Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Peonyblossom, geru atostogu 4u.gif

Gaila, kad taip ir nesudalyvavau naujokiu konkurse, nu bet jokiu minciu nebuvo ir nera siai temai doh.gif blush2.gif Rytoj, jei oras leis, bandysiu fotografuot viena vaikinuka, tai gal ka nors sumastysiu ir siai temai, bet kol kas tai minciu nulis..

QUOTE(Afrė @ 2012 11 16, 14:41)
O kas čia knygos "minties" norėjo? Gal eilė jau bus biggrin.gif turiu ir galiu pasidalinti mirksiukas.gif

Ir as noreciau ax.gif
Atsakyti
O naujokei galima butu gauti ta knyga... blush2.gif labai labai noreciau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gizzy @ 2012 11 16, 15:33)
Peonyblossom, geru atostogu  4u.gif

Gaila, kad taip ir nesudalyvavau naujokiu konkurse, nu bet jokiu minciu nebuvo ir nera  siai temai  doh.gif  blush2.gif Rytoj, jei oras leis, bandysiu fotografuot viena vaikinuka, tai gal ka nors sumastysiu ir siai temai, bet kol kas tai minciu nulis..
Ir as noreciau  ax.gif

Ogo,kad tu ne LT randiesi smile.gif

QUOTE(LaToja @ 2012 11 16, 15:38)
O naujokei galima butu gauti ta knyga... blush2.gif labai labai noreciau  rolleyes.gif

Stokit į eilę mirksiukas.gif

Jaučiu,kad man teks kokią dieną sėst ir nuskenuoti ją ir padėt saugiai ir pasiimsit, a? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2012 11 16, 16:44)
Jaučiu,kad man teks kokią dieną sėst ir nuskenuoti ją ir padėt saugiai ir pasiimsit, a? g.gif

Puiki mintis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Beponika @ 2012 11 14, 02:36)
Flirck'e jau idejau nuotrauka konkursui " Sokis ". Rodau ir cia.
Berniuko sokis su balandziais

visai neblogai. as kelciau biskuti kontrasta ir blacks. truksta erdves, formatas nelabai dekingas. maziau virshaus, daugiau kaires - butu idomiau, nes tada paliktum "erdve begimui - krypciai". tik man sokio temai nelabai tinka. bet foto nebloga.
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 11 15, 22:30)
As visada lyginu ND su seniau matytais ir yra tikrai buve daug grazesniu darbu prie kuriu buvo prikibta ir neuzskaityta.

pritariu. jei jau labai surimtejom ND atzvilgiu, as neuzskaitau sio. reiketu labiau pasistengti. ir jis gerokai per tamsus.
QUOTE(Afrė @ 2012 11 15, 22:05)
Voveraite, užskaitau dirbtiniame apšvietime. Mėtos lapelis suteikė nuotraukai estetiškumo, bet nuo jo apžaliavo vietomis arbatinis

nu ir kas, kad apzaliavo? bet wb teisingas. tas maziukas zalias atspindys nekeicia esmes mirksiukas.gif
QUOTE(Stikline @ 2012 11 16, 12:40)
Manieji juostiniai bandymai..kas netingėsit pakomentuokit, kas tingėsit, šiaip pažiūrėkit  biggrin.gif

nuostabus I. per daug grudo (as ji labai megstu siaip ir pati uzvarau dar daugiau, arba paryshkinu, bet tavo variante too much), na ir apkarpyta keistai. gal gali parodyt originala? kazin ar galima butu kazkaip gelbet kompozicija, nes kadras geras ir jausmingas.
QUOTE(voveraite1302 @ 2012 11 15, 19:39)
Ir dar aš labai noriu pasakyt, bet vis pamirštu, kad Maggie "Šuniukas" ir "Upelis" įstrigo. Šuniukas labai mielas, o tas plytelių tarpelis, kaip virvutė, taip vietoj ir laiku... Nerealiai.  O kitoje tai nuotaika tooookia... Super.  bigsmile.gif

aciu labai blush2.gif ir visom kitom, kurios pakomentavo mano nuotraukas wub.gif
Atsakyti
Arfe-skenuok bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2012 11 16, 15:44)

labai nelegalu, labai negrazu, ir labai visaip kaip.. negalima šitaip smile.gif gerbkit autorių tongue.gif
Atsakyti

Atrašiau į PM, ale žiūriu čia kietesnis variantas yra lotuliukas.gif
aš akies irgi visos neperskaičiau, bet norėčiau pavartyti Mintį.
SNAP'e taip prabegom perverčiau greit, tai galvoju, visai neblogai būtų pervest su "įsižiūrėjimu" ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 11 16, 16:59)
labai nelegalu, labai negrazu, ir labai visaip kaip.. negalima šitaip smile.gif gerbkit autorių tongue.gif

jooo, nelegalu, negražu.
Fotošopu nelegaliu ir filmų/muzikos irgi nevertėtų siųstis, ką jau kalbėti apie windows ir kitas programas, kurios yra mokamos 4u.gif
Atsakyti
Ogo,kad tu ne LT randiesi smile.gif

As pagalvojau, kad tu jau turi nuskenuota biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Tfu tfu tfu pakolkas legalias programas visas turiu, bet vat filmus retai kada siunčiuosi, nebent vaikams blush2.gif Muzikos užtenka youtube biggrin.gif arba radijos smile.gif

Svajone, patyliukais niekam garsiai nekalbėsim apie tai mirksiukas.gif

Atsakyti
Sveiki gyvi, kas dar gyvi... biggrin.gif

Peonny , neperkaiskit, gero skrydžio, gerų astostogų ir dauggg kadrų lauksim... mirksiukas.gif

Pirmadienį kalibruos monitorių... Liux... blush2.gif

O dabar... žiūriu pirmą savo juostą.... nu ką aš galiu pasakyt, matosi,kad pirma.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na as vis dar nerimstu su savo ND  smile.gif  vakar bandziau dar ir kitoki varianta, bet velgi ,su tais paciais "neapetitnais" konkoreziais  biggrin.gif  dabar jau man ir cia kiek per tamsu atrodo, bet visgi, kas labai netingi, parasykit ar sitas, ar anas variantas buvo geresnis...? Jei abu blogi, bandysiu sauleta diena perdaryti  ax.gif 
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti