Labas vakaras mergaices
Atejau noredama pabarti ir pagirti.
Pirmiausia pabarsiu. Merginos, na kas cia per klausimai keliant nuotrauka konkursui ar ji tinkama? Kur jusu drasa, tikejimas savim, savo darbais? Juk tik jus pacios turit isjausti, nuspresti ir pateikti savo darbeli konkursui. Svarbiausia gi, kad tema atspindetu, o atspindys juk neturi but tiesioginis, tam ir kuriam, mokomes zvelgti placiau.
Dabar pagirsiu. Smagu matyt, kad jau yra darbeliu temai 'Zmogus'. Ir ne siaip darbeliu, o idomiu, savitu. Labai dziaugiuosi juos matydama
Bandysiu ir as temai 'Zmogus' igyvendinti ideja, tik pirmiausia noriu pasveikti, kad pasileist laukais vel
QUOTE(erikamaja @ 2012 11 06, 22:54)
Žinutėje turi įdėti taip atrodantį adresą. Dar prieš tai gali dydį pasirinkti.
[http://www.flickr.com/photos/example/2910192942/]
[http://www.flickr.com/photos/example/2910192942/]
Ačiū
Man kaip žirafai, kol "daeina"
QUOTE(kristalines @ 2012 11 06, 22:58)
aš tikiu, kad čia be prasmės įdėjai šitą asilą, nu bet sujuokino nu negaliu
Man asiliukui pasakyk apie kokius čia asilus Tu
QUOTE(erikamaja @ 2012 11 06, 23:06)
Man asiliukui pasakyk apie kokius čia asilus Tu
Nuorodą, kurią man kaip pvz įdėjai
Viktorija saunuole Antra man dar idomesne
QUOTE(Maggie @ 2012 11 06, 16:36)
Mergaites (ir ne tik), visai pamirshau apie event'a
Maggie - šaunuolė
QUOTE(viktorija09 @ 2012 11 06, 21:04)
O aš ateinu su klausimu ir laukiu Jūsų pastabų Ar galiu šią foto konkursui "Žmogus" dėt?
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 11 06, 22:59)
Pirmiausia pabarsiu. Merginos, na kas cia per klausimai keliant nuotrauka konkursui ar ji tinkama? Kur jusu drasa, tikejimas savim, savo darbais? Juk tik jus pacios turit isjausti, nuspresti ir pateikti savo darbeli konkursui. Svarbiausia gi, kad tema atspindetu, o atspindys juk neturi but tiesioginis, tam ir kuriam, mokomes zvelgti placiau.
Galvojau ir aš rašysiu, kas čia per klausimai. Labai puikiai Peonyblossom surašė.
Tai va, esu nusivylus - neradau tinkamos vietos idėjos("Šokio") įgyvendinimui . Sušalau, sušaldžiau vyrą Nežinau ar išeis pakartot ir surasti vietą, tokią kokią aš įsivaizduoju.
Bandysiu, jei tik rasiu laiko ir ūpo. Kol kas rodau, tai kas gavosi...
Papildyta:
Hmm.. Pasižiūrėjau SM flickr temą, gal reiktų kaip nors atskirti konkursus Žmogus ir Šokis. Aš įsivaizduoju, kad po to bus sunku atsirinkti kuri nuotrauka kur priklauso.
QUOTE(Vilnis @ 2012 11 07, 00:58)
Grazus ieskojimai... na bent jau pabandei. As kol kas dar stoviu vietoje
QUOTE(viktorija09 @ 2012 11 06, 22:40)
Varo siaubą, bet labai.
QUOTE(viktorija09 @ 2012 11 06, 21:40)
Ir dar vienas kadras iš tos pačios serijos
Oho toks mistinis, kaip is siaubiako kokio, siurpulius sukelia, sustingdo fainiai, labai
Vilnis, ideja smagi, tik man sioje nuotraukoje kliuna kazkoks 'kuolas' veriantis mergina. Ten seselis? Ar plyteliu patamsejimas? Laiko dar marios, tai bus galima pakartot tikrai
Sveikos. Aš naujokė. Dar nedariau jokiu namų darbų, bet pažadu tikrai stengsiuosi daryti. Esu tikra pradžiamokslė, taigi dauguma terminų sunkoka suprast, bet domiuosi ir aiškinuosi.
Čia mano šiaip kadras:
Čia mano šiaip kadras:
QUOTE(Lina1985 @ 2012 11 07, 01:38)
Sveikos. Aš naujokė. Dar nedariau jokiu namų darbų, bet pažadu tikrai stengsiuosi daryti. Esu tikra pradžiamokslė, taigi dauguma terminų sunkoka suprast, bet domiuosi ir aiškinuosi.
Čia mano šiaip kadras:
Čia mano šiaip kadras:
Sveika atvykus..
Ši tema egzistuoja, kad tokių "šiaip kadrų" būtų kuo mažiau ir išmoktum, kaip padaryti ne "šiaip kadrą", ką sugeba absoliuti dauguma žmonijos, kuriai netrūksta geriamo vandens ir fotoaparatų, o normalią, tvarkingą, kokybišką nuotrauką. To ir linkiu..
Lauksim su namų darbais.
QUOTE(Ka @ 2012 11 06, 14:39)
Tai pradėkim rytoj 16 valandą. Kas galės prisijungs tada, o kam patogiau ateis 17 ar vėliau truputį.
Vieta - Coffee Inn'as bulvare.
Vieta - Coffee Inn'as bulvare.
Ir aš noooriu, bet kodėl 16 val galėtumėt 17 pradėti...visai neįdomu ateiti į galą susitikimo
Papildyta:
Gal čia yra dirbančių su CorelDRAW programa? Ar bent turinčių ją prisipažinkit!!