Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Nu prisiprašėt biggrin.gif

Žmonės mes... Ar tik kodai sistemoje?

user posted image
Atsakyti
Latoja, man pirmasis labiau patiko, o sitas labai tamsus 4u.gif

Noisy-B, nieko naujo jauciu nepasakysiu, flickr irgi nemoku normaliai ieskot...siandien bandziau ieskot vyro, nufotografuoto Kaledu tematika, ivedziau "man christmas" ir is 10 psl radau tik viena foto normalia doh.gif ai, dar prie to pacio, pazymejau, kad rodytu tik INTERESTING.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Savory: 16 lapkričio 2012 - 17:16
QUOTE(Maggie @ 2012 11 16, 16:55)
visai neblogai. as kelciau biskuti kontrasta ir blacks. truksta erdves, formatas nelabai dekingas. maziau virshaus, daugiau kaires - butu idomiau, nes tada paliktum "erdve begimui - krypciai". tik man sokio temai nelabai tinka. bet foto nebloga.

Aciu uz patarima, pabandziau uzdeti kontrasta ir palikti erdves kairej pusej. Isejo neblogai, tik tada desinej pusej matosi suoliuko galas -trukdo.
Atsakyti
Stikline, man patiko 4u.gif naturalus grudas graziai ziurisi rolleyes.gif

QUOTE(noisy-B @ 2012 11 16, 17:02)
Fotošopu nelegaliu ir filmų/muzikos irgi nevertėtų siųstis, ką jau kalbėti apie windows ir kitas programas, kurios yra mokamos  4u.gif

Pas mane viskas legalu biggrin.gif bijau pirataut, todel ir jokiu photoshopu neturiu...bet sake atnes man kompakta siom dienom, mokysiuos naudotis bigsmile.gif

QUOTE(isora @ 2012 11 16, 17:29)
O dabar... žiūriu pirmą savo juostą.... nu ką aš galiu pasakyt, matosi,kad pirma.. 

Parodyk ka nors bigsmile.gif

As neateinu tusciom. I zmogaus tema dariau siandien fotosesija doh.gif teko karpyt visaip, kad bent jau ziuretusi unsure.gif aisku fotosesija truko kokiu 10min blush2.gif biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
ich , kad nieko gero išvis... unsure.gif

user posted image

Kitos va, flickre: http://www.flickr.co...s/79452887@N07/ blush2.gif unsure.gif
Atsakyti
Isora, kaip pirma juosta, tai man visai normaliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 11 16, 16:02)

jooo, nelegalu, negražu.
Fotošopu nelegaliu ir filmų/muzikos irgi nevertėtų siųstis, ką jau kalbėti apie windows ir kitas programas, kurios yra mokamos  4u.gif

tai su tokiu požiūriu turėtum labai nesupykt, jei kas kada nuvogs tavo kokią fotkę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2012 11 16, 18:36)
Isora, kaip pirma juosta, tai man visai normaliai smile.gif

bigsmile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2012 11 16, 15:51)
Akies irgi nepradėjau skaityti biggrin.gif guli ir dulkes renka, praeidama nušluostau ir vsio doh.gif

O mintį skaitai? Aš akį pavartau, bet ji tokia...na kažkaip sunkiai virškinasi...
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2012 11 16, 18:50)
O mintį skaitai? Aš akį pavartau, bet ji tokia...na kažkaip sunkiai virškinasi...

abi vis vartau biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif

šią savaitę retai čia prisijungiu, dabar skaitinėju keletos dienų senumo įrašus ir matau, kad rG avatare rašo "unregistered"... gaila, kad "pabėgo" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2012 11 16, 19:00)
Labas vakaras smile.gif

šią savaitę retai čia prisijungiu, dabar skaitinėju keletos dienų senumo įrašus ir matau, kad  rG avatare rašo "unregistered"... gaila, kad "pabėgo" 4u.gif

oba, rimtc g.gif kažkaip manau, kad su kitu niku sugrįš smile.gif
Atsakyti