Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Labas vakaras mergaices 4u.gif

Atejau noredama pabarti ir pagirti.

Pirmiausia pabarsiu. Merginos, na kas cia per klausimai keliant nuotrauka konkursui ar ji tinkama? Kur jusu drasa, tikejimas savim, savo darbais? Juk tik jus pacios turit isjausti, nuspresti ir pateikti savo darbeli konkursui. Svarbiausia gi, kad tema atspindetu, o atspindys juk neturi but tiesioginis, tam ir kuriam, mokomes zvelgti placiau.

Dabar pagirsiu. Smagu matyt, kad jau yra darbeliu temai 'Zmogus'. Ir ne siaip darbeliu, o idomiu, savitu. Labai dziaugiuosi juos matydama wub.gif

Bandysiu ir as temai 'Zmogus' igyvendinti ideja, tik pirmiausia noriu pasveikti, kad pasileist laukais vel biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 11 06, 22:54)
Žinutėje turi įdėti taip atrodantį adresą. Dar prieš tai gali dydį pasirinkti.
[http://www.flickr.com/photos/example/2910192942/]

Ačiū 4u.gif
Man kaip žirafai, kol "daeina" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 11 06, 22:58)
aš tikiu, kad čia be prasmės įdėjai šitą asilą, nu bet sujuokino  lotuliukas.gif  nu negaliu  doh.gif  lotuliukas.gif  doh.gif  lotuliukas.gif

Man asiliukui pasakyk apie kokius čia asilus Tu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 11 06, 23:06)
Man asiliukui pasakyk apie kokius čia asilus Tu biggrin.gif

Nuorodą, kurią man kaip pvz įdėjai 4u.gif
Atsakyti
Viktorija saunuole 4u.gif Antra man dar idomesne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 11 06, 16:36)
Mergaites (ir ne tik), visai pamirshau apie event'a

Maggie - šaunuolė 4u.gif

QUOTE(viktorija09 @ 2012 11 06, 21:04)
O aš ateinu su klausimu ir laukiu Jūsų pastabų g.gif  Ar galiu šią foto konkursui "Žmogus" dėt?  g.gif

QUOTE(Peonyblossom @ 2012 11 06, 22:59)
Pirmiausia pabarsiu. Merginos, na kas cia per klausimai keliant nuotrauka konkursui ar ji tinkama? Kur jusu drasa, tikejimas savim, savo darbais? Juk tik jus pacios turit isjausti, nuspresti ir pateikti savo darbeli konkursui. Svarbiausia gi, kad tema atspindetu, o atspindys juk neturi but tiesioginis, tam ir kuriam, mokomes zvelgti placiau.

drinks_cheers.gif Galvojau ir aš rašysiu, kas čia per klausimai. smile.gif Labai puikiai Peonyblossom surašė.

Tai va, esu nusivylus - neradau tinkamos vietos idėjos("Šokio") įgyvendinimui . Sušalau, sušaldžiau vyrą doh.gif Nežinau ar išeis pakartot ir surasti vietą, tokią kokią aš įsivaizduoju.
angel_sadangel.gif
Bandysiu, jei tik rasiu laiko ir ūpo. Kol kas rodau, tai kas gavosi... verysad.gif
user posted image
Papildyta:
Hmm.. Pasižiūrėjau SM flickr temą, gal reiktų kaip nors atskirti konkursus Žmogus ir Šokis. Aš įsivaizduoju, kad po to bus sunku atsirinkti kuri nuotrauka kur priklauso. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilnis @ 2012 11 07, 00:58)

Bandysiu, jei tik rasiu laiko ir ūpo. Kol kas rodau, tai kas gavosi...  verysad.gif

Grazus ieskojimai... na bent jau pabandei. As kol kas dar stoviu vietoje blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija09 @ 2012 11 06, 22:40)

Ir dar vienas kadras iš tos pačios serijos blush2.gif
user posted image

didis.gif Varo siaubą, bet labai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 07 lapkričio 2012 - 00:49
QUOTE(viktorija09 @ 2012 11 06, 21:40)
Ir dar vienas kadras iš tos pačios serijos blush2.gif

Oho toks mistinis, kaip is siaubiako kokio, siurpulius sukelia, sustingdo bigsmile.gif fainiai, labai wub.gif

Vilnis, ideja smagi, tik man sioje nuotraukoje kliuna kazkoks 'kuolas' veriantis mergina. Ten seselis? Ar plyteliu patamsejimas? unsure.gif Laiko dar marios, tai bus galima pakartot tikrai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Aš naujokė. Dar nedariau jokiu namų darbų, bet pažadu tikrai stengsiuosi daryti. Esu tikra pradžiamokslė, taigi dauguma terminų sunkoka suprast, bet domiuosi ir aiškinuosi.
Čia mano šiaip kadras:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lina1985 @ 2012 11 07, 01:38)
Sveikos. Aš naujokė. Dar nedariau jokiu namų darbų, bet pažadu tikrai stengsiuosi daryti. Esu tikra pradžiamokslė, taigi dauguma terminų sunkoka suprast, bet domiuosi ir aiškinuosi.
Čia mano šiaip kadras:

Sveika atvykus.. smile.gif 4u.gif

Ši tema egzistuoja, kad tokių "šiaip kadrų" būtų kuo mažiau ir išmoktum, kaip padaryti ne "šiaip kadrą", ką sugeba absoliuti dauguma žmonijos, kuriai netrūksta geriamo vandens ir fotoaparatų, o normalią, tvarkingą, kokybišką nuotrauką. To ir linkiu..smile.gif

Lauksim su namų darbais. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 07 lapkričio 2012 - 06:41
QUOTE(Ka @ 2012 11 06, 14:39)
Tai pradėkim rytoj 16 valandą. Kas galės prisijungs tada, o kam patogiau ateis 17 ar vėliau truputį.
Vieta - Coffee Inn'as bulvare.
4u.gif

Ir aš noooriu, bet kodėl 16 val verysad.gif galėtumėt 17 pradėti...visai neįdomu ateiti į galą susitikimo biggrin.gif
Papildyta:
Gal čia yra dirbančių su CorelDRAW programa? Ar bent turinčių ją smile.gif prisipažinkit!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklinė: 07 lapkričio 2012 - 09:57