Įkraunama...
Įkraunama...

Sakičiukų mylėtojos dirba ir bendrauja toliau

QUOTE(Daidute @ 2012 11 20, 15:55)
Žinoma, tada  gal kitą svaitę ir pasigalvosim g.gif , kada čia tos šiaulietės-buhalterkos susibėgs kavos  mirksiukas.gif

Manau ir vilnietės galėtų susibėgti kada 4u.gif Kuo mes prastesnės už šiaulietes? mirksiukas.gif
Šiandien buvau VMI seminare, dovanų ir apmokestinimo tema doh.gif Aišku, kad nieko neaišku doh.gif Dėjau viltis į tą seminarą, o vis dėlto reikės raštu kreiptis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Daidute @ 2012 11 20, 15:55)
Žinoma, tada  gal kitą svaitę ir pasigalvosim g.gif , kada čia tos šiaulietės-buhalterkos susibėgs kavos  mirksiukas.gif

Bandysiu prisiderint kaip nors, nes po gyd man nuosprendis - dar 2 sav su dukra namie sedet doh.gif Jau baigiu pablust. gerai dar, kad namuose darbus visus daraus.
Atsakyti
Laba,
O kaži iš Panevėžio pusės yra buhalterių ar aš čia viena smile.gif
Turiu klausimuką: perkam iš užsienio lizingo būdu priekabą, kokie nors niuansai yra? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonatuole @ 2012 11 20, 15:47)
Laba,
O kaži iš Panevėžio pusės yra buhalterių ar aš čia viena smile.gif
Turiu klausimuką: perkam iš užsienio lizingo būdu priekabą, kokie nors niuansai yra?  ax.gif

Man iki Pnv. 60 km tai lig ir į tą pusę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 11 19, 20:57)
Miargai, I vieta!!! yahoo.gif AČIŪ balsavusioms  aciuks.gif

Sveikinimai, bet su aciu neprasisuksi. Ketvirtadieni vaziuoju i Siaulius su reikalais tai uzsuksiu ir to torto paragaut biggrin.gif

QUOTE(pupute @ 2012 11 20, 08:28)
labas rytas, sveikinu Tepaluota tave  biggrin.gif saunuolyte sakiau seniai  biggrin.gif
o vaises neprastos sakyciau mmmm net kavos nebenoriu  biggrin.gif padare kazkokia saldzia bendradarbi stai net negeriu, eisiu pasidarysiu normalia

Ot ispindejimas, dziaukis kad isvis kas nors padare biggrin.gif biggrin.gif
QUOTE(Renri3 @ 2012 11 20, 10:10)
Labas rytas wink.gif

Mano lukesciai ramiai menesio pabaiga susitvarkyt suniui ant uodegos, mazoji isejo i darza viena diena ir vel koseja baisiausiai ir, negana to, dar uzkimus kaip reikalas  doh.gif  Na bet cia ne mamu tema, tai ner ko skustis  ax.gif

Paguosiu nors tiek, kad ne viena tokia, pas mus rekordas - su 2dienu pertrauka pratempem 2savaites. Pradejau girdyt visokius zuvu taukus, imunitetui stiprint sirupeli tai gal padeda, nes taip tai irgi is ligu neissikapsto.
QUOTE(Ramunytėė @ 2012 11 20, 11:24)
Dirba bile tik dirba, prisiėmus firmelių už grašius, nieko nespėja, nelabai ką teužsidirba, naujovėm nesidomi ...

Prajuokinot su tom genutem lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tai as ne prie ju, labai domiuosi naujovem, pasigirsiu praeita ir sia savaite sudalyvavau 2seminaruose lotuliukas.gif lotuliukas.gif Gal snd irgi kas dalyvavot atlieku seminare
Atsakyti
QUOTE(tutska2 @ 2012 11 20, 17:29)

Paguosiu nors tiek, kad ne viena tokia, pas mus rekordas - su 2dienu pertrauka pratempem 2savaites. Pradejau girdyt visokius zuvu taukus, imunitetui stiprint sirupeli tai gal padeda, nes taip tai irgi is ligu neissikapsto.

Prajuokinot su tom genutem  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Tai as ne prie ju, labai domiuosi naujovem, pasigirsiu praeita ir sia savaite sudalyvavau 2seminaruose  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Gal snd irgi kas dalyvavot atlieku seminare

Na patare gyd is Rusijos pasiprasyt, kad kas parveztu sirupeli viena, tai tikiuos, kad tas pades atsikratyt to kosejimo.

As Zalvario organizuojamam buvau pries kokius 3 metus, ale dabar irgi reiketu jau... Vis tiek, transporto imone, tai keiciames tepalus, visokios kitokios atliekos, reik tvarkytis.
Atsakyti
QUOTE(Ramunytėė @ 2012 11 20, 15:56)
Man iki Pnv. 60 km tai lig ir į tą pusę  ax.gif

O tai iš kurio galo pati?
QUOTE(tutska2 @ 2012 11 20, 16:29)
Ketvirtadieni vaziuoju i Siaulius su reikalais tai uzsuksiu ir to torto paragaut  biggrin.gif

Gerai, užsuk. Aš ketvirtadienį kaip tik Kaune būsiu laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 11 20, 17:14)

O tai gerai pristatyk i namus, vyras torta mielai priims, dar tave kava pavaisins, o as pas tavo vyra i Siaulius uzsuksiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 11 20, 17:14)

Iš pačios šiaurės aš, šiauriau tik Latvija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tutska2 @ 2012 11 20, 17:24)
as pas tavo vyra i Siaulius uzsuksiu  lotuliukas.gif 

Aš vieniša moteris flirt.gif

Ramunytėė, Kupiškis, Biržai, Pasvalys?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tepaluota: 20 lapkričio 2012 - 18:02