Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sveikos,

Perziurejau tema per pietu pertrauka.... Tai pati paciausia nuotrauka - Alabamos mergaite su kalnieriuku....Superine.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(voveraite1302 @ 2012 11 16, 11:41)
Mergaitės, tai man šventė, ar dar ne šventė? Aš suskaičiavau lyg ir tris taip ir dar porą po pusę? Bet dar kažkoks ne toks tas ND, kad taip sunkiai?

O kaip va toks baltas objektas? Bet irgi blizgus ir surenka aplinkinių daiktų atspindžius?

Voveraite, Yvette gi sake, svesk svente mirksiukas.gif Smagu matyt kai zmogus taip stengiasi ir gaila, kad dauguma vienus nelabai vykusius ND pastebi ir skuba uzskaityt, o ten kur pasistengta ignoruoja...va to man nesiseka suprast smile.gif

O as atsisveikinu, sianakt judam link orouosto ir pagaliau turesim pirmasias seimyniskas atostogas! Tikiuosi ikvepimas keliauja su manim ir parsivesiu kazka grazaus. Taigi Zmogaus konkurso nuotrauku vertinime jau nespesiu sudalyvaut, bet visoms dalyvaujancioms linkiu sekmes! Ir dar noriu paskatinti naujokes drasiau dalyvaut, dar siandien yra visa diena kai galima ikelti nuotrauka zmogaus konkursui mirksiukas.gif
Kiss kiss ikisss biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 11 16, 13:49)
Voveraite, Yvette gi sake, svesk svente  mirksiukas.gif  Smagu matyt kai zmogus taip stengiasi ir gaila, kad dauguma vienus nelabai vykusius ND pastebi ir skuba uzskaityt, o ten kur pasistengta ignoruoja...va to man nesiseka suprast  smile.gif

O as atsisveikinu, sianakt judam link orouosto ir pagaliau turesim pirmasias seimyniskas atostogas! Tikiuosi ikvepimas keliauja su manim ir parsivesiu kazka grazaus. Taigi Zmogaus konkurso nuotrauku vertinime jau nespesiu sudalyvaut, bet visoms dalyvaujancioms linkiu sekmes! Ir dar noriu paskatinti naujokes drasiau dalyvaut, dar siandien yra visa diena kai galima ikelti nuotrauka zmogaus konkursui  mirksiukas.gif
Kiss kiss ikisss  biggrin.gif

Švenčiu, švenčiu! clap_1.gif Valiooo... Bet iš tikrųjų, namų darbai yra žiaaauriai geras dalykas cool.gif
O dabar mokysiuos, kaip nufotografuoti ne žalius ir ne oranžinius žmones biggrin.gif

Peonyblossom, gero skrydžio, smagių atostogų ir ko nors ypatingo bei nepamirštamo!
mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2012 11 16, 12:40)
Manieji juostiniai bandymai..kas netingėsit pakomentuokit, kas tingėsit, šiaip pažiūrėkit  biggrin.gif

O kokia čia juostelė, kiek iso, kodėl toks didelis grūdėtumas? Man toks nepatinka smile.gif domiuosi, bo žadu ir aš pirkti artimu metu, užteks šudą malt biggrin.gif

voveraite1302
-> Užskaitau, nors tamsoka smile.gif

Savory
-> O kaip jūs per tą flicką ieškote? Nes aš dažniausiai randu traaagiškas nuotraukas, nu pvz parašau: pregnant arba pregnancy ir išmeta tokį kosmosą, perverti 10 puslapių ir visos nuotraukos ne kokios. Tada susinervinu ir išjungiu.

Peonyblossom -> A kur keliauji? smile.gif Man patiko flicke tavo avys, nu ba, tai smagu, kai tokius vaizdus matai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2012 11 16, 12:56)
Pirmoji taip pat patinka, tik gal rankyte be reikalo kazkur dingsta.

Gal ir be reikalo...nors šitas man pačiai neužkliuvo dalykas g.gif vadinasi šviesos šaltinis turėjo kristi iš kito šono g.gif
Papildyta:
QUOTE(noisy-B @ 2012 11 16, 14:06)
O kokia čia juostelė, kiek iso, kodėl toks didelis grūdėtumas? Man toks nepatinka smile.gif domiuosi, bo žadu ir aš pirkti artimu metu, užteks šudą malt biggrin.gif

A todėl, kad iso 3200 (Ilford Delta) biggrin.gif Man tai patinka kaip tik biggrin.gif ne visada, bet kartais labai net....
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2012 11 16, 11:40)
... netyčinis double expo  smile.gif

šitas smagiausiai ir man susižiūrėjo mirksiukas.gif

QUOTE(Peonyblossom @ 2012 11 16, 12:49)
O as atsisveikinu, sianakt judam link orouosto

geros kelionės, daug įspūdžių ir įkvėpimo, lauksim kadrų 4u.gif
Atsakyti
Voveraite, vat šis ND man super. Švęsk kartu su Beaujolais nouveau biggrin.gif

Peonyblossom, gražių atostogų 4u.gif

Stikline, man visos trys akį patraukė, o ypač double wub.gif

O kas čia knygos "minties" norėjo? Gal eilė jau bus biggrin.gif turiu ir galiu pasidalinti mirksiukas.gif
Atsakyti
Stikline - wau!
Atsakyti
Ačiū už komentarus...nžn man tokia stadija, kai juosta kelią toookius šiurpuliukus...ypač kai gauni savo išryškintą juostą...ir nors tai nėra tobulas darbas, bet jausmas neapsakomas kažkoks biggrin.gif o dar ypač kai pats modeliukas tuose kadruose mato tikrą save wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2012 11 16, 14:41)

O kas čia knygos "minties" norėjo? Gal eilė jau bus biggrin.gif turiu ir galiu pasidalinti mirksiukas.gif

aaaaš
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2012 11 16, 13:41)
:

manęs tai fotografo akis nesužavėjo, tai minties net pavartyt neknieti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 11 16, 14:25)

Tai prašom 4u.gif Parašiau AŽ
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 11 16, 14:34)
manęs tai fotografo akis nesužavėjo, tai minties net pavartyt neknieti  doh.gif

Akies irgi nepradėjau skaityti biggrin.gif guli ir dulkes renka, praeidama nušluostau ir vsio doh.gif
Atsakyti