Įkraunama...
Įkraunama...

Sakičiukų mylėtojos dirba ir bendrauja toliau

user posted image

Sena tema

Dalinamės patirtimi, žiniomis ir draugaujam toliau user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 11 06, 18:43)
Mielai. Tik kažin, ar maniškiame atlaikytum bent savaitę  mastau.gif

Jei savaitgalis nuo antradienio tai laisvai lotuliukas.gif
Atsakyti
Ajoprogės, naują temą sukūriau, nepastebėjau, kad jau yra doh.gif
Ramunyte, bet ir Sodra priduota, ir 572, ir algos suskaičiuotos, ir statistika, ir DB - kaip manai, kada? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 11 06, 19:49)
Ajoprogės, naują temą sukūriau, nepastebėjau, kad jau yra  doh.gif
Ramunyte, bet ir Sodra priduota, ir 572, ir algos suskaičiuotos, ir statistika, ir DB - kaip manai, kada? cool.gif

Nu va ir man idomu kada mastau.gif Nors šituos ir aš jau pridaviau tik statistikai man nereikia kas mėnesį karsta.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
ziuriu kad dvi temos, Tepaluota bludzioja biskiuka biggrin.gif biggrin.gif skraido padebesiais su skaitliukais thumbup.gif
as jau siandien geriau jauciuosi.. ne taip visa skauda tai atrodo ir susikaupti galima..
Dirbančios su Rivile - kaip daryti? Anksciau dazus pirkdavom is Lietuvos tiekejo B. Dabar sutarem, kad lenkijos tiekejas E mums duoda tuos pacius dazus, gaunasi kad perkam tiesiogiai. Noriu kurti situ dazu atskira grupe, kad nesimaisytų. manau korteleje keisti tai negerai manau. ka siulote? Dazu kodai sutampa kai ppirkdavom is Lt tiekejo B g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupute: 07 lapkričio 2012 - 08:39
QUOTE(pupute @ 2012 11 07, 08:38)
Labas rytas  4u.gif
ziuriu kad dvi temos, Tepaluota bludzioja biskiuka  biggrin.gif  biggrin.gif skraido padebesiais su skaitliukais  thumbup.gif
as jau siandien geriau jauciuosi.. ne taip visa skauda tai atrodo ir susikaupti galima..
Dirbančios su Rivile - kaip daryti? Anksciau dazus pirkdavom is Lietuvos tiekejo B. Dabar sutarem, kad lenkijos tiekejas E mums duoda tuos pacius dazus, gaunasi kad perkam tiesiogiai. Noriu kurti situ dazu atskira grupe, kad nesimaisytų. manau korteleje keisti tai negerai manau. ka siulote? Dazu kodai sutampa kai ppirkdavom is Lt tiekejo B  g.gif

Ta pacia kortele tai nelabai gerai taisyti. Manau kurk atskira grupe. Nes juk ir savikainos skirsis. O jei tu lietuvisku mazas likutis, tai galima per atsargas perkoduoti nuimant nuo senu korteliu ir uzdedant i naujas. As taip darau per P raidele uzbalansinej saskaitoj, kad is kart neitu i savikainas ax.gif
Atsakyti
Tikejausi kad bus kazkas panasaus kaip perkainavimas sad.gif
del atsargu sikarta as nesupratau - pirma nurasau (pas mane D raide), po to prekes korteleje vis tiek ranka pakeiciu grupe ir prirasau???? g.gif
Atsakyti
Transporte dirbancios buhalterytes, noriu pasitikslint jei vairuotojas buvo komandiruotej ir ta diena poilsiavo, tai rasote tik Kraidele ar ir valandas? Ir jei uz dirbta poilsio diena duodate po to laisva diena V, tai rasote isakymus ar ne?

Nežinau, cituot iš senos temos gal nemoku, sorry blush2.gif

Kai komandiruotėj laisva, žymiu tik K, o valandų nieko. Ir nerašau įsakymų dėl po atidirbtos poilsio išduotos kitos poilsio.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2012 11 07, 09:11)
Tikejausi kad bus kazkas panasaus kaip perkainavimas sad.gif
del atsargu sikarta as nesupratau - pirma nurasau (pas mane D raide), po to prekes korteleje vis tiek ranka pakeiciu grupe ir prirasau????  g.gif

As darau atsargu operacija su pavadinimu perkodavimas. Cia tam, kad nusirasytu kiekis prekiu nuo nereikalingos korteles. Tai darom toje operacijoje naujas ir pasirinke preke nurasome su minuso zenklu (vietoje savikainos saskaitos det reikiama raidele. Tada dar viena karta naujas toje operacijoje ir tada jau ta kieki ivedam su pliusu tik i gera kortele. Gausis kazkoks kainu skirtumas, kuris veliau persikels per saskaitu uzdaryma i atsargu padidejima ar sumazejima.

Ai nu zodziu prasta is manes mokytoja, gal kuri pasiulys geresni varianta.

O perkainavimas tai man atrodo nepakeicia prekiu likuciu is vienos korteles i kita.Je darysite nauja prekiu grupe su naujom kortelem. g.gif
Atsakyti
blin, ieskau perkodavimo - nifiga nerandu.. Yra pas mane Inventorizacija, nurašymas, gamyba, koregavimai, likuciai, kitos. Psio g.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2012 11 07, 09:39)
blin, ieskau perkodavimo - nifiga nerandu.. Yra pas mane Inventorizacija, nurašymas, gamyba, koregavimai, likuciai, kitos. Psio  g.gif

Operacija as bet kokia renkuosi, ne esme tas operacijos tipas mirksiukas.gif Gali rinktis koregavimai smile.gif

Parasyk emeila, atsiusiu kaip ta operacija atrodo pas mane 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tučka: 07 lapkričio 2012 - 09:49
QUOTE(paukste.rima @ 2012 11 07, 09:20)
Nežinau, cituot iš senos temos gal nemoku, sorry  blush2.gif

Kai komandiruotėj laisva, žymiu tik K, o valandų nieko. Ir nerašau įsakymų dėl po atidirbtos poilsio išduotos kitos poilsio..  unsure.gif

Aciu,einu truputi numigt ir kibsiu i darbus . Pavydekit dabar visos biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti