Aha galit pavydėt dirbančiai buhalterinių paslaugų firmoj aštuntus metus
Nors šiemet nedaug atostogavau, gal tik penkios savaitės gausis su šiomis atostogėlėmis.
Merginos, gal žinot kur yra pirkti ir kaip vadinas duona be cukraus, be mielių, su raugu?
Aggree, kiek žinau "Biržų duona" tokią kepa. Pavadinimo nepasakysiu tikrai.
Labas rytas
Na nezinau kas per konkursas ar varzybos, bet koks skirtumas, svarbu I vieta SVEIKINU O jau vaises, kad akis praskaidrino si ryta
As siauliete, bet su darbu
Mano lukesciai ramiai menesio pabaiga susitvarkyt suniui ant uodegos, mazoji isejo i darza viena diena ir vel koseja baisiausiai ir, negana to, dar uzkimus kaip reikalas Na bet cia ne mamu tema, tai ner ko skustis
Na nezinau kas per konkursas ar varzybos, bet koks skirtumas, svarbu I vieta SVEIKINU O jau vaises, kad akis praskaidrino si ryta
QUOTE(Tepaluota @ 2012 11 19, 22:36)
Ar yr ant mumi šiauliečių bedarbių?
Mano lukesciai ramiai menesio pabaiga susitvarkyt suniui ant uodegos, mazoji isejo i darza viena diena ir vel koseja baisiausiai ir, negana to, dar uzkimus kaip reikalas Na bet cia ne mamu tema, tai ner ko skustis
Žiūriu Šiauliai atsigavę. Ir aplink mane daug šiauliečių. Net kandidatas ir tas buvo nuo Šiaulių krašto.
QUOTE(Renri3 @ 2012 11 20, 10:10)
Turiu pasiūlymą atsakingai buhalterei. Gali būti papildomas, jei ne - yra perspektyva vėliau dirbti pilnu etatu.
"Genučių" prašau nesikreipti.
QUOTE(Tepaluota @ 2012 11 20, 10:19)
Turiu pasiūlymą atsakingai buhalterei. Gali būti papildomas, jei ne - yra perspektyva vėliau dirbti pilnu etatu.
Kas per darbas?
Šiaulietės galėtume ir kavos susibėgti kada atsigerti
oij, ir į čia iš tax'o atėjo genučių mada
QUOTE(Tepaluota @ 2012 11 20, 11:19)
Na as tai zalia dar, tikrai nepretenduociau Esu apsiemus jau papildomai apskaitininkes darbiuka sioki toki, nuo gruodzio
QUOTE(Daidute @ 2012 11 20, 11:35)
Tai zinoma As manau ir VMi ar kituose seminaruose galim susitikt net Beja, siaulietes, dalinames info apie seminarus, kad ko nepraleist VMI uzsiprennumeravus esu, bet maza kas dar kur
QUOTE(mango @ 2012 11 20, 11:42)
O kas skaitosi "genute" ? Kuo pasizymi buhaltere "genute" ?
QUOTE(Renri3 @ 2012 11 20, 11:04)
Dirba bile tik dirba, prisiėmus firmelių už grašius, nieko nespėja, nelabai ką teužsidirba, naujovėm nesidomi ...
QUOTE(Ramunytėė @ 2012 11 20, 12:24)
Dirba bile tik dirba, prisiėmus firmelių už grašius, nieko nespėja, nelabai ką teužsidirba, naujovėm nesidomi ...
Aaaa, neteko man su tokiom susidurt Bet kad yra, tai faktas.
QUOTE(Daidute @ 2012 11 20, 10:35)
Šiaulietės galėtume ir kavos susibėgti kada atsigerti
Spakainiai. Tik ne šią savaitę. Nes man šiandien pirma darbo diena šią savaitę, o rytoj paskutinė O darbas ramus, pagal krūvį kaip papildomas visai neprastai apmokamas.
QUOTE(mango @ 2012 11 20, 10:42)
Tai kad taiklesnio apibūdinimo joms kol kas negirdėjau
QUOTE(Tepaluota @ 2012 11 20, 14:09)
Spakainiai. Tik ne šią savaitę. Nes man šiandien pirma darbo diena šią savaitę, o rytoj paskutinė O darbas ramus, pagal krūvį kaip papildomas visai neprastai apmokamas.
Žinoma, tada gal kitą svaitę ir pasigalvosim , kada čia tos šiaulietės-buhalterkos susibėgs kavos