Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Suprem @ 2012 11 08, 11:06)
kaip gerai, kad mes joms tą sofkutę užleidom  thumbup.gif

tai jau taip biggrin.gif biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Erika prizai tikrai nuostabus bigsmile.gif

QUOTE(Vilnis @ 2012 11 07, 00:58)
Tai va, esu nusivylus - neradau tinkamos vietos idėjos("Šokio") įgyvendinimui . Sušalau, sušaldžiau vyrą  doh.gif  Nežinau ar išeis pakartot ir surasti vietą, tokią kokią aš įsivaizduoju.
Bandysiu, jei tik rasiu laiko ir ūpo. Kol kas rodau, tai kas gavosi...  verysad.gif

Faina ideja smile.gif Man patiko smile.gif Kol merginos nepasake apie ta "stulpa" kertanti mergina, as jo net nepastebejau blush2.gif

QUOTE(isora @ 2012 11 07, 22:02)
Rudeninis drugelis....

Grrazus drugelis ir spalvos grazios, svelnios smile.gif
Sveikinu su ff 4u.gif
Papildyta:
Vakar bandziau daryti progini auto ax.gif Laiko turejau labai mazai, skubejau, bet man dvi nuotraukos visai patinka, labai idomi ir laukiama ir jusu nuomone smile.gif cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gizzy: 08 lapkričio 2012 - 12:38
QUOTE(Suprem @ 2012 11 08, 12:06)
kaip gerai, kad mes joms tą sofkutę užleidom  thumbup.gif

QUOTE(kristalines @ 2012 11 08, 13:19)
tai jau taip biggrin.gif biggrin.gif lotuliukas.gif

Nu duodat, mergos biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena!

Jau pats metas pietaut būtų. smile.gif Gal ekologišku obuoliuku iš mamos sodelio pasivaišint norėtumėt? smile.gif Gal ir nelabai išvaizdūs, bet EKO biggrin.gif

O jei rimčiau, tai čia mano trečiųjų ND bandymas:

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
voveraite, grazus namu darbas 4u.gif uzskaitau 4u.gif

gizzy, sveikinimai gimtadienio proga 4u.gif auto patiko, tik oda pirmoj taisyciau, o antroj ta plemuka bandyciau klonuot g.gif nors siiap pirmoji man kur kas geresne...gal geriau senbuves pakomentuotu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(voveraite1302 @ 2012 11 08, 14:20)

Uzskaitau smile.gif

QUOTE(Savory @ 2012 11 08, 14:36)
gizzy, sveikinimai gimtadienio proga 4u.gif auto patiko, tik oda pirmoj taisyciau, o antroj ta plemuka bandyciau klonuot g.gif nors siiap pirmoji man kur kas geresne...gal geriau senbuves pakomentuotu 4u.gif

Dekui smile.gif
Plemukas jau panaikintas ax.gif Oda pas mane nera labai lygi ir grazi, bet nemoku graziai su ps tvarkyti, tai stengiuosi is vis nagu nekisti, kad po to dar blogiau nebutu blush2.gif reiktu kada prisedus pasibandineti..
Atsakyti
QUOTE(gizzy @ 2012 11 08, 14:37)
Uzskaitau  smile.gif
Dekui  smile.gif
Plemukas jau panaikintas  ax.gif Oda pas mane nera labai lygi ir grazi, bet nemoku graziai su ps tvarkyti, tai stengiuosi is vis nagu nekisti, kad po to dar blogiau nebutu  blush2.gif  reiktu kada prisedus pasibandineti..

ten labai nieko baisaus, tikrai, gera ta oda, tik kazkokie taskiukai ant nosies is kart krito i akis. Pabandyk su spot healing brush pataskuot wink.gif pilnai uzteks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Savory @ 2012 11 08, 15:42)
ten labai nieko baisaus, tikrai, gera ta oda, tik kazkokie taskiukai ant nosies is kart krito i akis. Pabandyk su spot healing brush pataskuot wink.gif pilnai uzteks 4u.gif

Pabandysiu, dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(voveraite1302 @ 2012 11 08, 13:20)
Laba diena!

Jau pats metas pietaut būtų. smile.gif Gal ekologišku obuoliuku iš mamos sodelio pasivaišint norėtumėt?  smile.gif  Gal ir nelabai išvaizdūs, bet EKO  biggrin.gif

Labai skanūs ND, tik man trečioje foto nelabai kadravimas patinka ax.gif
Nevertinu šį kartą 4u.gif
Atsakyti
Voveraite, uzskaitau
Atsakyti
Voveraite, keliauk prie 4ND 4u.gif Sėkmės 4u.gif

Pasišnibždėjot viena kitai į ausį, o mums mat necekava zosėms dabar? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2012 11 08, 17:32)
Voveraite, keliauk prie 4ND 4u.gif Sėkmės 4u.gif

Aaačiū tau ir kitoms už užskaitymą! smile.gif Keliauju 4u.gif
Atsakyti