QUOTE(Beponika @ 2012 11 14, 02:36)
Flirck'e jau idejau nuotrauka konkursui " Sokis ". Rodau ir cia.
Berniuko sokis su balandziais
visai neblogai. as kelciau biskuti kontrasta ir blacks. truksta erdves, formatas nelabai dekingas. maziau virshaus, daugiau kaires - butu idomiau, nes tada paliktum "erdve begimui - krypciai". tik man sokio temai nelabai tinka. bet foto nebloga.
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 11 15, 22:30)
As visada lyginu ND su seniau matytais ir yra tikrai buve daug grazesniu darbu prie kuriu buvo prikibta ir neuzskaityta.
pritariu. jei jau labai surimtejom ND atzvilgiu, as neuzskaitau sio. reiketu labiau pasistengti. ir jis gerokai per tamsus.
QUOTE(Afrė @ 2012 11 15, 22:05)
Voveraite, užskaitau dirbtiniame apšvietime. Mėtos lapelis suteikė nuotraukai estetiškumo, bet nuo jo apžaliavo vietomis arbatinis
nu ir kas, kad apzaliavo? bet wb teisingas. tas maziukas zalias atspindys nekeicia esmes
QUOTE(Stikline @ 2012 11 16, 12:40)
Manieji juostiniai bandymai..kas netingėsit pakomentuokit, kas tingėsit, šiaip pažiūrėkit
nuostabus I. per daug grudo (as ji labai megstu siaip ir pati uzvarau dar daugiau, arba paryshkinu, bet tavo variante too much), na ir apkarpyta keistai. gal gali parodyt originala? kazin ar galima butu kazkaip gelbet kompozicija, nes kadras geras ir jausmingas.
QUOTE(voveraite1302 @ 2012 11 15, 19:39)
Ir dar aš labai noriu pasakyt, bet vis pamirštu, kad Maggie "Šuniukas" ir "Upelis" įstrigo. Šuniukas labai mielas, o tas plytelių tarpelis, kaip virvutė, taip vietoj ir laiku... Nerealiai. O kitoje tai nuotaika tooookia... Super.
aciu labai
ir visom kitom, kurios pakomentavo mano nuotraukas