...

Sakičiukų mylėtojos dirba ir bendrauja toliau

as kazkada skambinau i bendra vmi nr, ten kazkokios konsultantes nr dave ir ji pasake koki imones kokios įmonės skolos tai dienai žodžiu, bet tokia nelabai patenkinta, liepė tuos gretinimus žiūrėti..
Papildyta:
QUOTE(tutska2 @ 2012 11 21, 13:53)
Kaip kazkuri minejo kazkas su marza gali but, pasiskaitinek cia gal ka rasi
http://mic.vmi.lt/ge...o?id=1000071595
http://mic.vmi.lt/sh...o?id=1000115619

dar dėl to automobilio pirkimo.. atleiskit man genutei smile.gif žodžiu automobilio kaina 10.000, gautoje sąskaitoje parašyta suma 10.000 ir kad 'išskaičuotas 2100 PVM', bet jie mašiną mums pardavė už 10.000, turim KPO antrą dalį 10.000, tai kaip čia su tio PVM suprasti? unsure.gif Tai čia matyt su ta marža automobilis? .. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mango: 21 lapkričio 2012 - 19:10
QUOTE(Renri3 @ 2012 11 21, 19:45)
biggrin.gif kai paziurejau, tai ir durna pasijutau, ir issigandau ir juokas galu gale paeme biggrin.gif

Kam siust prasyma del skolu suderinimo su vmi ir ar yra kazkokia forma per eds ar siust el.pastu ? O tai man jau kyla klausimas ar po tokiu sugretinimu nesam skoloj  doh.gif Nors mokescius mokam laiku...

ar nesat skoloj, galite pasiž\iūrėti per mano vmi, ten dabar rodo skolas.
Tik reikia, kad vadovas suteiktų leidimą.
Atsakyti
QUOTE(Rudaake2 @ 2012 11 21, 20:10)
ar nesat skoloj, galite pasiž\iūrėti per mano vmi, ten dabar rodo skolas.
Tik reikia, kad vadovas suteiktų leidimą.

Aciu, pasijungiau smile.gif Viska paziurejau thumbup.gif

Pabandytu tas mano vadovas nesuteikt man leidimo, gi be vakarienes liktu ir viso kito bigsmile.gif Mano vadovas yra ir mano vyras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 11 21, 20:47)
Aciu, pasijungiau smile.gif Viska paziurejau  thumbup.gif 

Pabandytu tas mano vadovas nesuteikt man leidimo, gi be vakarienes liktu ir viso kito  bigsmile.gif  Mano vadovas yra ir mano vyras  biggrin.gif

pasisekė tau, kad vadovas šalia smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Rudaake2 @ 2012 11 21, 21:06)
pasisekė tau, kad vadovas šalia smile.gif

Ne visada tai yra gerai smile.gif Darbo valandos tada - 24val per para biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos buhalterės, norėjau sužinoti šiek tiek daugiau apie komandiruotes ir darbą naktį. DK skaičiau, jog naktinės darbo valandos apmokamos 1,5 karto daugiau, o iš kitų šaltinių lyg ir girdėjau (jei atmintis nešlubuoja), jog dvigubai, tai kaip čia dabar? g.gif
Dabar apie komandiruotes: jei sudarant darbo sutartį su darbuotoju žinoma, jog bus komandiruotės, kokią sumą reikia rašyti sutartyje prie atlyginimo? Žinau, kad yra kokia tai formulė, pagal kurią pasiskaičiuojama, bet gal galite patikslinti? Na pvz. nuo minimalaus atlyginimo. Tikiuosi supratot, ką parašiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mango @ 2012 11 21, 19:09)
as kazkada skambinau i bendra vmi nr, ten kazkokios konsultantes nr dave ir ji pasake koki imones kokios įmonės skolos tai dienai žodžiu, bet tokia nelabai patenkinta, liepė tuos gretinimus žiūrėti..
Papildyta:
dar dėl to automobilio pirkimo.. atleiskit man genutei smile.gif žodžiu automobilio kaina 10.000, gautoje sąskaitoje parašyta suma 10.000 ir kad 'išskaičuotas 2100 PVM', bet jie mašiną mums pardavė už 10.000, turim KPO antrą dalį 10.000, tai kaip čia su tio PVM suprasti?  unsure.gif  Tai čia matyt su ta marža automobilis? ..  blush2.gif

Sveika, čia aš gal ne į temą parašysiu, bet pažymoj nebūtinai rodosi PVM, jei mašina maržinė tai nėra jokio PVM, yra tik suma sakykim 10 000 ir turi būt direktyva pagal kurią nėra PVM. O jei PVM turi būt tai pareikalaukit PVM sąsk.faktūros ir pardavėjų ir viską matysit
Papildyta:
QUOTE(salutvera @ 2012 11 21, 20:29)

Dabar apie komandiruotes: jei sudarant darbo sutartį su darbuotoju žinoma, jog bus komandiruotės, kokią sumą reikia rašyti sutartyje prie atlyginimo? Žinau, kad yra kokia tai formulė, pagal kurią pasiskaičiuojama, bet gal galite patikslinti? Na pvz. nuo minimalaus atlyginimo. Tikiuosi supratot, ką parašiau  doh.gif

Alga minimum 1105Lt, formulė (850*0,3)+850
Atsakyti
QUOTE(salutvera @ 2012 11 21, 21:29)
Sveikos buhalterės, norėjau sužinoti šiek tiek daugiau apie komandiruotes ir darbą naktį. DK skaičiau, jog naktinės darbo valandos apmokamos 1,5 karto daugiau, o iš kitų šaltinių lyg ir girdėjau (jei atmintis nešlubuoja), jog dvigubai, tai kaip čia dabar?  g.gif
Dabar apie komandiruotes: jei sudarant darbo sutartį su darbuotoju žinoma, jog bus komandiruotės, kokią sumą reikia rašyti sutartyje prie atlyginimo? Žinau, kad yra kokia tai formulė, pagal kurią pasiskaičiuojama, bet gal galite patikslinti? Na pvz. nuo minimalaus atlyginimo. Tikiuosi supratot, ką parašiau  doh.gif

naktinis darbas x1.5 karto, sventines dienos x2 kartus. Su komandiruotem nesusiduriau, nezinau, nebuna ju pas mus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 11 21, 21:11)
Ne visada tai yra gerai smile.gif Darbo valandos tada - 24val per para  biggrin.gif

jo, yra savų pliusų ir savų minusų smile.gif
Atsakyti
Dar viena situacija, noriu, kad patartumėte. Darbuotojui, kuriam pagal grafiką nepriklauso dirbti savaitgalį, parnešė pirkimo čekį, kuris buvo darytas šeštadienį. Tai jam tada turiu tarkim papildomai apmokėti už dirbtą laiką? Tokiu atveju klausimas: kiek valandų turi būti apmokamos dvigubai? Ar apmokama už visą dieną? Ir tada kaip įforminti visa tai? Tabelyje žymėti kaip darbo dieną? O kas dar iš popierizmo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salutvera: 21 lapkričio 2012 - 20:54
QUOTE(salutvera @ 2012 11 21, 20:54)
Dar viena situacija, noriu, kad patartumėte. Darbuotojui, kuriam pagal grafiką nepriklauso dirbti savaitgalį, parnešė pirkimo čekį, kuris buvo darytas šeštadienį. Tai jam tada turiu tarkim papildomai apmokėti už dirbtą laiką? Tokiu atveju klausimas: kiek valandų turi būti apmokamos dvigubai? Ar apmokama už visą dieną? Ir tada kaip įforminti visa tai? Tabelyje žymėti kaip darbo dieną? O kas dar iš popierizmo?

Už dirbtą savaitgalio dieną atiduodat laisvą dieną apmokant vidutinį DU arba už tą šeštadienį apmokat dvigubai, parašot direktoriaus įsakymą dėl darbo laisvą dieną.
Atsakyti
Sveikinu visas su artėjančiais naujais 2013 metas! Durna, sakot?! Užtat pirma pasveikinau cool.gif

user posted image
Atsakyti