Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 11 16, 19:42)
tai su tokiu požiūriu turėtum labai nesupykt, jei kas kada nuvogs tavo kokią fotkę  biggrin.gif

nu kaip tokiu savo požiūriu? Aš tai pvz gal už tai, kad nebūtų galima filmų parsisiųsti arba žiūrėti online? Arba muziką siųstis arba youtubėj klausytis.
Ir taip - man irgi nepatinka, kai vagia ne tik nuotraukas, bet ir visa kita smile.gif Pirksiu dony montel cd iš pardės smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mamagute @ 2012 11 16, 20:00)
Labas vakaras smile.gif

šią savaitę retai čia prisijungiu, dabar skaitinėju keletos dienų senumo įrašus ir matau, kad  rG avatare rašo "unregistered"... gaila, kad "pabėgo" 4u.gif

aš irgi norėjau pabėgt, bet neturiu jėgų tam, čia kaip sekta, bet ji nemažai laiko ima lotuliukas.gif ypatingai, kai intrigos prasideda smile.gif che che
Papildyta:
Ir dar, pvz knygas skaitau, perkuosi iš parduotuvės, o ne iš planšeto smile.gif nors gi bibliotekos yra, ne? O internetinė biblioteka yra?
Atsakyti
Skubom paskubom, ir as atskubu i zmogaus konkursa. Fuii...atrodo spejau... jėėė lotuliukas.gif

Žmogus - kartais būna aklas.
user posted image

P.S. nuotraukas keliam tik cia?
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2012 11 16, 22:59)
Skubom paskubom, ir as atskubu i zmogaus konkursa. Fuii...atrodo spejau... jėėė  lotuliukas.gif

Ir į flickr grupę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 16 lapkričio 2012 - 23:33
QUOTE(Dincelis @ 2012 11 16, 23:59)
Skubom paskubom, ir as atskubu i zmogaus konkursa. Fuii...atrodo spejau... jėėė  lotuliukas.gif
Žmogus - kartais būna aklas.
http://farm9.staticf...9563b3583_z.jpg
P.S. nuotraukas keliam tik cia?

Ei, dar vidurnakčio nėr smile.gif
Man visai patinka ši akla moteris.
Aš irgi leidau sau pažaisti, bet nuotraukas įkėliau tik į flickr. Labai norėjau dalyvauti, tad nebarkit manęs daug 4u.gif
Atsakyti
Dinceli, man labai patinka 4u.gif
Atsakyti
Visai nedraugauju su flicr doh.gif nerandu kur jus ten tas foto sukelet, nes SM kaip ir tuscia!

RADAU RADAU!!! bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dincelis: 17 lapkričio 2012 - 00:11
QUOTE(Dincelis @ 2012 11 17, 01:03)
Visai nedraugauju su flicr  doh.gif  nerandu kur jus ten tas foto sukelet, nes SM kaip ir tuscia!

Aš ten irgi sunkokai orientuojuosi, bet randu diskusijų skyrelyje prie pradžiamokslio konkursų.
Atsakyti
Isora, kuris Zenitas pas tave?
Papildyta:
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 11 16, 21:46)
oba, rimtc  g.gif  kažkaip manau, kad su kitu niku sugrįš  smile.gif

Turbut vel ciole prisidirbo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(LaToja @ 2012 11 16, 18:39)

Pagal mane gerai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 17 lapkričio 2012 - 00:15
Jei radau flicr tema tai dabar nerandu kaip foto prisegti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2012 11 17, 01:22)
Jei radau flicr tema tai dabar nerandu kaip foto prisegti  doh.gif

Reikia tavo nuotraukai padaryti share/Grab the HTML/BBCode, taškiukas ant HTML ir copy paste komentuojant.
Atsakyti
QUOTE(voveraite1302 @ 2012 11 17, 01:27)
Reikia tavo nuotraukai padaryti share/Grab the HTML/BBCode, taškiukas ant  HTML ir copy paste komentuojant.

Aciu voveryt mirksiukas.gif pati niekada nebuciau issiaikinus!
Atsakyti
O aš tada parodau ir čia, ne tik flickre. Konkursui "Žmogus":
user posted image
Atsakyti