Įkraunama...
Įkraunama...

Sakičiukų mylėtojos dirba ir bendrauja toliau

QUOTE(Tepaluota @ 2012 11 21, 13:29)
Tai sėdėt tadu ir nepypauk irnesakyk.gif

Klausau notworthy.gif

Tai gal pasigalvojam kokiai kitai savaiciukei pasikavint, siaulietes? wink.gif O tai pasnekejom, bet jei nesiplanuosim, taip ir liks kalbom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 11 21, 13:29)
Bet tai tu ir randi, kuo užsiiminėt darbo dieną - darbu!  doh.gif Kai visi normalūs darbuotojai tokiu metu internete sėdi  cool.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Aš irgi nusprendžiau kūdintis, nes po antros dukros žiauriai sustorėjau ir nesigauna svorį numest doh.gif doh.gif doh.gif Galvoju Kalėdoms reikia mirksiukas.gif
Reikia dietų skyrelyje atskirą temą sukurt "Buhalterės pasninkauja" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 11 21, 12:29)
Čia aš tokia. O tu tik prijaučianti laugh.gif

Bet tai tu ir randi, kuo užsiiminėt darbo dieną - darbu!  doh.gif Kai visi normalūs darbuotojai tokiu metu internete sėdi  cool.gif

Nu nu, as tik fotogeniska biggrin.gif

laugh.gif mes moterys viska mokam daryti vienu metu, as kai cia rasineju, zymiai efektyviau dirbu. Man sm butinas darbui irankis.
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 11 21, 12:31)
Tai gal pasigalvojam kokiai kitai savaiciukei pasikavint, siaulietes? wink.gif

Nu tai jūs pasigalvokit, o aš prisijungsiu.
QUOTE(aggree @ 2012 11 21, 12:34)
Nu nu, as tik fotogeniska biggrin.gif

Aš puikiai mačiau, kokia tu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 11 21, 12:40)
Aš puikiai mačiau, kokia tu  cool.gif

Fotogeniska ane? flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2012 11 21, 12:50)
Fotogeniska ane?  flirt.gif

Tai irgi tiesa laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 11 21, 12:31)
Tai gal pasigalvojam kokiai kitai savaiciukei pasikavint, siaulietes? wink.gif O tai pasnekejom, bet jei nesiplanuosim, taip ir liks kalbom smile.gif

Labutis,

Man tinka kitą savaitę visos dienos, išskyrus trečiadienį (11.28) Taip, kad aš galiu bet kurią dieną. O per pietus ar kitą laiką renkamės?
Atsakyti
Nu kų, gero savaitgalio victory.gif
Atsakyti
Nu blyn, pasijutau kaip šiauliečių forume, net pavadinimą pasitikslinau biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif aktyvios siaulietes buhalteres biggrin.gif

Na as tai prisitaikyciau bet kuriuo metu manau smile.gif Mazaja ikisciau kam nors priziuret biski ir islekciau galva pravedint rolleyes.gif O tai neis dar i darza kita savaite visa.
Atsakyti
Aš galiu VII, I, II, III nuo 15val.
Atsakyti
Labas rytas juokdares,
QUOTE(mango @ 2012 11 21, 10:19)
Labas rytas buhalterės! turiu jums klausimėlį - pirkom automobilį iš Individualios įmonės PVM mokėtojo, gavom kažkokią keistą pažymą-sąskaitą, deja, joje neišskirtas joks PVM. Kas čia per stebuklas, kad PVM mokėtojas sąskaitas be PVM išrašo? gal kas autoįmonėse dirbate ir suprantate kodėl? nesu su tuo susidūrusi..

Kaip kazkuri minejo kazkas su marza gali but, pasiskaitinek cia gal ka rasi
http://mic.vmi.lt/ge...o?id=1000071595
http://mic.vmi.lt/sh...o?id=1000115619

QUOTE(pupute @ 2012 11 21, 10:28)
labu panos  smile.gif gal kuri turit sokolado? tyngiueiti iki kiosko o reikalauja organizmas  biggrin.gif

musu admine dalyvavo ale sake nieko nesuprato.. gaila..  biggrin.gif
torta centre priimsiu  mirksiukas.gif ale geriau butu du  blush2.gif

Tai cia gal cia jusiske administratore, kur istisai durnus klausimus uzdavinejo ir trukde seminara vest lotuliukas.gif lotuliukas.gif ? Nors siaip man kai naujas dalykas tas atlieku apskaitos vedimas, tai is to seminaro irgi ne viskas aisku, reiks ieskotis info kaip cia tas atliekas tvarkyt. Ten labiau buvo pristatomi istatymu pakeitimai ir pareklamuota istaiga, kur tvarkyti atliekas.

QUOTE(sunflow @ 2012 11 21, 12:33)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Aš irgi nusprendžiau kūdintis, nes po antros dukros žiauriai sustorėjau ir nesigauna svorį numest  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Galvoju Kalėdoms reikia  mirksiukas.gif
Reikia dietų skyrelyje atskirą temą sukurt "Buhalterės pasninkauja"  lotuliukas.gif

Is tu dietu jokios naudos, reik sportuot. Prisiverciau siaip ne taip eit i sporto kluba, dar tik menuo praejo, bet jau po truputi dziaugiuos rezultatais. Nes ir po gimdymo norisi padailint figura ir sunaikint lasinius lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet tas buhalteres darbas daro zala mano rezultatams, nezinau kaip jus, bet as kai dirbu tai negaliu be saldumynu apsieit,cia matyt protui reik to saldumo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti