Įkraunama...
Įkraunama...

Sakičiukų mylėtojos dirba ir bendrauja toliau

QUOTE(Daidute @ 2012 11 20, 19:42)
O aš įpratinau, kad viską turi susitvarkyti patys. ax.gif  Aš galiu tik pakonsultuoti jei reikia.  rolleyes.gif Ir nieko nekuopiu, kas man nepriklauso  lotuliukas.gif  Juk sakau, esu bjauri buhalterka  lotuliukas.gif

Ir aš tą patį sakau, "aš nesu jūsų asmeninių finansų tvarkytoja cool.gif "

QUOTE(Rudaake2 @ 2012 11 20, 19:49)
nebūtinai darbovietė pirma turi būti pateikusi. Tik jeigu pateiksi prašymą anbksčiau, nei darbovietė NP-SD pateiks, tai gausi iš sodros žinutę, kad darbovietė dar nepateikė NP-SD. Bet tavo prašymą dėl pašalpos vistiek priims.

Tai reiškia toks atvejis man ir buvo, kad darbuotojas anksčiau už mane pateikė ir atėjo teisybės ieškot doh.gif
Truputi vadavau kitoj įstaigoj buhalterę, nu ir apsikėlus jinai, algas darbuotojam per kelias sąskaitas vedžioja, visokias deklaracijas pildo blink.gif ir dar visokių papildomų darbų nudirba, o apskaita tai rankomis vedama mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunytėė @ 2012 11 20, 18:24)
Nu visai Lietuvos žemėlapy nesigaudai  lotuliukas.gif . Biržai  4u.gif

Aš iš Kupiškio ax.gif
Dėl deklaracijų, tai jei labai jau nesigaudo tai padedu, bet šiaip darbuotojai gan raštingi pas mane smile.gif
Tai su lizingu su užsienio firma nieks komentarų neturi? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas buhalterės! turiu jums klausimėlį - pirkom automobilį iš Individualios įmonės PVM mokėtojo, gavom kažkokią keistą pažymą-sąskaitą, deja, joje neišskirtas joks PVM. Kas čia per stebuklas, kad PVM mokėtojas sąskaitas be PVM išrašo? gal kas autoįmonėse dirbate ir suprantate kodėl? nesu su tuo susidūrusi..
Atsakyti
labu panos smile.gif gal kuri turit sokolado? tyngiueiti iki kiosko o reikalauja organizmas biggrin.gif
QUOTE(tutska2 @ 2012 11 20, 17:29)
Gal snd irgi kas dalyvavot atlieku seminare

musu admine dalyvavo ale sake nieko nesuprato.. gaila.. biggrin.gif

QUOTE(Tepaluota @ 2012 11 20, 18:14)
Aš ketvirtadienį kaip tik Kaune būsiu laugh.gif

torta centre priimsiu mirksiukas.gif ale geriau butu du blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mango @ 2012 11 21, 11:19)
Labas rytas buhalterės! turiu jums klausimėlį - pirkom automobilį iš Individualios įmonės PVM mokėtojo, gavom kažkokią keistą pažymą-sąskaitą, deja, joje neišskirtas joks PVM. Kas čia per stebuklas, kad PVM mokėtojas sąskaitas be PVM išrašo? gal kas autoįmonėse dirbate ir suprantate kodėl? nesu su tuo susidūrusi..

Laba,

pažiūrėk, gal rasi nuorodą į PVM įst. 106 str. arba su marža kažką. Akivaizdu, kad parduota pagal maržą, tik pamiršo jums normalius dokumentus įduoti smile.gif
Atsakyti
Tai ka, dirbat? Ir as paskutinius potepius dedu ir viskas smile.gif keliausiu ten, kur silciau smile.gif truputi silciau smile.gif Leidziu pavydeti biggrin.gif
Atsakyti
niekse biggrin.gif
as siandien kap tik pagalvojau kad reikia su dir pasiderinti atostogas gruodzio pradziai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2012 11 21, 10:28)
reikalauja organizmas  biggrin.gif

Neturėjau burnoj nieko saldaus nuo praėjusio antradienio. Nei čikalado, nei bandelės, nei pyragėlio.
QUOTE(pupute @ 2012 11 21, 10:28)
torta centre priimsiu  mirksiukas.gif

Gerai, kad į centrą nevažiuosiu cool.gif
QUOTE(BUOŽĖ AGGREE)
Leidziu pavydeti biggrin.gif

Nedirbam. Bet tu vistiek pynda cool.gif
Neprisimenu, ar sakiau, bet baseine nupy*dino akinius. Vakar užsisakiau naujus. Tik 805,05Lt cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tepaluota: 21 lapkričio 2012 - 11:20
o as negaliu be jo, bet kai ant svarstykliu lipu tai jau nekas.. + 2 kg jau taip tyliai kertant sokoladus doh.gif
nekenciu kai su imones kortele dir atsiskaito uz prekes o saskaitu neturiu... is jo gaunu atsakyma - paieskosiu...
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2012 11 21, 11:08)
Tai ka, dirbat? Ir as paskutinius potepius dedu ir viskas smile.gif keliausiu ten, kur silciau smile.gif truputi silciau smile.gif Leidziu pavydeti biggrin.gif

Ilsiuosi ir keliausiu į priešingą pusę nei tu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 11 21, 11:19)
Neturėjau burnoj nieko saldaus nuo praėjusio antradienio. Nei čikalado, nei bandelės, nei pyragėlio.

Gerai, kad į centrą nevažiuosiu  cool.gif
QUOTE([COLOR=red)
BUOŽĖ AGGREE[/COLOR]]Leidziu pavydeti biggrin.gif

Nedirbam. Bet tu vistiek pynda cool.gif
Neprisimenu, ar sakiau, bet baseine nupy*dino akinius. Vakar užsisakiau naujus. Tik 805,05Lt cool.gif

o MOTERIE, uz ka taip save baudi? nei maziausio chikoladuko???

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Kas cia pas mus kazi buoze? uz melejonus akinius uazisakineja tik biggrin.gif

QUOTE(pupute @ 2012 11 21, 11:24)
o as negaliu be jo, bet kai ant svarstykliu lipu tai jau nekas.. + 2 kg jau taip tyliai kertant sokoladus  doh.gif

Ir pas mane panasiai doh.gif reiks gal imt is Tepaluotos pavyzdi ir savaite nieko nevalgyt.
Atsakyti
KOMBINUOSIMES VISOS KARTU GAL? BUS LENGVIAU VIS NE VIENA biggrin.gif
Atsakyti