Įkraunama...
Įkraunama...

Sakičiukų mylėtojos dirba ir bendrauja toliau

QUOTE(salutvera @ 2012 11 20, 19:26)
O tai kada tam darbuotojui reikia pildyti tą formą gyventojai.sodra puslapyje? Kai baigiasi biuletenis? Ir čia tam, kad gautum pašalpą už dvi dienas?  g.gif  Man taip pat dar neteko susidurti su biuleteniais iš tos pusės  ax.gif

QUOTE(Renri3 @ 2012 11 20, 19:28)
Ne, tai turbut ne uz tas 2 dienas, kur moka darbdavys, o matyt, kad Sodra ismoketu..

O nuo kada cia tokia tvarka? jei darbuotojas neuzpildys, tai negaus pasalpos? Reikia tada ispet saviskius, kai gaus biuletenius..

Čia, kad gautum iš Sodros pašalpą, Šiaip gali ir ne per bankininkystę, o į Sodrą nueiti(ne visi bankininkystęturi), bet čia padaryta dėl patogumo, kad vaikščioti nereikėtų. Jei ilgai biuletenis tęsiasi, tai galima ir nepasibaigus pildyti, svarbu, kad iš darbovietės būtų NP forma pateikta
Atsakyti
QUOTE(Daidute @ 2012 11 20, 20:36)
Man buvo atvejis kai žmogutis tik už pusmečio sugebėjo susitvarkyti  doh.gif , kol pati Sodra nepradėjo klibibti  biggrin.gif

Žinau, esu ragana-buhalterka  lotuliukas.gif  Bet nešokinėju apie darbuotojus  blush2.gif

Pripranta is tikro zmones greit prie gero ir tada uzlipa ant galvos smile.gif Gerai, kai pas mus darbuotoju mazai smile.gif
Tik as is seno ipratus pateikt visa info, kad maziau s.. prisimaltu ir paskui tektu aiskintis ir kuopt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(salutvera @ 2012 11 20, 19:34)
Tai vadinasi galiu nors ir trečią ligos dieną teikti prašymą pašalpai gauti, nepaisant to, kada baigsis mano biuletenis?

Trečią nelabai pateiksi, nes kažin ar darbovietė jau bus NP pateikus
Atsakyti
QUOTE(salutvera @ 2012 11 20, 19:34)
Tai vadinasi galiu nors ir trečią ligos dieną teikti prašymą pašalpai gauti, nepaisant to, kada baigsis mano biuletenis?

Taip, ir mokės už prašyme nurodytą laikotarpį.

Tiesa, pildant prašymą yra varnelė, kurią uždėjus nebereikia pildyti daugiau prašymo mirksiukas.gif , jei biliotenis buna tesiąmas. ax.gif Žinoma, jeigu bus tarpas tarp biliotenių viską reiks daryti iš naujo mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Renri3 @ 2012 11 20, 19:37)
Pripranta is tikro zmones greit prie gero ir tada uzlipa ant galvos smile.gif Gerai, kai pas mus darbuotoju mazai smile.gif
Tik as is seno ipratus pateikt visa info, kad maziau s.. prisimaltu ir paskui tektu aiskintis ir kuopt biggrin.gif

O aš įpratinau, kad viską turi susitvarkyti patys. ax.gif Aš galiu tik pakonsultuoti jei reikia. rolleyes.gif Ir nieko nekuopiu, kas man nepriklauso lotuliukas.gif Juk sakau, esu bjauri buhalterka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daidute @ 2012 11 20, 20:42)
  Juk sakau, esu bjauri buhalterka  lotuliukas.gif

Reikia ir man suraganet biggrin.gif

Siaip as angelas, bet ant sluotos greiciau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 11 20, 20:23)
Nesu niekada jungusis, atsilikau nuo gyvenimo per 2 vaiko auginimo metus  blush2.gif

o aš, nors ir esu vaiko auginimo atostogose, negaliu atsilikti smile.gif dirbu, neturėjau nei dienos atostogų smile.gif

QUOTE(salutvera @ 2012 11 20, 20:26)
O tai kada tam darbuotojui reikia pildyti tą formą gyventojai.sodra puslapyje? Kai baigiasi biuletenis? Ir čia tam, kad gautum pašalpą už dvi dienas?  g.gif  Man taip pat dar neteko susidurti su biuleteniais iš tos pusės  ax.gif

gali pildyti, kad ir iš karto, kai tik gauni biuletenį, o kai darbdavys pateiks NP-Sd, tai tik tada galėsi gauti pašalpą.

QUOTE(Renri3 @ 2012 11 20, 20:28)
Ne, tai turbut ne uz tas 2 dienas, kur moka darbdavys, o matyt, kad Sodra ismoketu..

O nuo kada cia tokia tvarka? jei darbuotojas neuzpildys, tai negaus pasalpos? Reikia tada ispet saviskius, kai gaus biuletenius..

prašymas sodrai dėl sodros mokamos pašalpos. Kai pateikia buhalterė NP-SD, tai kai ateina žinutė apie priėmimą, ten būna įrašas "Praneškite savo darbuotojams, kad adresu http:/gyventojai.sodra.lt jie turi pateikti "Sodrai" elektroninį prašymą skirti ligos pašalpą arba elektroninį prašymą skirti motinystės pašalpą (tuo atveju, jei teisė į pašalpą atsirado iki 2011 06 30, prašymas motinystės pašalpai pasirašomas el.parašu)".
Tai aš visada darbuotojus įspėju, kad jie turi pateikti prašymą sodrai.

QUOTE(salutvera @ 2012 11 20, 20:34)

gali kad ir trečią dieną, gali ir pirmą smile.gif

QUOTE(Daidute @ 2012 11 20, 20:36)
Man buvo atvejis kai žmogutis tik už pusmečio sugebėjo susitvarkyti  doh.gif , kol pati Sodra nepradėjo klibibti  biggrin.gif

Žinau, esu ragana-buhalterka  lotuliukas.gif  Bet nešokinėju apie darbuotojus  blush2.gif

atrodo per pusmetį ir galima kreiptis dėl pašalpos, nes paskui prapuola, tai matyt sodra ir pradėjo klibinti, kai niekas pinigų nepasigedo smile.gif
Nesi tu ragana, čia tik mes pačios išlepinamdarbuotojusa ir jie nori, kad už juso viskas būtų padaryta... kai ateina deklaravimo metas, tai nors imk ir slėpkis nuo jų, nes užpuola kaip širšės smile.gif

QUOTE(Ramunytėė @ 2012 11 20, 20:38)
Trečią nelabai pateiksi, nes kažin ar darbovietė jau bus NP pateikus

nebūtinai darbovietė pirma turi būti pateikusi. Tik jeigu pateiksi prašymą anbksčiau, nei darbovietė NP-SD pateiks, tai gausi iš sodros žinutę, kad darbovietė dar nepateikė NP-SD. Bet tavo prašymą dėl pašalpos vistiek priims.
Atsakyti
QUOTE(Rudaake2 @ 2012 11 20, 19:49)
Nesi tu ragana, čia tik mes pačios išlepinamdarbuotojusa ir jie nori, kad už juso viskas būtų padaryta... kai ateina deklaravimo metas, tai nors imk ir slėpkis nuo jų, nes užpuola kaip širšės smile.gif

Va va, aš iki deklaravimo padarau susirinkimą. ax.gif Viską paaiškinu ir perspėju mirksiukas.gif , aš neturiu tiek laiko, kad ir jūsų deklaracijas tvarkyčiau. lotuliukas.gif Visi esate raštingi ir protingi, susitvarkote pats. lotuliukas.gif Žinoma pagelbėju, jei jau visai nusigrybauja doh.gif , bet pati niekada nesisiūlau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daidute @ 2012 11 20, 21:09)
Va va, aš iki deklaravimo padarau susirinkimą.  ax.gif Viską paaiškinu ir perspėju mirksiukas.gif , aš neturiu tiek laiko, kad ir jūsų deklaracijas tvarkyčiau. lotuliukas.gif  Visi esate raštingi ir protingi, susitvarkote pats. lotuliukas.gif  Žinoma pagelbėju, jei jau visai nusigrybauja doh.gif , bet pati niekada nesisiūlau  biggrin.gif

šaunuolė smile.gif
gal ir geras variantas.
Bet dar dėl deklaravimo kreipiasi giminės, vyro bendradarbiai ir t.t.
Vat jiems susirinkimo nesuorganizuosi smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Rudaake2 @ 2012 11 20, 20:13)

Bet dar dėl deklaravimo kreipiasi giminės, vyro bendradarbiai ir t.t.
Vat jiems susirinkimo nesuorganizuosi smile.gif

O čia jau visai kitas reiklas lotuliukas.gif Tokius priimu su dideeeeliuuuuu malonumu lotuliukas.gif Visas darbas yra apmokamas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daidute @ 2012 11 20, 21:15)
O čia jau visai kitas reiklas  lotuliukas.gif  Tokius priimu su dideeeeliuuuuu malonumu  lotuliukas.gif Visas darbas yra apmokamas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o aš iš tokių tik kai kurių gaunu kokį buteliuką, saldainių arba tik ačiū ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaake2 @ 2012 11 20, 20:49)
o aš iš tokių tik kai kurių gaunu kokį buteliuką, saldainių arba tik ačiū  ax.gif

Aš tai labai draugiškai primenu blush2.gif , kad žinios brangios lotuliukas.gif Aišku, būna ir už ačiū ax.gif , bet čia jau tik išskirtiniams mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daidute @ 2012 11 20, 21:51)
Aš tai labai draugiškai primenu  blush2.gif , kad  žinios brangios  lotuliukas.gif Aišku, būna ir už ačiū ax.gif , bet čia jau tik išskirtiniams mirksiukas.gif

o pas mane taip gaunasi, kad jie visi išskirtiniai smile.gif
toks jau aš žmogus,kad negaliu atsisakyti padėti... kad ir už dyka smile.gif
Atsakyti