Įkraunama...
Įkraunama...

Sakičiukų mylėtojos dirba ir bendrauja toliau

Sveiki, gal galite paaiskinti del biuleteniu? Imones buhaltere sodroje matys kada man biuletenis ir iki kada, o ka paciam zmogui reikia daryti, .t.y. pildyti? Nes kazka esu girdejusi, jog darbuotojai per el. bankininkyste turi kazka uzsipildyti... g.gif Padekite, nes niekada dar neteko susidurti su biuleteniu...
Atsakyti
QUOTE(suknele123 @ 2012 11 20, 20:09)
Sveiki, gal galite paaiskinti del biuleteniu? Imones buhaltere sodroje matys kada man biuletenis ir iki kada, o ka paciam zmogui reikia daryti, .t.y. pildyti? Nes kazka esu girdejusi, jog darbuotojai per el. bankininkyste turi kazka uzsipildyti...  g.gif  Padekite, nes niekada dar neteko susidurti su biuleteniu...

Na profes su patirtim gal tiksliai pasakys, bet siaip tai nieko nereikia paciam zmogui pildyt kiek susiduriau g.gif Buhaltere uzpildo NP forma pati.
Atsakyti
reikia ir pačiam darbuotojui prisijungus per savo banką prie sodros sistemos pateikti prašymą skirti pašalpą.
turiu išsisaugojusi, kaip reikia pildyti, nes dažnai darbuotojai klausia, tad siunčiu:

Kaip pateikti prašymą ligos pašalpai gauti internetu?

1. Interneto naršyklėje įveskite adresą www.gyventojai.sodra.lt

2. Spauskite „Gyventojo sritis“

3. Prisijunkite prie sistemos su savo banko elektroninės
bankininkystės priemonėmis arba su elektroniniu parašu

4. Jei jungiatės pirmą kartą, užpildykite skiltį „Nustatymai“

5. Spauskite „Naujas prašymas“

6. Spauskite „Skirti pašalpą/išmoką“

7. Pasirinkite „GPS1, Prašymas skirti ligos pašalpą (įskaitant
slaugą)“ ir spauskite „Kurti“

8. Nurodykite laikotarpį (-ius), už kurį (-iuos) norite pateikti
prašymą skirti ligos pašalpą (pažymėkite stulpelyje „Įtraukti“) ir
spauskite „Tęsti“.

9. Užpildykite prašymo laukus.

10. Spauskite „Pateikti“.

„Sodra“ puslapyje „Žinutės“ Jus informuos apie gautą prašymą ir jo
būsenas, sprendimą dėl ligos pašalpos skyrimo, priskaičiuotą jos dydį
ir sumą išmokėjimui.
Atsakyti
QUOTE(Rudaake2 @ 2012 11 20, 20:20)
reikia ir pačiam darbuotojui prisijungus per savo banką prie sodros sistemos pateikti prašymą skirti pašalpą.

Nesu niekada jungusis, atsilikau nuo gyvenimo per 2 vaiko auginimo metus blush2.gif

Atsakyti
O tai kada tam darbuotojui reikia pildyti tą formą gyventojai.sodra puslapyje? Kai baigiasi biuletenis? Ir čia tam, kad gautum pašalpą už dvi dienas? g.gif Man taip pat dar neteko susidurti su biuleteniais iš tos pusės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(salutvera @ 2012 11 20, 20:26)
O tai kada tam darbuotojui reikia pildyti tą formą gyventojai.sodra puslapyje? Kai baigiasi biuletenis? Ir čia tam, kad gautum pašalpą už dvi dienas?  g.gif  Man taip pat dar neteko susidurti su biuleteniais iš tos pusės  ax.gif

Ne, tai turbut ne uz tas 2 dienas, kur moka darbdavys, o matyt, kad Sodra ismoketu..

O nuo kada cia tokia tvarka? jei darbuotojas neuzpildys, tai negaus pasalpos? Reikia tada ispet saviskius, kai gaus biuletenius..
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 11 20, 20:28)
Ne, tai turbut ne uz tas 2 dienas, kur moka darbdavys, o matyt, kad Sodra ismoketu..

O nuo kada cia tokia tvarka? jei darbuotojas neuzpildys, tai negaus pasalpos? Reikia tada ispet saviskius, kai gaus biuletenius..

OMG taip taip apie pašalpą iš Sodros kalbu, o ne apie tą iš įmonės. Vakare atsijungia mąstymas biggrin.gif
Atsakyti
Visą tai darbuotojas turi užpildyti, kad pašapą iš Sodros už sirgtą laiką. mirksiukas.gif Darbdavys moka už dvi dienas ir darbuotojui dėl jų nereikia nieko pildyti. schmoll.gif Darbdavys turi pateikti pažymą NP į Sodrą ir darbuotojas gali jau teikti savo prašymą. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 11 20, 19:28)

Uz tas dienas kur moka sodra, kol nepateiks darbuotojas prasymo, tol negaus is sodros pinigu.
Atsakyti
QUOTE(Daidute @ 2012 11 20, 20:32)
Darbdavys turi pateikti pažymą NP į Sodrą ir darbuotojas gali jau teikti savo prašymą.  mirksiukas.gif

Tai vadinasi galiu nors ir trečią ligos dieną teikti prašymą pašalpai gauti, nepaisant to, kada baigsis mano biuletenis?
Atsakyti
QUOTE(tutska2 @ 2012 11 20, 20:33)
Uz tas dienas kur moka sodra, kol nepateiks darbuotojas prasymo, tol negaus is sodros pinigu.

Viskas aisku, reikia info tada issisaugot smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(tutska2 @ 2012 11 20, 19:33)

Man buvo atvejis kai žmogutis tik už pusmečio sugebėjo susitvarkyti doh.gif , kol pati Sodra nepradėjo klibibti biggrin.gif

Žinau, esu ragana-buhalterka lotuliukas.gif Bet nešokinėju apie darbuotojus blush2.gif
Atsakyti