Įkraunama...
Įkraunama...

Sakičiukų mylėtojos dirba ir bendrauja toliau

panikes? jei as noriu nurasyti IT kuris dar nera nusidevejes, bet gi jau galima kad tipo per protinga termina ir tt smile.gif tai man reikia dir ysakymo kad isakau nurasyti si ilgalaiki turta ar kaip??? blush2.gif
Atsakyti
Ate mergaites, grįšiu po savaitės. Nevalgykit šokoladų smile.gif
Atsakyti
Smagiu atostogu i rnepamirsk lauktuviu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Del IT nurasymo nepasibaigus nusidevejimo laikotarpiui, tai man rodos reikia defektavimo akto, kuri pasiraso sudaryta komisija, kad IT jau netinkamas eksploatacijai ir isakymo nurasyt.
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 11 21, 14:57)
As senajam darbe tvarkiau ta reikala, nes imone buvo autoservisas, tai nieko ten is tikro sudetingo smile.gif Svarbu tinkamai zymet, pildyt zurnala (galima ir kompe pildytis ir spausdintis), laiku pridavinet ir laiku pateikt deklaracija smile.gif 
Biski sudetingesnis reikalas budavo su tuo pakuotes mokesciu, juokdavomes su buhalterem, kad eisim svert prekiu dezuciu.

Na mes prekių importuojame labai labai daug. Įmonės veikla yra automobilių priežiūra ir remontas. Atliekų susidaro labai daug. Tepalų, filtrų ir pan.
Bet, mes priklausome asociacijai dėl visų galimų aplinkosauginių aspektų ir turime sutartėlę su jų įmone, kuri sutvarko mums viską 4u.gif Ir pakuotes, ir apmokestinamus gaminius ir pavojingas atliekas ir baterijas, ir elektroniką paskaičiuoja ir sudeklaruoja ir žurnalus supildo, ir kibirėlius visokius pastato, plakatus suklijuoja. Na vienu žodžiu pilnas servisas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sunflow @ 2012 11 21, 16:35)
Na mes prekių importuojame labai labai daug. Įmonės veikla yra automobilių priežiūra ir remontas. Atliekų susidaro labai daug. Tepalų, filtrų ir pan.
Bet, mes priklausome asociacijai dėl visų galimų aplinkosauginių aspektų ir turime sutartėlę su jų įmone, kuri sutvarko mums viską  4u.gif  Ir pakuotes, ir apmokestinamus gaminius ir pavojingas atliekas ir baterijas, ir elektroniką paskaičiuoja ir sudeklaruoja ir žurnalus supildo, ir kibirėlius visokius pastato, plakatus suklijuoja. Na vienu žodžiu pilnas servisas  thumbup.gif

Pazystama virtuve smile.gif Sukausi tarp detaliu ir vaiksciojau tepaluotom rankom 6 metus biggrin.gif Bet baisiai patiko man tas darbas, idomus. Idomiau nei dabar prie popieriu vien tik ax.gif Tik mes mazai importuodavom palyginus. Ai, ir isvis man ten sunkiai sekesi pakeist zmoniu poziuri i darbo tvarka ir doku pildyma... Kas buvo, tas buvo, ziuriu dabar kas yra ir kas bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 11 21, 15:07)
Paieskosiu, nes viska esu i CD iskelus is kompo, bet jei ir bus kas, tai tik lentele pildymo. As zurnala pirkus buvau ir pildydavau. Mes su Zalvariu bendravom, va pas juos yra CIA formos. Tik as dabar paziurejau, tai zurnale aiskiau viskas atrodydavo smile.gif na jei ka rasiu pas save, imesiu.

Del NT agenturos, tai girdejau, kad SITIE neblogi. Pati neturejau progos susidurt.

Aciu tau labai wub.gif
QUOTE(sunflow @ 2012 11 21, 15:35)
Bet, mes priklausome asociacijai dėl visų galimų aplinkosauginių aspektų ir turime sutartėlę su jų įmone, kuri sutvarko mums viską  4u.gif  Ir pakuotes, ir apmokestinamus gaminius ir pavojingas atliekas ir baterijas, ir elektroniką paskaičiuoja ir sudeklaruoja ir žurnalus supildo, ir kibirėlius visokius pastato, plakatus suklijuoja. Na vienu žodžiu pilnas servisas  thumbup.gif

Tai jei didele imone tai aisku, sumoki pinigus ir ramu, bet mazose imonelese tai neprisisamdysi, kiekvienas litas skaiciuojamas, tai po to ir knisiesi pati. Nu bet is kitos puses nauja patirtis nemaiso smile.gif As juk ne Genute, domiuosi naujienomis ir tobuleju lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O kazin jei imone teikia transporto paslaugas, tai kas prie tu atlieku skaiciuojasi, tepalus, filtrus, akumuliatorius pvz keiciames autoservise, tai kaip ir neturetumem moket to aplinkos tarsos mokescio ar vistiek reikia. Ir jei mes irangos importuotojai, tai kaip skaiciuojat tas pakuotes, nuo isivezto kiekio ar nuo parduoto, nes gale metu sandely liks ne visos parduotos prekes. Is anksto atsiprasau uz klausimus, bet man tai naujas dalykas ir esu visiskai zalia sioje srityje blush2.gif
Reik ir kaunietem meeto-seminaro, tai nors padiskutuotume smile.gif
Atsakyti
Logiskai mastant, tai jei jus paliekat visas sias pavojingas atliekas servise, tai jas sandeliuoja, priduoda ir uz jas sumoka servisas. jei jus norit viska susirinkt, pasirasot servise atitinkama forma, kurioje nurodoma kiek ir kokiu atlieku pasiemet. Tada jau jusu rupestis tinkamai utilizuot jas. Kitu atveju tada gaunasi dvigubas apmokestinimas... g.gif O akumuliatorius tai siulau pasiimt ir patiems prisiduot mirksiukas.gif uz juos pinigus moka atlieku supirkejai, yra dar sarasiukas detaliu uz kurias mokami pinigai irgi smile.gif Mes sitaip pasidengdavom kitu atlieku pridavimo sumos dali. Tik reikedavo reguliuot, kad meistriukai nenusisavintu ir patys neprisiduotu.
Atsakyti
Papasakokit apie atliekų naujienas, mane domina pakuotė.
QUOTE(tutska2 @ 2012 11 21, 14:55)
Nutarkit ketvirtadieni

Aš ketvirtadieniais negaliu.
QUOTE(pupute @ 2012 11 21, 15:09)
panikes? jei as noriu nurasyti IT kuris dar nera nusidevejes, bet gi jau galima kad tipo per protinga termina ir tt smile.gif tai man reikia dir ysakymo kad isakau nurasyti si ilgalaiki turta ar kaip???  blush2.gif

Jo, sugalvoji priežastį, kodėl nurašai nenudėvėjus ir lyg neleidžiami atskaitymai likutinė vertė.
Atsakyti
Kas per biesas tie gretinimai is VMI? Kosmosas kazkoks man biski, sedziu ir analizuoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 11 21, 18:22)
Kas per biesas tie gretinimai is VMI? Kosmosas kazkoks man biski, sedziu ir analizuoju  g.gif

Jei suprasi siulisim tau Nobelio premiją įteikt, nes ir pati VMI nesupranta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunytėė @ 2012 11 21, 19:26)
Jei suprasi siulisim tau Nobelio premiją įteikt, nes ir pati VMI nesupranta  4u.gif

biggrin.gif kai paziurejau, tai ir durna pasijutau, ir issigandau ir juokas galu gale paeme biggrin.gif

Kam siust prasyma del skolu suderinimo su vmi ir ar yra kazkokia forma per eds ar siust el.pastu ? O tai man jau kyla klausimas ar po tokiu sugretinimu nesam skoloj doh.gif Nors mokescius mokam laiku...
Atsakyti