Įkraunama...
Įkraunama...

Sakičiukų mylėtojos dirba ir bendrauja toliau

QUOTE(tutska2 @ 2012 11 21, 14:53)

Tai cia gal cia jusiske administratore, kur istisai durnus klausimus uzdavinejo ir trukde seminara vest  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ? Nors siaip man kai naujas dalykas tas atlieku apskaitos vedimas, tai is to seminaro irgi ne viskas aisku, reiks ieskotis info kaip cia tas atliekas tvarkyt. Ten labiau buvo pristatomi istatymu pakeitimai ir pareklamuota istaiga, kur tvarkyti atliekas.

As senajam darbe tvarkiau ta reikala, nes imone buvo autoservisas, tai nieko ten is tikro sudetingo smile.gif Svarbu tinkamai zymet, pildyt zurnala (galima ir kompe pildytis ir spausdintis), laiku pridavinet ir laiku pateikt deklaracija smile.gif
Biski sudetingesnis reikalas budavo su tuo pakuotes mokesciu, juokdavomes su buhalterem, kad eisim svert prekiu dezuciu.

Aisku, naujoviu dabar pilna vel matomai, nes as neplanavau dirbt buhaltere ar imtis to pacio darbo ir tuos 2 vaiko auginimo metus nesigilinau i tuos reikalus. Mano planas buvo visai kitoks, o gavos va kaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tutska2 @ 2012 11 21, 13:53)
Tai cia gal cia jusiske administratore, kur istisai durnus klausimus uzdavinejo ir trukde seminara vest  lotuliukas.gif

laugh.gif

Miargos šiaulenskos, darbukas, kurį siūliau - su Prgama. Jei nečiupinėjęs žmogus jokios programos... mastau.gif
Atsakyti
As su Rivile dirbau ir dabar dirbu, patinka man ji smile.gif

Tai gerai, nutariam dienike kada ta buhalterine kava nusimato ir kur biggrin.gif Jei per pietus, tai reikia ziuret vieta, kur galetumet ir uzkast tuo paciu, o jei po darbu, tai galima bet kur, kur tilptume visos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 11 21, 13:17)
Nu kų, gero savaitgalio  victory.gif

drinks_cheers.gif man šiandien irgi penktadienis smile.gif juuuhuuu
Atsakyti
Dar norejau paklausti, gal saketes is Paciolio buhalterio kalendoriu? Kai sakiausi, rase, kad lapkricio men jau bus, bet kolkas dar nieko nesulaukiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 11 21, 14:18)
Dar norejau paklausti, gal saketes is Paciolio buhalterio kalendoriu? Kai sakiausi, rase, kad lapkricio men jau bus, bet kolkas dar nieko nesulaukiau  g.gif

Mes kelis metus pirkom, bet tada kai privedė naujų naujovių naktinių, tai metėm šitą reikalą ir dabar perkamės paprastus, kur visa savaitė matytųsi per du lapus smile.gif vistiek beveik viską mintinai žinom.
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 11 21, 15:18)
Dar norejau paklausti, gal saketes is Paciolio buhalterio kalendoriu? Kai sakiausi, rase, kad lapkricio men jau bus, bet kolkas dar nieko nesulaukiau  g.gif

Na aš irgi dar negavau g.gif Net ir pamiršus buvau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sunflow @ 2012 11 21, 15:22)
Na aš irgi dar negavau  g.gif  Net ir pamiršus buvau  blush2.gif

Parasiau jiems laiska. Ju interneto psl raso, kad jau yra prekyboje, o is anksto padaryti uzskaymai kazkodel dar neivykdyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 11 21, 14:03)
Miargos šiaulenskos, darbukas, kurį siūliau - su Prgama. Jei nečiupinėjęs žmogus jokios programos...  mastau.gif

Aišku, tada sunkiau. g.gif

QUOTE(Renri3 @ 2012 11 21, 14:18)

Sakiausi ir jau skambinau jiems, turi per šią savaitę išsiuntinėti visiems prenumeratoriams mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daidute @ 2012 11 21, 15:35)
Aišku, tada sunkiau.  g.gif
Sakiausi ir jau skambinau jiems, turi per šią savaitę išsiuntinėti visiems prenumeratoriams  mirksiukas.gif

aha, ka tik gavau atsakyma, kad per sia savaite turetume gaut jau smile.gif Tai liko ryt arba poryt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 11 21, 13:57)
As senajam darbe tvarkiau ta reikala, nes imone buvo autoservisas, tai nieko ten is tikro sudetingo smile.gif Svarbu tinkamai zymet, pildyt zurnala (galima ir kompe pildytis ir spausdintis), laiku pridavinet ir laiku pateikt deklaracija smile.gif 
Biski sudetingesnis reikalas budavo su tuo pakuotes mokesciu, juokdavomes su buhalterem, kad eisim svert prekiu dezuciu.

Aisku, naujoviu dabar pilna vel matomai, nes as neplanavau dirbt buhaltere ar imtis to pacio darbo ir tuos 2 vaiko auginimo metus nesigilinau i tuos reikalus. Mano planas buvo visai kitoks, o gavos va kaip biggrin.gif

O gal turi kokius pavyzdukus ar info. Jei turi ka imesk man i az, nereiks knistis. Man reik ir transporto imonei ir prekiu pakuotems. Mes jauciu nevirsysim puse tonos, tai deklaracijos nereiks pildyt, bet reik vistiek kazkokia apskaita vest ir tvarkyt, ko as siemet nedarius blush2.gif Tai reik kazkaip viska dar uz siuos metus susitvarkyt. Is anksto dekoju, jei ka atsiusi, o jei ne tai knisiuos pati.

QUOTE(Renri3 @ 2012 11 21, 14:07)
As su Rivile dirbau ir dabar dirbu, patinka man ji smile.gif

Tai gerai, nutariam dienike kada ta buhalterine kava nusimato ir kur biggrin.gif Jei per pietus, tai reikia ziuret vieta, kur galetumet ir uzkast tuo paciu, o jei po darbu, tai galima bet kur, kur tilptume visos smile.gif

Nutarkit ketvirtadieni, nes pasikeite planai, ryt nevykstu i Siaulius, vyksiu kita ketvirtadieni tai ir prisijungsiu kavos ir tepaluotos torto lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Ir ne i tema, bet gal kas is siaulieciu turite parekomenduot kokia normalia nekilnojamo turto agentura.
Atsakyti
QUOTE(tutska2 @ 2012 11 21, 15:55)
O gal turi kokius pavyzdukus ar info. Jei turi ka imesk man i az, nereiks knistis. Man reik ir transporto imonei ir prekiu pakuotems. Mes jauciu nevirsysim puse tonos, tai deklaracijos nereiks pildyt, bet reik vistiek kazkokia apskaita vest ir tvarkyt, ko as siemet nedarius  blush2.gif Tai reik kazkaip viska dar uz siuos metus susitvarkyt. Is anksto dekoju, jei ka atsiusi, o jei ne tai knisiuos pati.
Nutarkit ketvirtadieni, nes pasikeite planai, ryt nevykstu i Siaulius, vyksiu kita ketvirtadieni tai ir prisijungsiu kavos ir tepaluotos torto lotuliukas.gif  lotuliukas.gif . Ir ne i tema, bet gal kas is siaulieciu turite parekomenduot kokia normalia nekilnojamo turto agentura.

Paieskosiu, nes viska esu i CD iskelus is kompo, bet jei ir bus kas, tai tik lentele pildymo. As zurnala pirkus buvau ir pildydavau. Mes su Zalvariu bendravom, va pas juos yra CIA formos. Tik as dabar paziurejau, tai zurnale aiskiau viskas atrodydavo smile.gif na jei ka rasiu pas save, imesiu.

Del NT agenturos, tai girdejau, kad SITIE neblogi. Pati neturejau progos susidurt.

Atsakyti