Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Stiklinė @ 2012 11 07, 12:32)
Tai ok, nes jaučiu šiandien dar gali tekti nuvažiuoti iki gyvūnų prieglaudos  ax.gif  noors gal ir rytojui atidėt įmanoma bus...
O tai gal kas nors moka pvz logotipą su fonu paversti į logotipą be fono...na kai būna gif formatai  biggrin.gif  doh.gif

Galima padaryt tą ir su Ps. Ištrinti foną, išsaugoti kaip png, pasirinkti interlaced opciją saugant nuotrauką. O kokio plėtinio tau reikia - jpg, gif, png??! Jei nepavyks, brūkštelk į AZ, gal dar pagelbėt sugebėsiu. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2012 11 07, 12:56)
laba,

šiandien turėjau "malonumą"

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 11 07, 13:59)
kokia kaina tokia ir kokybė  biggrin.gif

nesakau, kad kaina gera ir foto geros turėjo būti.
Tiesiog ta pažįstama atsispausdino visas foto iš disko. Gal apie du šimtus. Ir vat "malonumas" tame, kad mano kava atšąlo, kol aš tas baisuokles apžiūrėjau.
Na tooooooookios beskonės foto, na rimtai. Maniau, kad taip fotografuojančių nebėra.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 11 07, 13:28)
nesakau, kad kaina gera ir foto geros turėjo būti.
Tiesiog ta pažįstama atsispausdino visas foto iš disko. Gal apie du šimtus. Ir vat "malonumas" tame, kad mano kava atšąlo, kol aš tas baisuokles apžiūrėjau.
Na tooooooookios beskonės foto, na rimtai. Maniau, kad taip fotografuojančių nebėra.

sveika atvykus į realybę wub.gif

tuo pačiu pagąsdinsiu kaip mokytoja mokykloje, kai sakydavo.. jei nesimokysi, tai eisi gatves šluot.

jei nesimokysit, tai ir Jūs baisiai fotkinsit. Vot. biggrin.gif
Atsakyti
Nu, mergiukai, baikit mirksiukas.gif Kodel is karto - kokia kaina, ta ir gavo schmoll.gif As ir uz aciu paveiksluodama jauciu atsakomybe, iskart pasakau, kad bus tik kokios trys nuotraukos padorios, nes dar nedraugauju su savo mielybe biggrin.gif Jei jau imi kad ir 50 lt, turi jausti atsakomybe, o ne numoti ranka - kiek mokejai, tiek ir gavai schmoll.gif Jei jau nepavyko, gi galima aptarti ir dar karta susitikti... Ar as cia pukuota melynom akim ir kazka ne i ta puse mastau? mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Suprem: 07 lapkričio 2012 - 13:46
Sveikos sveikos smile.gif

siandien turejau progos pasiblusineti su savuoju biggrin.gif tad maloniai laukiami komentarai flickr.
nesuprantu... pastaruoju metu Jb virsu ima. nesakau,kad nemegstu spalvu, bet nesigauna susidraugauti su jomis

Pasuoju del konkursu schmoll.gif truksta laiko ir fantazijos. bet su malonumu lauksiu idomiu kadru akimis paganyti bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lunameja: 07 lapkričio 2012 - 13:49
QUOTE(Suprem @ 2012 11 07, 13:45)
Nu, mergiukai, baikit mirksiukas.gif Kodel is karto - kokia kaina, ta ir gavo schmoll.gif As ir uz aciu paveiksluodama jauciu atsakomybe, iskart pasakau, kad bus tik kokios trys nuotraukos padorios, nes dar nedraugauju su savo mielybe biggrin.gif Jei jau imi kad ir 50 lt, turi jausti atsakomybe, o ne numoti ranka - kiek mokejai, tiek ir gavai schmoll.gif Jei jau nepavyko, gi galima aptarti ir dar karta susitikti... Ar as cia pukuota melynom akim ir kazka ne i ta puse mastau? mastau.gif

problema tame, kad apie 95 proc. visų fotogafuojančių už pinigus ėmė tai daryti gerokai per anksti. todėl pasakymas "kiek moki, tą ir gauni" yra tikslus. beje, klientas irgi turi prisiimti atsakomybę už tai, kad pagailėjo rinkos kainos.
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2012 11 07, 13:45)
As ir uz aciu paveiksluodama jauciu atsakomybe
Tas žmogus tikriausiai taip pat ją jautė.

Aš irgi neseniai turėjau malonumo tikrai ne pradžiamokslio, o ateljė pamatyt foto, žmonės fotkino krikštynas. Jie buvo ekstazėj. O tik dėl to išspaudžiau šypseną biggrin.gif Su angeliukais, sparneliais, aureolėm ir kt. kas priklauso biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 11 07, 14:53)
Beje, klientas irgi turi prisiimti atsakomybę už tai, kad pagailėjo rinkos kainos.

Va būtent!!!

Nu ir aš prie tų 95 proc. ... gal net prie tų, kur išvis be reikalo fotografuoja biggrin.gif bet jei žmogus paskambina ir sako mačiau tavo foto ir noriu, kad fotkintum...aš dar paklaususi ar tikrai to nori...imu ir nufotkinu...negi gaila biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklinė: 07 lapkričio 2012 - 14:12
QUOTE(sayonara @ 2012 11 07, 13:53)
problema tame, kad apie 95 proc. visų fotogafuojančių už pinigus ėmė tai daryti gerokai per anksti. todėl pasakymas "kiek moki, tą ir gauni" yra tikslus. beje, klientas irgi turi prisiimti atsakomybę už tai, kad pagailėjo rinkos kainos.

Šiaip iš kitos pusės, kaip žmonėms tobulėt? smile.gif Giminių nepakanka fotosesijoms, už kurą reikia susimokėt biggrin.gif ir t.t. Yra žmonių, kuriems patyrę neįkandami, o atsiminimo norisi.
Aš tikrai jų nepateisinu, pati niekada neimčiau pinigų už savo darytas nuotraukas. lotuliukas.gif Aj beje, ką dar pastebėjau - už "ačiū" į tave žiūrės nerimtai, tai reikia simbolinį mokestį imt. lotuliukas.gif
Mes su Yvette kada tai savo malonumui už ačiū norėjom fotkinti, tai oj kokių klausimų susilaukėm. Kur bus naudojamos nuotraukos, kodėl čia taip.... bla bla bla Na žmonės saugosi.
Atsakyti
Vilnis,kai as pasiskelbiau,kad nemokamai pafotkinsiu, susilaukiau klausimo, o kodel nemokamai? biggrin.gif kaip cia taip... tiesos tame yra, kad uz dyka blogai, per daug imti irgi negerai biggrin.gif
nesigilinu, kas ir uz kiek ima biggrin.gif neaktualu.o peikti irgi nesiruosiu, nesu motina Tereze.
Taip pat pritarciau Yvettei, kad pasiziurejus i kai kuriu nuotraukas, pradeda purtyti biggrin.gif bet kas ten zino, gal nuo mano irgi purto kazka.
Beje, siandien varau i foto klubo susitikima, tai ten,nors ir seniai jau besirenkanciu yra, bet foto atzvilgiu,net nezinau ka pasakyti smile.gif cia kai kuriu. dar neaptikau portreto myletoju ju tarpe, labai gaila.dauguma gamtos ir mikro daleliu myletojai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lunameja: 07 lapkričio 2012 - 14:35
Sios dienos atradimas
Atsakyti
QUOTE(Vilnis @ 2012 11 07, 14:16)
Šiaip iš kitos pusės, kaip žmonėms tobulėt? smile.gif Giminių nepakanka fotosesijoms, už kurą reikia susimokėt biggrin.gif ir t.t. Yra žmonių, kuriems patyrę neįkandami,  o atsiminimo norisi.
Aš tikrai jų nepateisinu, pati niekada neimčiau pinigų už savo darytas nuotraukas.  lotuliukas.gif  Aj beje, ką dar pastebėjau - už "ačiū" į tave žiūrės nerimtai, tai reikia simbolinį mokestį imt.  lotuliukas.gif
Mes su Yvette kada tai savo malonumui už ačiū norėjom fotkinti, tai oj kokių klausimų susilaukėm. Kur bus naudojamos nuotraukos, kodėl čia taip.... bla bla bla Na žmonės saugosi.

Jūs su Yvette toje nenormalioje šalyje gyvenate..smile.gif kur labai skrupulingai tuo domimasi ir požiūris į privatumą paranojiškesnis smile.gif

aš, tarkim, kiek esu susilaukusi prašymų fototgafuoti, NĖ KARTO niekas neišreiškė įtarimo, o kodėl nemokamai. Kaip tik džiaugėsi ir atkibti nenorėjo biggrin.gif va, nefotografuoju komercijai, bet modelių niekada nepritrūkstu, kai jų užsimanau. Jokios problemos.

kaip ne kartą esu sakius, blogai yra tai, kad žmonės fotkina už pinigus dar mokindamiesi, o ne jau tvirtai jausdamiesi. ir kipišas gali nekilti, nes bus veltui. aš savo nuomonės nepakeisiu. absoliuti dauguma neturėtų imti pinigų, bet ima ir jų "neuždirba" moralės požiūriu.
Atsakyti