Įkraunama...
Įkraunama...

Sakičiukų mylėtojos dirba ir bendrauja toliau

QUOTE(Ramunytėė @ 2012 11 21, 11:27)
Ilsiuosi ir keliausiu į priešingą pusę nei tu  biggrin.gif

O jus i siaure dumsit? smile.gif

QUOTE(pupute @ 2012 11 21, 11:33)
KOMBINUOSIMES VISOS KARTU GAL? BUS LENGVIAU VIS NE VIENA  biggrin.gif

Gal... sakau gal per adventa pasninko reik pasilaikyt. Nesu uoli katalike, bet cia gi del saves biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BUOŽĖ AGGREEaggree @ 2012 11 21, 11:28)
o MOTERIE, uz ka taip save baudi? nei maziausio chikoladuko???

Negamalia. Nė kruopelės. Vakar atrodė, kad padarysiu bet ką už mažiuką nusususį asorti saldainiuką. MB paklausė, ar netgi nekaltybę už tiek atiduočiau? Išdidžiai atsakiau - taip. Neėmė, zaraza, įtariu, bambonkių teturėjo cool.gif
QUOTE(BUOŽIŲ BUOŽĖ AGGREEaggree @ 2012 11 21, 11:28)
Kas cia pas mus kazi buoze? uz melejonus akinius uazisakineja tik biggrin.gif

Galvojau net savaitę. Bet kai išsimatavau visose Šiaulių, Kauno ir Panevėžio optikose visus padabnesnius rėmelius, o akyse vistiek stovėjo šitie... Kai MB paklausė, ar neužsidirbu... Nusispjoviau, sukaupiau drąsą ir atsidaviau... ax.gif Bet juk tikrai - užsidirbu. Ir kai pagalvoji, nešiosiu 2-3 metus (ahaaa, visos pagalvojot - o jei vėl pavogs? laugh.gif MB sakė, kad nebepavogs, nes dabar jau baisiai saugosiu), padalinus tą sumą pamėnesiui - čikaladukams daugiau išleidžiam... ax.gif
QUOTE(BUOŽIŲ BUOŽĖ PASKUTINĖ AGGREEaggree @ 2012 11 21, 11:28)
reiks gal imt pavyzdi ir savaite nieko nevalgyt.

Aš priverstinai verysad.gif Nors plonėt, uj, kaip reikia rolleyes.gif
Atsakyti
Labas wink.gif

QUOTE(pupute @ 2012 11 21, 12:24)
o as negaliu be jo, bet kai ant svarstykliu lipu tai jau nekas.. + 2 kg jau taip tyliai kertant sokoladus  doh.gif
nekenciu kai su imones kortele dir atsiskaito uz prekes o saskaitu neturiu... is jo gaunu atsakyma - paieskosiu...

ir as esu sladkaieska drinks_cheers.gif ir ant svarstykliu baisu lipt biski...
Geriausiai tai buvo maniskis padares, is imones korteles nupirkes kavos ir degtines doh.gif sako sumaisiau korteles bigsmile.gif

QUOTE(pupute @ 2012 11 21, 12:33)
KOMBINUOSIMES VISOS KARTU GAL? BUS LENGVIAU VIS NE VIENA  biggrin.gif

aha, imam va ir solidariai nevalgom drinks_cheers.gif

Gavau kruvele kuro cekiu, issiskirsciau pagal masinas ir reikes susivest, kad paskui paskutine men diena nezaliuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 11 21, 12:00)

Geriausiai tai buvo maniskis padares, is imones korteles nupirkes kavos ir degtines  doh.gif  sako sumaisiau korteles  bigsmile.gif
aha, imam va ir solidariai nevalgom  drinks_cheers.gif

A kas cia tokio klientus vodke su kava pavaisint? Pas mus nesisarmatija, ima bele ka, tik duok ar vodke, ar brendis, ar 50 metu vynas laikytas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Tepaluota @ 2012 11 21, 11:57)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

4u.gif te, neliudek.
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2012 11 21, 13:02)
A kas cia tokio klientus vodke su kava pavaisint? Pas mus nesisarmatija, ima bele ka, tik duok ar vodke, ar brendis, ar 50 metu vynas laikytas biggrin.gif

Tai kava dar aisku 250g pakutis, bet vodkes mazas tas stikliukas plastikinis (nepamenu kiek ten jo yra 100g gal) tai nezinau keliem sveciam uztektu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 11 21, 12:04)
Tai kava dar aisku 250g pakutis, bet vodkes mazas tas stikliukas plastikinis (nepamenu kiek ten jo yra 100g gal) tai nezinau keliem sveciam uztektu biggrin.gif

Dviems drasiai. Jei tokie kaip as, tai gal net ir visi keturi pasgertu biggrin.gif o va direktorius nei grama neim, tik kitus girdo.
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 11 21, 12:00)
ir ant svarstykliu baisu lipt biski...

KAžko įtariu, kad visos po 50-60kg sveriat, o dejuojat, lyg būtumėt tokios, kaip tas mano Naf Nafas cool.gif
QUOTE(aggree @ 2012 11 21, 12:03)
4u.gif te, neliudek.

friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 11 21, 13:12)
KAžko įtariu, kad visos po 50-60kg sveriat, o dejuojat, lyg būtumėt tokios, kaip tas mano Naf Nafas cool.gif

friends.gif

Ale ir nuojauta biggrin.gif Nu nesu nesu as is tu sunkiasvoriu, bet, kaip ir visos cioces, nesu iki galo patenkinta tam tikrom kuno vietom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 11 21, 12:12)

Ja ja drinks_cheers.gif va mes tikros moterys biggrin.gif ir is liemens, ir is stuomens, uz save pastovim, ir uz vyrus galim pastovėt jei reikia.
Atsakyti
ne nu bet jusu tempai panos biggrin.gif padarau koki darba - 20 atsakymu ateje biggrin.gif biggrin.gif gera su jumis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2012 11 21, 11:55)
O jus i siaure dumsit? smile.gif

Aha į šiaurę pasisvečiuot

QUOTE(Tepaluota @ 2012 11 21, 12:12)

friends.gif

Aš ir nedejuojiu biggrin.gif , reikėtų nuo subinės kokį kg numest, bet pas mane tai jie pirmiausiaa nuo veido krinta, o tada vaizdelis vos ne kaip iš konclagerio doh.gif tai palikau aš jį ramybėj, tegul gyvena irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 11 21, 12:13)
Ale ir nuojauta biggrin.gif 

Tai sėdėt tadu ir nepypauk irnesakyk.gif
QUOTE(aggree @ 2012 11 21, 12:17)
Ja ja drinks_cheers.gif va mes tikros moterys biggrin.gif ir is liemens, ir is stuomens.

Čia aš tokia. O tu tik prijaučianti laugh.gif
QUOTE(pupute @ 2012 11 21, 12:19)
padarau koki darba - 20 atsakymu ateje  biggrin.gif

Bet tai tu ir randi, kuo užsiiminėt darbo dieną - darbu! doh.gif Kai visi normalūs darbuotojai tokiu metu internete sėdi cool.gif
Atsakyti