QUOTE(Tepaluota @ 2012 11 06, 18:43)
Mielai. Tik kažin, ar maniškiame atlaikytum bent savaitę
Jei savaitgalis nuo antradienio tai laisvai
Ajoprogės, naują temą sukūriau, nepastebėjau, kad jau yra
Ramunyte, bet ir Sodra priduota, ir 572, ir algos suskaičiuotos, ir statistika, ir DB - kaip manai, kada?
Ramunyte, bet ir Sodra priduota, ir 572, ir algos suskaičiuotos, ir statistika, ir DB - kaip manai, kada?
QUOTE(Tepaluota @ 2012 11 06, 19:49)
Ajoprogės, naują temą sukūriau, nepastebėjau, kad jau yra
Nu va ir man idomu kada Nors šituos ir aš jau pridaviau tik statistikai man nereikia kas mėnesį
Labas rytas
ziuriu kad dvi temos, Tepaluota bludzioja biskiuka skraido padebesiais su skaitliukais
as jau siandien geriau jauciuosi.. ne taip visa skauda tai atrodo ir susikaupti galima..
Dirbančios su Rivile - kaip daryti? Anksciau dazus pirkdavom is Lietuvos tiekejo B. Dabar sutarem, kad lenkijos tiekejas E mums duoda tuos pacius dazus, gaunasi kad perkam tiesiogiai. Noriu kurti situ dazu atskira grupe, kad nesimaisytų. manau korteleje keisti tai negerai manau. ka siulote? Dazu kodai sutampa kai ppirkdavom is Lt tiekejo B
ziuriu kad dvi temos, Tepaluota bludzioja biskiuka skraido padebesiais su skaitliukais
as jau siandien geriau jauciuosi.. ne taip visa skauda tai atrodo ir susikaupti galima..
Dirbančios su Rivile - kaip daryti? Anksciau dazus pirkdavom is Lietuvos tiekejo B. Dabar sutarem, kad lenkijos tiekejas E mums duoda tuos pacius dazus, gaunasi kad perkam tiesiogiai. Noriu kurti situ dazu atskira grupe, kad nesimaisytų. manau korteleje keisti tai negerai manau. ka siulote? Dazu kodai sutampa kai ppirkdavom is Lt tiekejo B
QUOTE(pupute @ 2012 11 07, 08:38)
Labas rytas
Ta pacia kortele tai nelabai gerai taisyti. Manau kurk atskira grupe. Nes juk ir savikainos skirsis. O jei tu lietuvisku mazas likutis, tai galima per atsargas perkoduoti nuimant nuo senu korteliu ir uzdedant i naujas. As taip darau per P raidele uzbalansinej saskaitoj, kad is kart neitu i savikainas
Transporte dirbancios buhalterytes, noriu pasitikslint jei vairuotojas buvo komandiruotej ir ta diena poilsiavo, tai rasote tik Kraidele ar ir valandas? Ir jei uz dirbta poilsio diena duodate po to laisva diena V, tai rasote isakymus ar ne?
Nežinau, cituot iš senos temos gal nemoku, sorry
Kai komandiruotėj laisva, žymiu tik K, o valandų nieko. Ir nerašau įsakymų dėl po atidirbtos poilsio išduotos kitos poilsio..
QUOTE(pupute @ 2012 11 07, 09:11)
Tikejausi kad bus kazkas panasaus kaip perkainavimas
del atsargu sikarta as nesupratau - pirma nurasau (pas mane D raide), po to prekes korteleje vis tiek ranka pakeiciu grupe ir prirasau????
del atsargu sikarta as nesupratau - pirma nurasau (pas mane D raide), po to prekes korteleje vis tiek ranka pakeiciu grupe ir prirasau????
As darau atsargu operacija su pavadinimu perkodavimas. Cia tam, kad nusirasytu kiekis prekiu nuo nereikalingos korteles. Tai darom toje operacijoje naujas ir pasirinke preke nurasome su minuso zenklu (vietoje savikainos saskaitos det reikiama raidele. Tada dar viena karta naujas toje operacijoje ir tada jau ta kieki ivedam su pliusu tik i gera kortele. Gausis kazkoks kainu skirtumas, kuris veliau persikels per saskaitu uzdaryma i atsargu padidejima ar sumazejima.
Ai nu zodziu prasta is manes mokytoja, gal kuri pasiulys geresni varianta.
O perkainavimas tai man atrodo nepakeicia prekiu likuciu is vienos korteles i kita.Je darysite nauja prekiu grupe su naujom kortelem.
QUOTE(pupute @ 2012 11 07, 09:39)
blin, ieskau perkodavimo - nifiga nerandu.. Yra pas mane Inventorizacija, nurašymas, gamyba, koregavimai, likuciai, kitos. Psio
Operacija as bet kokia renkuosi, ne esme tas operacijos tipas Gali rinktis koregavimai
Parasyk emeila, atsiusiu kaip ta operacija atrodo pas mane
QUOTE(paukste.rima @ 2012 11 07, 09:20)
Nežinau, cituot iš senos temos gal nemoku, sorry
Kai komandiruotėj laisva, žymiu tik K, o valandų nieko. Ir nerašau įsakymų dėl po atidirbtos poilsio išduotos kitos poilsio..
Aciu,einu truputi numigt ir kibsiu i darbus . Pavydekit dabar visos