Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

O gal kas Office Word`ą turit? doh.gif Perinstaliuotas pc ir tuščia.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2012 11 06, 22:41)
Įtariu, kad nuo Presto Tilžės g link, esu pirkusi kavos išsinešimui, tai gal tas Inn'as ir yra  g.gif

Taip. smile.gif Šalia ten Šokaladinė, Presto, Kapitonas Morganas. smile.gif

Stikline, nemanau, kad 17 valandą bus jau pabaiga. mirksiukas.gif Aš neskubėsiu pabėgti.

Dėl fotoaparato abejoju, nes bus tikrai ne per šviesiausia kavinėje. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 07 lapkričio 2012 - 10:04
QUOTE(Stiklinė @ 2012 11 07, 10:56)
Gal čia yra dirbančių su CorelDRAW programa? Ar bent turinčių ją  smile.gif prisipažinkit!!

Tik dirbau su ja. Darbe labai trumpą laiko ji man buvo reikalinga. Tekdavo jau paruoštas nuotraukas išsikarpyti ir tada sudėlioti viską spaudai. Gaila, kad daugiau taip ir neteko pačiupinėti jos, nes išėjau augint dukrytės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RytineSaule: 07 lapkričio 2012 - 10:20
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 11 07, 01:02)
Vilnis, ideja smagi, tik man sioje nuotraukoje kliuna kazkoks 'kuolas' veriantis mergina. Ten seselis? Ar plyteliu patamsejimas?  unsure.gif Laiko dar marios, tai bus galima pakartot tikrai  4u.gif

Ten plytelių patamsėjimas. Šiaip tai norėjau projekciją ant pastato padaryt... Optimistė aš, tikėjausi kad rasiu kokią galingą lempą lotuliukas.gif žiūrėsiu, nes vis iš ligų neišsikapstom unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 11 06, 23:06)
Man asiliukui pasakyk apie kokius čia asilus Tu biggrin.gif

apie nuoroda kur idejai ir foto ten buvo, joje asilas smile.gif

QUOTE(viktorija09 @ 2012 11 06, 23:15)
Nuorodą, kurią man kaip pvz įdėjai  4u.gif

tikiuosi, savo pastebejimu tokiu, Taves neizeidziau 4u.gif

QUOTE(Vilnis @ 2012 11 06, 23:58)

lauksi mkitu bandymu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Ka @ 2012 11 07, 10:03)
Taip.  smile.gif Šalia ten Šokaladinė, Presto, Kapitonas Morganas.  smile.gif

Stikline, nemanau, kad 17 valandą bus jau pabaiga.  mirksiukas.gif  Aš neskubėsiu pabėgti.

Dėl fotoaparato abejoju, nes bus tikrai ne per šviesiausia kavinėje.  smile.gif

viskas aisku, rasiu smile.gif

nu ir oras meet'ui pakliuvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 11 07, 11:28)
tikiuosi, savo pastebejimu tokiu, Taves neizeidziau  4u.gif

Tiesą pasakius, tos nuorodos neatsidarinėjau, kol merginos nepradėjo apie asilus rašyti ax.gif
Viskas gerai, neįsižeidžiau friends.gif

Beja, ir aš turiu pasiūlymų dėl flcrk - gal kiekvienam konkursėliui vis naują temą užvesti, kaip jau ir buvo kažkuri minėjusi, mažiau painiavos būtų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktorija09: 07 lapkričio 2012 - 12:04
QUOTE(viktorija09 @ 2012 11 07, 13:03)

gerai pasidarbavai žmogaus konkursui smile.gif patiko abi nuotraukos dėl savo šiurpumo...
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 11 07, 11:03)
Stikline, nemanau, kad 17 valandą bus jau pabaiga.  mirksiukas.gif  Aš neskubėsiu pabėgti.

Tai ok, nes jaučiu šiandien dar gali tekti nuvažiuoti iki gyvūnų prieglaudos ax.gif noors gal ir rytojui atidėt įmanoma bus...

O tai gal kas nors moka pvz logotipą su fonu paversti į logotipą be fono...na kai būna gif formatai biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 11 07, 11:28)
apie nuoroda kur idejai ir foto ten buvo, joje asilas smile.gif

unsure.gif man tai blondinei nerodo jokių asilų unsure.gif
Atsakyti
laba,

šiandien turėjau "malonumą" krikštynų foto pavartyti. Fotografavo kažkoks mėgėjas. Ėmė 150litų. Foto klaikios. Nei vienos nemačiau, kurią galėtų tie žmonės įsirėminti. Pažįstama taip pat nusivylusi. Foto tokiam stiliuje: fotografuota kreivai, su tiksu. Labai baisiai atrodo. Versta į jb ir uždėtas kažkoks šiukšlių sluoksnis, žiauriai baisu. Jb foto ir detalės spalvotos irgi baisu.
Tai vat. baisu baisu. Reik reabilituotis ir eiti gražių foto pasižiūrėti
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 11 07, 12:56)
laba,

šiandien turėjau "malonumą" krikštynų foto pavartyti. Fotografavo kažkoks mėgėjas. Ėmė 150litų. Foto klaikios. Nei vienos nemačiau, kurią galėtų tie žmonės įsirėminti. Pažįstama taip pat nusivylusi. Foto tokiam stiliuje: fotografuota kreivai, su tiksu. Labai baisiai atrodo. Versta į jb ir uždėtas kažkoks šiukšlių sluoksnis, žiauriai baisu. Jb foto ir detalės spalvotos irgi baisu.
Tai vat. baisu baisu. Reik reabilituotis ir eiti gražių foto pasižiūrėti

kokia kaina tokia ir kokybė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 11 06, 22:54)
Žinutėje turi įdėti taip atrodantį adresą. Dar prieš tai gali dydį pasirinkti.
[http://www.flickr.com/photos/example/2910192942/]

QUOTE(erikamaja @ 2012 11 07, 12:52)
unsure.gif man tai blondinei nerodo jokių asilų unsure.gif

niu paziurek savo ideta nuoroda skliaustuose smile.gif Donkey gi ten smile.gif todel ir susijuokiau 4u.gif
Atsakyti