Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(voveraite1302 @ 2012 11 17, 01:34)
O aš tada parodau ir čia, ne tik flickre. Konkursui "Žmogus":

O ko taip bailiai? Labai originali ideja!
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2012 11 17, 01:47)
O ko taip bailiai? Labai originali ideja!

Na, čia auto, tai ir baisoka todėl biggrin.gif
Ačiū.
Atsakyti
Oooo. konkurso foto pridėta.... bigsmile.gif thumbup.gif

Aš nuo pat ryto laukiu savo modeliuko, naktį nemiegojau, įdėjas galvojau, db susiruošiau jau daug maž, dar laiko yra, tikiuosi nepaves.. unsure.gif Nes skambinau, rašiau, nekėlė, pažadėjo atlėkt šiandienai sesė spec dėl FS.... Na ..... Laukiam...
Tikiuosi bent vieną kadrą atnešt...

Šauunolės, mergytės.. Lb orginalios ir fainios foto.. mirksiukas.gif

neiste , paprastas.. Pas mane Zenit E... Su Helios objektyvu... 4u.gif
Atsakyti
Isora, žmogaus tema jau baigėėsi 00.00val. vakar wink.gif

g.gif
Atsakyti
Ieskau pradedanciojo fotografo (ribotas finansavimas doh.gif ) ateinanciam sestadienio vakarui Klaipedos apskrityje. Manome kad reiktu apie 3 val. Jubiliejus, taciau ypatinga demesi noretume skirti stalo bei sales dekoro fotografavimui, zinoma reikes ir zmogeliuku foto, bet tik pradzioj, kad liktu prisiminimui. Atvykti reiketu paciam (iai) Laukiu pasiulymu i AZ
Grazaus savaitgalio 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rom@ntika: 17 lapkričio 2012 - 12:50
Dincelis -> Fainai smile.gif
voveraite1302 -> Irgi patiko smile.gif

Šaunuolės thumbup.gif
Atsakyti
mano šokis.
user posted image
Atsakyti
Ir, nors ir pavėluotai (laimėti nesitikiu, noriu tik sudalyvauti) - temai "Žmogus".
user posted image
Papildyta:
O jau kad užsivedžiau rodyt, tai rodau iki galo ( lotuliukas.gif ). Čia šiandienos mano grobis smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 11 18, 01:40)
O jau kad užsivedžiau rodyt, tai rodau iki galo ( lotuliukas.gif ). Čia šiandienos mano grobis  smile.gif
http://farm9.staticf...1fef5fd09_z.jpg

Aš gal tą vaikutį sukčiau, na ne vaikutį, nuotrauką, kairėn, kad bent šiek tiek galvytė pakiltų ir kojos nebūtų aukščiau už ją, gal tada kažkaip natūraliau atrodytų? O tavo fonas toks tapybiškas, gražu, bet tas pagrindas, ant kurio guli vaikutis, baisiai panašus ne į minkštą pagalvėlę, o į staltiese apdengtą stalelį. Jei kažkaip pataisyti, "paminkštint" eitų... Arba apskritai, išlaisvint vaizduotę ir "pakabint" vaikelį šitoje baltoje pūkuotoje erdvėje?
Bet aš jau čia įsijaučiau, o juk ką tik ką tik ND atsiskaičiau... 4u.gif Man be galo patinka vaikai, kūdikiai ir kiti mažyliai, todėl negaliu atsilaikyt, nepakomentavusi. smile.gif
4u.gif
Atsakyti
R.I.R., šokis - įdomiai žiūrisi, tik kairėje pusėje būčiau užklonavusi tą baltai pilką, pailgą dėmę. Žmogus - kadruočiau kitaip, bet smagu žiūrėti, kad rezultatai gerėja 4u.gif Kūdikis - kas tam fonui? raudonas, baltas? Kažkaip atrodo, jog galvytė nepatogiai, gal pasukti foto? g.gif

Dincelis, voveraitė, super kokie kadrai temai 4u.gif Su stikline, tai baisiai ir man knietėjo išbandyti ale niekas nepasirašė mano nude ir stiklinės idėjai,kad nuoga įkalinta martinio taurėje, deja liks idėja ateičiai, kai atsiras, kuri nori mano nude fantazijoms pasiduoti biggrin.gif

Isora, matyt vakar savo modelio ir nesulaukė, kad foto nematyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2012 11 18, 12:45)
Dincelis, voveraitė, super kokie kadrai temai 4u.gif Su stikline, tai baisiai ir man knietėjo išbandyti ale niekas nepasirašė mano nude ir stiklinės idėjai,kad nuoga įkalinta martinio taurėje, deja liks idėja ateičiai, kai atsiras, kuri nori mano nude fantazijoms pasiduoti biggrin.gif

biggrin.gif Ačiū smile.gif Labai norėjau per butelį nufotografuoti, bet labai vaizdą iškraipo ir labai siurrealistiškai, tai gal pasilaikysiu kitam kartui šitą idėją. O taip, su stikline ir man patiko žaisti. Labai labai įdomiai galima padaryti... Mėginau taurę, bet nepatiko kaip laužė vaizdą, be to, taurė jau neštų ir kitokią idėją, jau nenorom ir apie priklausomybes pagalvotum... Hm. Žodžiu, stiklinės aš irgi nepaliksiu ramybėje, o kai turėsiu veidrodinuką, bandysiu padaryti kokybiškesnį kadrą... Tiksliau, visą seriją kadrų biggrin.gif
Atsakyti
Buvau viską susiruošusi, norėjau šiandien kelias foto daryti. Turiu viską apart.... nors lašelio šviesos. Tamsu kaip pas mus. Tokia tipinė gilaus rudens diena.

Dabar keliausiu į tamsų kambarį, po truputį spausdinsiu kalėdines lauktuves bigsmile.gif Tuo pačiu ir mainų foto.

R.I.R. šokio foto faina.
Atsakyti