Yvette, primink, kaip dėl žmogaus balsuoti? Minėjai, kad 3 balai, 3 2 1, kas gali juos duoti,tik senutės? Ne tik pas jus tamsu, ir pas mus juodai tamsu,kad namie su šviesa sėdim
QUOTE(Afrė @ 2012 11 18, 11:45)
Isora, matyt vakar savo modelio ir nesulaukė, kad foto nematyti
Sulaukiau sulaukiau, dar ir laiškučius " meilės ", dariau.. Bet nu Š gavos... apsoliutus, kam čia rodyt, kad ir kiti tą pakartotu..
Sveikos
patiko R.i.R. sokio temai foto, per telefona pirma karta pamaciau, tai dar gerai reikejo isiziuret, nes galvojau, kad ten zmogus
gal galite pasipasakot, kaip jus atrinkinejate geriausias foto? Na, etapai kokie? vakar virs 300 foto padariau, is kuriu 150 is karto pratryniau tai del fokuso nebuvimo, tai del to, kad uzsimerke, ar issizioje ar siaip kaip nors kreivai iseje...dar karta dariau atranka, atrinkau 70 nebezinau, kaip dabar isrinkti 30 geriausiu, nes atrodo ir ta gera, ir ana, toje gal kokio pirstelio truksta, bet labai graziai sypsosi zodziu...
o su tuo vyru, kur pasakojau, kad labai megsta fotografuotis, visiskas fiasko...gal viena tik foto pusetina...su mano 50tuku netilpo jis man i ekrana, toks vyrukas ir is stuomens ir is liemens, o dar Kaledine tema tokius tik lauke fotografuoti, o ne namie, kur mazai erdves. O ir nelabai fotogeniskas tik tiek, kad ideju pas ji daug, pats sau galvojo, ka veiks bijau, kad nuliudinsiu ji, kai gaus tik pora foto...
patiko R.i.R. sokio temai foto, per telefona pirma karta pamaciau, tai dar gerai reikejo isiziuret, nes galvojau, kad ten zmogus
gal galite pasipasakot, kaip jus atrinkinejate geriausias foto? Na, etapai kokie? vakar virs 300 foto padariau, is kuriu 150 is karto pratryniau tai del fokuso nebuvimo, tai del to, kad uzsimerke, ar issizioje ar siaip kaip nors kreivai iseje...dar karta dariau atranka, atrinkau 70 nebezinau, kaip dabar isrinkti 30 geriausiu, nes atrodo ir ta gera, ir ana, toje gal kokio pirstelio truksta, bet labai graziai sypsosi zodziu...
o su tuo vyru, kur pasakojau, kad labai megsta fotografuotis, visiskas fiasko...gal viena tik foto pusetina...su mano 50tuku netilpo jis man i ekrana, toks vyrukas ir is stuomens ir is liemens, o dar Kaledine tema tokius tik lauke fotografuoti, o ne namie, kur mazai erdves. O ir nelabai fotogeniskas tik tiek, kad ideju pas ji daug, pats sau galvojo, ka veiks bijau, kad nuliudinsiu ji, kai gaus tik pora foto...
QUOTE(voveraite1302 @ 2012 11 18, 13:32)
Kampiukai lenda.
ačiū, na žiopla aš vis dar
Isora, na tavojoj atrodo vaikui alvytė net sunki nuo tokios didelės kepurytės. Jei būtų galvytę daugiau pakėlęs, dar lyg kitaip atrodytų. Norėtųsi daugiau vaiko veiduko, labai jau čia pavargęs jis atrodo. linija balta tiesiai per vaiko galvytę, vienoj pusėj ta linija daugiau užbliurinta, kitoj mažiau.
Džiugu, kam patiko mano šokis. Gimė netikėtai Dėl to labiausiai džiaugiuosi o jau maniau, nieko neturėsiu šokio temai
Afre, nesuprantu apie kokią baltą dėmę kalbi. Gal galėtum pažymėti flirke, man nesimato...
QUOTE(Savory @ 2012 11 18, 13:35)
Man su atranka irgi ne pyragai...
O tam vyrukui padaryk kokį koliažą Su jo kūno dalim, jei jau visas į kadrą netilpo...
Be to, gal tik tau jis atrodo nefotogeniškas, o tomis nuotraukomis jis džiaugsis?
Taip, tą klaidą jau žinau, kad pusiaujis kerta ir gaunasi, foto dalinasi į dvi dalis, bet čia jau nieko nepakeisiu.... šioj foto.. Tai, kad čia dar toks lelius pirštus čiulpiantis lblb.... Nesunki ta kepurė... Baik kast...
Aš šnd bais pikta boba.. Po vakarykščio fiasko, tai tik dėt skelbimus viskam yra...
Mintyse kartoju frazę: prasplauk, š....., praplauuuk...
Aš šnd bais pikta boba.. Po vakarykščio fiasko, tai tik dėt skelbimus viskam yra...
Mintyse kartoju frazę: prasplauk, š....., praplauuuk...
QUOTE(R.i.R. @ 2012 11 18, 12:42)
Afre, nesuprantu apie kokią baltą dėmę kalbi. Gal galėtum pažymėti flirke, man nesimato...
Nemoku flickeri pažymėti, tad rodau čia, bet aiškiausiai matosi,kai visu dydžiu žiūriu foto
QUOTE(Afrė @ 2012 11 18, 12:57)
Nemoku flickeri pažymėti, tad rodau čia, bet aiškiausiai matosi,kai visu dydžiu žiūriu foto
ir dar viršui yra nedidelė ir apačioj prie pirmo "dūmo" nedaug ...