Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(R.i.R. @ 2012 11 18, 13:08)
Man nieko nesimato biggrin.gif gal ten kokia smekla??? biggrin.gif pasisviesinsiu foto, paziuresiu. Aciu wink.gif

Aš tai laukiu to sukalibravimo, gal td su spalvom geriau draugausiu.. Bet kas is to is tikro, jei foto nupezus tai nei spaideris čia nepadės.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O tu šaunuolė kas stengias, tas daug užlipa.. thumbup.gif Čia, ne kaip, aš po kiekvienos FS fotikui kumščiu grumoju,nors čia man nosin duot reiktu.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2012 11 18, 12:59)
Yvette, primink, kaip dėl žmogaus balsuoti? Minėjai, kad 3 balai, 3 2 1, kas gali juos duoti,tik senutės? g.gif Ne tik pas jus tamsu, ir pas mus juodai tamsu,kad namie su šviesa sėdim doh.gif

3 balai pirmai vietai, 2 balai antrai ir vienas labas trečiai vietai.
O jau pasibaigė? Tai galima balsuoti, tik nelabai suprantu kaip ten geriausiai nei vienos nepametant nubalsuoti.
Atsakyti
iki kada balsuojama už abu konkursus?
Atsakyti
už žmogaus konkursą jau balsavau.
Brūkštelsiu ir čia, kad galit atsidaryti labiausiai konkurse patikusią foto, pas autorių photostreame ir ten palikti balus.

Sayonara, už šokio konkursines foto nebalsuosim, Erika išrinks sau labiausiai patikusias.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 18 lapkričio 2012 - 14:17
RIR-kaip tie dūmai padaryti? bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 11 18, 01:40)
Ir, nors ir pavėluotai (laimėti nesitikiu, noriu tik sudalyvauti) - temai "Žmogus".
http://farm9.staticf..._7c16c629fa.jpg[/img]
Papildyta:
O jau kad užsivedžiau rodyt, tai rodau iki galo ( lotuliukas.gif ). Čia šiandienos mano grobis  smile.gif
http://farm9.staticf...1fef5fd09_z.jpg[/img]

Patinka moters nuotrauka, bet leliukui ta vėduoklė - ne kažin kas smile.gif
Atsakyti
Visu konkursines foto idomios smile.gif Visos skirtingos, tai mane zavi rolleyes.gif

QUOTE(R.i.R. @ 2012 11 18, 13:21)

Man nepatinka skirtingas fonas, kazkas su juo netaip g.gif ir kampas negeras fotografavimo, kazkas ne taip g.gif turi daugiau? bigsmile.gif

QUOTE(isora @ 2012 11 18, 13:39)
Aš va vieną turiu, na taip, tamsus fonas nelabai,kaip sakėt, bet, man ji visai nieko...  rolleyes.gif

Tamsus ir man nepatinka, o spalvota kaip ziurisi? g.gif
Atsakyti
Grįžtu su pirmaisiais savo namų darbais, kol pakartojau mano pipiriukai pasidarė nebeprekinės išvaizdos, tai teko rinktis kitą objektą smile.gif Šį kartą vyno tema:

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Man tai tikriausiai nelemta su fokusu susidraugaut. Ar mano rankos taip jau baisiai dreba, ar kas čia yra?
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(anilorak_b @ 2012 11 18, 18:03)
Grįžtu su pirmaisiais savo namų darbais, kol pakartojau mano pipiriukai pasidarė nebeprekinės išvaizdos, tai teko rinktis kitą objektą smile.gif Šį kartą vyno tema:

Man nelabai matosi, gal didesnes gali ikelti? g.gif

QUOTE(Lina1985 @ 2012 11 18, 18:44)
Man tai tikriausiai nelemta su fokusu susidraugaut. Ar mano rankos taip jau baisiai dreba, ar kas čia yra?

Kokie nustatymai? g.gif Man tai tamsokos foto, ir fonas nelabai.. bet fokusas lyg ir vietoj g.gif
Atsakyti
Na, as jau turbut uzknisau su savo konkoreziais doh.gif biggrin.gif bet, kadangi daugumai buvo per tamsu, o as nenoriu daryti kito varianto, bet susidoroti iki galo su situo, tad perfotkinau siandien su kitais nustatymais, t.y. Su ilgesniu shooter speedu. Na, kaip sis? Ar uzskaitot? ax.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaToja: 18 lapkričio 2012 - 17:57
QUOTE(LaToja @ 2012 11 18, 18:56)
Na, as jau turbut uzknisau su savo konkoreziais  doh.gif  biggrin.gif  bet, kadangi daugumai buvo per tamsu, o as nenoriu daryti kito varianto, bet susidoroti iki galo su situo, tad perfotkinau siandien su kitais  nustatymais, t.y. Su ilgesniu shooter speedu. Na, kaip sis? Ar uzskaitot?  ax.gif

šiaip viskas gerai, skirtumas matosi. Bet išlepino mus su gražiais ND. Netgi lauke galima geriau padaryti.
Gerai, kad sakiau, ND nebeužskaitinėsiu, tad lai kiti sprendžia ką su tavo ND daryti.
Atsakyti