Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(viktorija09 @ 2012 11 15, 20:00)
voveraite1302 nesijaučiu stipri, kad galėčiau vertinti tavo WB ND, bet jie estetiški, gražu žiūrėt  4u.gif

Ačiū smile.gif Stengiuosi, nors tas fotoaparatas ir ranka ne visada nori klausyti smile.gif

Tai ar reikės man ryt pasiieškot kito objekto, ar galiu šventę švęst? biggrin.gif Labai noriu šventės, vyras su vyresnėliu išvyko pas močiutę su seneliu, tai visas savaitgalis mūsų su mažiuku smile.gif
Atsakyti
Afre , gal tikrai, sukalibruotum monitorių???? Nes šakes, kompe vienas vaizdas, o pasižiūrėjus net telefone, kraupu, fonas net kažkoks peckeliotas, košmaras kažkoks... unsure.gif

Ar dar gal žinot kas tuo užsiema... va jejus, kaip baisu.. scare.gif Db geriau pažiūrėjau vos aparpolio negavau...
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 11 15, 20:37)
Afre , gal tikrai, sukalibruotum monitorių???? Nes šakes, kompe vienas vaizdas, o pasižiūrėjus net telefone, kraupu, fonas net kažkoks peckeliotas, košmaras kažkoks...  unsure.gif

Ar dar gal žinot kas tuo užsiema... va jejus, kaip baisu.. scare.gif Db geriau pažiūrėjau vos aparpolio negavau...

Kai klausiau kiek būtų norinčių, kažkaip niekas nesureagavo, tad MB ir nenupirko man kalibruoklio. Šiaip juk yra Vilniuje tikrai, kas tuo užsiima.

Erikamaja, o koliaže tikrai obuolių sūrį matau?

Voveraite, užskaitau dirbtiniame apšvietime. Mėtos lapelis suteikė nuotraukai estetiškumo, bet nuo jo apžaliavo vietomis arbatinis mirksiukas.gif Bet natūralus man lyg mėlynuoja, o galėtum flickeryje surašyti po fotkėmis,kuris yra kuris? Dabar vis junginėju iš SM foto,kad pasididinti. Ačiū

LaToja, man tinka ND, netgi smagu, kad ne simetriškai jie sudėlioti, tik tamsoka, bet kaip 1ND tikrai viskas OK. Užskaitau

Peonyblossom, man apdirbimas visgi pirmasis patinka. Šiame man per pilka jau, murzina kažkaip. Nors vat, kad kamienas lyg žmogaus kojos tas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrė: 15 lapkričio 2012 - 21:14
Latoja ir as uzskaitau ,man patiko mirksiukas.gif

as turiu ideju,bet niekaip negaliu igyvendint ,deja..tikiuos spesiu,mazu savaitgali g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2012 11 15, 21:05)
Erikamaja, o koliaže tikrai obuolių sūrį matau?

Tikrai taip, pats tikriausias obuolių sūris. Maisto gaminimas dar viena mano aistra, po fotkinimo žinoma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 11 15, 21:20)
Tikrai taip, pats tikriausias obuolių sūris. Maisto gaminimas dar viena mano aistra, po fotkinimo žinoma biggrin.gif

Su džiovintais obuoliukais? Gal receptu pasidalinsi? Kaip šį sūrį mėgstu wub.gif Man vis uošvienė padaro blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2012 11 15, 20:05)
LaToja, man tinka ND, netgi smagu, kad ne simetriškai jie sudėlioti, tik tamsoka, bet kaip 1ND tikrai viskas OK. Užskaitau

Peonyblossom, man apdirbimas visgi pirmasis patinka. Šiame man per pilka jau, murzina kažkaip. Nors vat, kad kamienas lyg žmogaus kojos tas thumbup.gif

As sakydama netvarkingai sudetus kankorezius neturejau omenyje, kad pasigedau simetrijos. Tiesiog patys konkoreziai negeru kampu sumetyti ir nesimpatiski. Viename dar ir siuksliukas (spyglys) istriges. Na toks namu darbas, kad numeciau ant akmens pirmus pasitaikusius kokorezius, pykt ir baigta. As visada lyginu ND su seniau matytais ir yra tikrai buve daug grazesniu darbu prie kuriu buvo prikibta ir neuzskaityta. Na bet cia kaip visada istorija kartojasi, vienoms pasirodo nereik is vis stengtis, o is kitu reikalaujama ir tikimasi daug. Nors kaip ten bebutu, manau islosia tos, kuriuos ideda daugiau darbo smile.gif

Aciu uz komentara. Del apdirbimo pati nesu tikra, noretusi juodziau, bet taip jau gavosi. Kaip visada vaizduoteje gimsta vienas vaizdas, o stai ji gyvai igyvendinti nelabai kaip gaunasi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peonyblossom: 15 lapkričio 2012 - 21:58
QUOTE(isora @ 2012 11 15, 21:37)

www.google.lt biggrin.gif Apie 50 litų ir matai pasaulį ne pro rožinius akinius cool.gif
Atėjo vyrukas su aparačiuku, keliolika minučių ir vualia. Iki tol nei viena laboratorija nepadarydavo normalių fotkių spalvų prasme, o pasirodo kalibravimas padėjo:)
Atsakyti
Sveikos visos 4u.gif

As taip pat jau senokai seku jusu temute ir vis nedrasu parasyti, esu taip pat pradedancioji, dar tik mokausi (turiu veidrodinuka + objektyva portretinuka), bet jau esu susipazinusi su diafragma, islaikymu, iso ir pan... ir visa laisva laika (nes auginu maza zmogeliuka) dazniausiai naktimis, kai maziukas miega, skaitau, skaitau skaitau smile.gif Labiausiai mane traukia portretine fotografija, o ypac vaiku, kogero visu draugu ir pazystamu maziukus esu nufotografavus bigsmile.gif zodziu fotoaparatas mano antras vaikas, jis visur ir visada su manimi bigsmile.gif Taigi ar priimsit mane tokia "zalia" i savo siltus namucius 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lollipop* @ 2012 11 15, 20:53)
Taigi ar priimsit mane tokia "zalia" i savo siltus namucius  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Sveika prisijungus 4u.gif Zinoma, kad priimsim, kuo daugiau tuo smagiau mirksiukas.gif Lauksiu pirmuju ND 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2012 11 15, 22:05)
Voveraite, užskaitau dirbtiniame apšvietime. Mėtos lapelis suteikė nuotraukai estetiškumo, bet nuo jo apžaliavo vietomis arbatinis mirksiukas.gif Bet natūralus man lyg mėlynuoja, o galėtum flickeryje surašyti po fotkėmis,kuris yra kuris? Dabar vis junginėju iš SM foto,kad pasididinti. Ačiū

Jau surašiau smile.gif Aš ten tokią makalynę pasidarau tam flickre, gal galima kažkaip susikataloguoti? g.gif Reikės pasimokyti.
Kažkaip sunkiai sekasi su tais mano ND namų darbų užskaitymais... Galbūt reikės kito baltuko pasieškot? Vadinasi, "Dar ne šventė", kaip Telebimbam dainuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(voveraite1302 @ 2012 11 15, 23:18)
Jau surašiau smile.gif Aš ten tokią makalynę pasidarau tam flickre, gal galima kažkaip susikataloguoti?  g.gif Reikės pasimokyti.
Kažkaip sunkiai sekasi su tais mano ND namų darbų užskaitymais... Galbūt reikės kito baltuko pasieškot? Vadinasi, "Dar ne šventė", kaip Telebimbam dainuoja  smile.gif

šventė, šventė 4u.gif jau šventė
Atsakyti