Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2012 11 07, 14:48)
kaip ne kartą esu sakius, blogai yra tai, kad žmonės fotkina už pinigus dar mokindamiesi, o ne jau tvirtai jausdamiesi. ir kipišas gali nekilti, nes bus veltui. aš savo nuomonės nepakeisiu. absoliuti dauguma neturėtų imti pinigų, bet ima ir jų "neuždirba" moralės požiūriu.

pritariu drinks_cheers.gif ir visose srityse tai manau galioja, ne tik fotografijoje.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 11 07, 14:30)
sveika atvykus į realybę wub.gif
tuo pačiu pagąsdinsiu kaip mokytoja mokykloje, kai sakydavo.. jei nesimokysi, tai eisi gatves šluot.

jei nesimokysit, tai ir Jūs baisiai fotkinsit. Vot. biggrin.gif

lotuliukas.gif mano šiandienos frazė - ir aš tą patį prieš kokį 10 minučių kažkam porinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 11 07, 15:48)
kaip ne kartą esu sakius, blogai yra tai, kad žmonės fotkina už pinigus dar mokindamiesi, o ne jau tvirtai jausdamiesi. ir kipišas gali nekilti, nes bus veltui. aš savo nuomonės nepakeisiu. absoliuti dauguma neturėtų imti pinigų, bet ima ir jų "neuždirba" moralės požiūriu.

drinks_cheers.gif

viktorija, antroji foto patiko 4u.gif
lunameja, man truputį bardakėlis ir užaštrinta gal kiek per daug 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2012 11 07, 10:56)

Gal čia yra dirbančių su CorelDRAW programa? Ar bent turinčių ją  smile.gif prisipažinkit!!

Aš dirbu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilnis @ 2012 11 07, 00:58)
Bandysiu, jei tik rasiu laiko ir ūpo. Kol kas rodau, tai kas gavosi...  verysad.gif

Trukdo ir man ta plytele, bet mintis labai faina! ir koks seselis ryskus 4u.gif

QUOTE(Yvette @ 2012 11 07, 13:56)

As irgi daznai pasibaisiu foto. Musu kraste dabar vyksta konkursas, renka metu vaika lyg ir.. fotografavo ale profas fotografas, bet baisu... fonas tragiskas, vaikai issigande dauguma doh.gif o dar dvi mergaites dalyvauja is vaiko darzelio ir mamos prasineja balsuot biggrin.gif

Naujoke Lina, eik daryti ND smile.gif Visu pirma nenaudok blico! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ich: 07 lapkričio 2012 - 20:39
Atnešu kritikai ir komentaram.. 4u.gif

Rudeninis drugelis....

user posted image

Dar dvi čia: http://www.flickr.co...s/79452887@N07/
Atsakyti
Ačiū, visoms pakomentavusioms mano bandymus 4u.gif
Atsakyti
Kokia nuotaika, tokia ir nuotrauka smile.gif

user posted image

Prastai?
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 11 07, 14:48)
Jūs su Yvette toje nenormalioje šalyje gyvenate..smile.gif kur labai skrupulingai tuo domimasi ir požiūris į privatumą paranojiškesnis smile.gif
kaip ne kartą esu sakius, blogai yra tai, kad žmonės fotkina už pinigus dar mokindamiesi, o ne jau tvirtai jausdamiesi.

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(o la la la @ 2012 11 07, 14:38)

Na man tai baisi, aišku fotografas ir norėjo tai perteikt. smile.gif
Atsakyti
isora, man cia idetas drugelis tai labai labai fainas, o tie du flickr nea 4u.gif patinka labai spalvos pirmosios foto smile.gif

o la la, man tai tavo atradimas nepatiko del netikroviskumo...na, iskart krito i akis vaiko didumas, bambyte vietoj ir t.t. ir pan...tiesa pasakius net nebepanagrinejau daugiau to puslapio... blush2.gif

Vilnis, geras bandymas, tik jei pavyktu pakartot geriau, butu super 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Savory: 07 lapkričio 2012 - 23:06
Savory , ačiū... bigsmile.gif Bet,ot nustebau, kad lapkriti drugelį pamačiau, tokį gražuolį iš tolo žiūrint.. wub.gif nes pas juos gražūs tik sparnai, o daugiau tai... Tarakonas man ne kitaip.. fear.gif blush2.gif
AČIŪ. mirksiukas.gif
Papildyta:
Dėl. o la la la, atradimo, tai nežinau... Negaliu aš tokių dalykų žiūrėt.... blush2.gif Nu ką db su manim, jautri siela.. lotuliukas.gif Aš iškart tą kraują pamačiau ir.. vas is das ant grindų, tarp kojų? PLACENTA? blink.gif mega_shok.gif
Atsakyti
Isora malonus rytas su kava! o drugelis gražus!
Noisy-b man patiko tavo kitoks kadras!
Viktorija - žmogaus foto laivai įdomiai žiūrėjau!
Atsakyti