Gražumas gražumu, aišku malonu žiūrėti į gražią tvarkingą nuotrauką, bet svarbiausia čia susitvarkyti su fokusu manyčiau. Na, čia tik aš taip manau, mėgindama užkariaut tą užsispyrusi fokusą. Tikriausiai dar metų praktikos prireiks kol susitvarkyt normaliai su juo pradėsiu.
Wb auto, iso 100, f/5,6, išlaikymas 1/60.
QUOTE(ich @ 2012 11 18, 18:50)
Man nelabai matosi, gal didesnes gali ikelti?
Truputį didesni:
QUOTE(Lina1985 @ 2012 11 18, 19:16)
Gražumas gražumu, aišku malonu žiūrėti į gražią tvarkingą nuotrauką, bet svarbiausia čia susitvarkyti su fokusu manyčiau.
deja tik susitvarkymo su fokusu nepakanka.Matėm mes kokias foto paskui reik komentuoti, kai ND užskaitomi tik už pavykusį fokusą. Taip ir tęsiasi tokia fazė n dienų, savaičių, mėnesių...
Bet, ne mum juk ND reikia, tiem, kas nori išmokti. Tad žmogaus pasirinkimas kaip ir ką jam atlikti
LaToja, tie kankorėžiai,jau gavo tris TAIP, nesuprantu,kam dar vis su jais kankiniesi? Suprasčiau,kad su jais kažką kitko būtum padariusi, su šviesa gražiai sužaidžiusi, o dabar jie vis savo vietose ir su fokusu
Lina, nu ND tikrai nieko ypatingi. Sagtukai padėti ir vsio. O jei su jais prisegtum gražius lapus (ar šiaip ką įdomesnio sugalvotum su jais) ir įdomiau pateiktum. Pačios foto labai jau tamsios. Ne tik esmė fokuse, bet ir estetiškume. Neužskaitau. Manau, kad reiktų kelias temas prieš tai pasiskaityti, kas buvo sakoma apie ND.
anilorak_b, nu neįdomu, padėti vybi kamšteliai ir daugiau nieko. Neužskaitau.
Atidaviau balsus, bet vis tiek, taip sunku juos sudėti, nes visos foto kažkuo traukia... Bet visgi pasilikau balus idėjoms, o tik paskui technikas, šviesa ir apdirbimas... Kurias neįvertinau, matomai, ne kartą buvau mačiusi su tokiomis idėjomis. Bet smagu buvo, kad visgi mūsų ne viena ir ne trys atsirado ir dalyvavo
Lina, nu ND tikrai nieko ypatingi. Sagtukai padėti ir vsio. O jei su jais prisegtum gražius lapus (ar šiaip ką įdomesnio sugalvotum su jais) ir įdomiau pateiktum. Pačios foto labai jau tamsios. Ne tik esmė fokuse, bet ir estetiškume. Neužskaitau. Manau, kad reiktų kelias temas prieš tai pasiskaityti, kas buvo sakoma apie ND.
anilorak_b, nu neįdomu, padėti vybi kamšteliai ir daugiau nieko. Neužskaitau.
Atidaviau balsus, bet vis tiek, taip sunku juos sudėti, nes visos foto kažkuo traukia... Bet visgi pasilikau balus idėjoms, o tik paskui technikas, šviesa ir apdirbimas... Kurias neįvertinau, matomai, ne kartą buvau mačiusi su tokiomis idėjomis. Bet smagu buvo, kad visgi mūsų ne viena ir ne trys atsirado ir dalyvavo
LaToja, jei truksta uzskaitymu, uzskaitau
Man nepatinka pirmos dvi, kazkokio ryskumo lyg ir truksta
QUOTE(anilorak_b @ 2012 11 18, 19:16)
Truputį didesni:
Man nepatinka pirmos dvi, kazkokio ryskumo lyg ir truksta
Nu ir ačiū Dievui tada, ruošiuosi kitiems.
Papildyta:
Kankinausi, nes daugeliui foto per tamsios buvo, o as noriu dabar ismokti valdyti techniskai savo fotika. Dabar kai jau ir fokusas ir sviesumas tvarkoj, darysiu kitus. Na, o kai suprasiu kaip atlikti teisingai tam tikras funkcijas, daugiau demesio skirsiu idejom ir groziui.
Papildyta:
QUOTE(Afrė @ 2012 11 18, 18:25)
LaToja, tie kankorėžiai,jau gavo tris TAIP, nesuprantu,kam dar vis su jais kankiniesi? Suprasčiau,kad su jais kažką kitko būtum padariusi, su šviesa gražiai sužaidžiusi, o dabar jie vis savo vietose ir su fokusu
Kankinausi, nes daugeliui foto per tamsios buvo, o as noriu dabar ismokti valdyti techniskai savo fotika. Dabar kai jau ir fokusas ir sviesumas tvarkoj, darysiu kitus. Na, o kai suprasiu kaip atlikti teisingai tam tikras funkcijas, daugiau demesio skirsiu idejom ir groziui.
Atnešu vieną foto, nors konkursan pavėlavau, bet... Žmogus ....
Kritika ir komentarai visada laukiami..
Gabriel
Daina, tobulai tinkanti šiam Žmogui... Sesei...... Ne tik dėl vardo...
http://www.youtube.c...h?v=BrrOlbiqgec
Kritika ir komentarai visada laukiami..
Gabriel
Daina, tobulai tinkanti šiam Žmogui... Sesei...... Ne tik dėl vardo...
http://www.youtube.c...h?v=BrrOlbiqgec
Žiūriu nikon D800 ir D800E, pagal info skirtumus suprantu, bet foto su D800E tamsesnės, aštrumas matosi. Kaip išsirinkti, kurį imt?
QUOTE(Afrė @ 2012 11 18, 19:03)
Žiūriu nikon D800 ir D800E, pagal info skirtumus suprantu, bet foto su D800E tamsesnės, aštrumas matosi. Kaip išsirinkti, kurį imt?
Mano 800tas... O rinkausi, dėl kainos ištikro.. 1000lt mažiau..
QUOTE(isora @ 2012 11 18, 19:09)
Mano 800tas... O rinkausi, dėl kainos ištikro.. 1000lt mažiau..
Man kaina neaktualu Pixeliai pirmiausiai, kokybė
Kadras tavo įdomus, bet man JB pilkas, ir kaip Say pasakė,kad nosis tikrai stambiu planu pateikta
QUOTE(sayonara @ 2012 11 18, 19:08)
isora, išryškinai merginosstambią nosį, užuot ją paslėpus.
Ta prasme, kampas negeras?