Įkraunama...
Įkraunama...

Sakičiukų mylėtojos dirba ir bendrauja toliau

Aha galit pavydėt tongue.gif dirbančiai buhalterinių paslaugų firmoj aštuntus metus biggrin.gif

Nors šiemet nedaug atostogavau, gal tik penkios savaitės gausis su šiomis atostogėlėmis.

Merginos, gal žinot kur yra pirkti ir kaip vadinas duona be cukraus, be mielių, su raugu?
Atsakyti
Aggree, kiek žinau "Biržų duona" tokią kepa. Pavadinimo nepasakysiu tikrai.
Atsakyti
Labas rytas wink.gif

Na nezinau kas per konkursas ar varzybos, bet koks skirtumas, svarbu I vieta biggrin.gif SVEIKINU 4u.gif O jau vaises, kad akis praskaidrino si ryta biggrin.gif

QUOTE(Tepaluota @ 2012 11 19, 22:36)
Ar yr ant mumi šiauliečių bedarbių? unsure.gif

As siauliete, bet su darbu biggrin.gif

Mano lukesciai ramiai menesio pabaiga susitvarkyt suniui ant uodegos, mazoji isejo i darza viena diena ir vel koseja baisiausiai ir, negana to, dar uzkimus kaip reikalas doh.gif Na bet cia ne mamu tema, tai ner ko skustis ax.gif

Atsakyti
Žiūriu Šiauliai atsigavę. Ir aplink mane daug šiauliečių. Net kandidatas ir tas buvo nuo Šiaulių krašto.
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 11 20, 10:10)
As siauliete, bet su darbu biggrin.gif

Turiu pasiūlymą atsakingai buhalterei. Gali būti papildomas, jei ne - yra perspektyva vėliau dirbti pilnu etatu.
"Genučių" prašau nesikreipti.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 11 20, 10:19)
Turiu pasiūlymą atsakingai buhalterei. Gali būti papildomas, jei ne - yra perspektyva vėliau dirbti pilnu etatu.

Kas per darbas? g.gif g.gif

Šiaulietės galėtume ir kavos susibėgti kada atsigerti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daidute: 20 lapkričio 2012 - 10:36
oij, ir į čia iš tax'o atėjo genučių mada unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 11 20, 11:19)

Na as tai zalia dar, tikrai nepretenduociau smile.gif Esu apsiemus jau papildomai apskaitininkes darbiuka sioki toki, nuo gruodzio smile.gif

QUOTE(Daidute @ 2012 11 20, 11:35)
Kas per darbas?  g.gif  g.gif

Šiaulietės galėtume ir kavos susibėgti kada atsigerti  mirksiukas.gif

Tai zinoma drinks_cheers.gif As manau ir VMi ar kituose seminaruose galim susitikt net smile.gif Beja, siaulietes, dalinames info apie seminarus, kad ko nepraleist smile.gif VMI uzsiprennumeravus esu, bet maza kas dar kur ax.gif

QUOTE(mango @ 2012 11 20, 11:42)
oij, ir į čia iš tax'o atėjo genučių mada  unsure.gif

O kas skaitosi "genute" ? biggrin.gif Kuo pasizymi buhaltere "genute" ?
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 11 20, 11:04)

O kas skaitosi "genute" ?  biggrin.gif  Kuo pasizymi buhaltere "genute" ?

Dirba bile tik dirba, prisiėmus firmelių už grašius, nieko nespėja, nelabai ką teužsidirba, naujovėm nesidomi ...
Atsakyti
QUOTE(Ramunytėė @ 2012 11 20, 12:24)
Dirba bile tik dirba, prisiėmus firmelių už grašius, nieko nespėja, nelabai ką teužsidirba, naujovėm nesidomi ...

Aaaa, neteko man su tokiom susidurt smile.gif Bet kad yra, tai faktas.
Atsakyti
QUOTE(Daidute @ 2012 11 20, 10:35)
Šiaulietės galėtume ir kavos susibėgti kada atsigerti  mirksiukas.gif

Spakainiai. Tik ne šią savaitę. Nes man šiandien pirma darbo diena šią savaitę, o rytoj paskutinė laugh.gif O darbas ramus, pagal krūvį kaip papildomas visai neprastai apmokamas.
QUOTE(mango @ 2012 11 20, 10:42)
oij, ir į čia iš tax'o atėjo genučių mada  unsure.gif

Tai kad taiklesnio apibūdinimo joms kol kas negirdėjau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 11 20, 14:09)
Spakainiai. Tik ne šią savaitę. Nes man šiandien pirma darbo diena šią savaitę, o rytoj paskutinė laugh.gif O darbas ramus, pagal krūvį kaip papildomas visai neprastai apmokamas.

Žinoma, tada gal kitą svaitę ir pasigalvosim g.gif , kada čia tos šiaulietės-buhalterkos susibėgs kavos mirksiukas.gif
Atsakyti