voveraite, pagal mane tai balta as uzskaityciau
Afrė , laukiau, kuri tai pasakys.. Joo joo, nuvalkiota tema..
voveraite , o neturi kažko neblizgaus?? nu man čia kažkaip, nežinau, jei kitos protingesnės sakys balta, td sakykim balta, bet geriau kad matinis būtu daiktas.
voveraite , o neturi kažko neblizgaus?? nu man čia kažkaip, nežinau, jei kitos protingesnės sakys balta, td sakykim balta, bet geriau kad matinis būtu daiktas.
QUOTE(isora @ 2012 11 15, 18:07)
Iškuičiau namus, bet kažko estetiškai atrodančio,kas nebūtų blizgus, neatradau Bet gal dar atrasiu. Rytoj, pvz...
QUOTE(voveraite1302 @ 2012 11 15, 17:10)
Ir labai ačiū už patarimus. Balionas Peonyblossom
Ner uz ka, svarbu, kad macytu ND pagal mano aki gerai, bet gal kas su pipetyte uztikrinimui patikrintu, ar nekreivoja ta mano akis
Sveikos, na as bandau priduoti pirmuosius ND... tik, deja, siuo metu esame apsistoje ten, kur, nei grazaus kampo, nei graziu daiktu fotosesijai nera. tad ejau ieskoti i lauka ir supratau, kaip man reikia trikojo, nes rankos ooojjj kaip dreba, toki sunku fotika belaikant
Laukiu kritikos.
Laukiu kritikos.
QUOTE(LaToja @ 2012 11 15, 18:45)
Sveikos, na as bandau priduoti pirmuosius ND... tik, deja, siuo metu esame apsistoje ten, kur, nei grazaus kampo, nei graziu daiktu fotosesijai nera. tad ejau ieskoti i lauka ir supratau, kaip man reikia trikojo, nes rankos ooojjj kaip dreba, toki sunku fotika belaikant
Laukiu kritikos.
Laukiu kritikos.
Gal kiek per tamsu, bet aš užskaitau
voveraite1302 nesijaučiu stipri, kad galėčiau vertinti tavo WB ND, bet jie estetiški, gražu žiūrėt
QUOTE(LaToja @ 2012 11 15, 17:45)
Fokusas kaip ir vietoj, bet linkus neuzskaityt del estetikos. Kankoreziai 'neapetitni', netvarkingai sumesti. Vien todel, kad stipriai buvo tarkuojamas uzpakalis ir kitoms naujokems, tai norisi, kad ir naujai ateje pasitemtu ir geriau apgalvotu ND
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 11 15, 19:03)
Fokusas kaip ir vietoj, bet linkus neuzskaityt del estetikos. Kankoreziai 'neapetitni', netvarkingai sumesti. Vien todel, kad stipriai buvo tarkuojamas uzpakalis ir kitoms naujokems, tai norisi, kad ir naujai ateje pasitemtu ir geriau apgalvotu ND
Na va, kaip skirtingai atrodo... O as galvojau, kad jei buciau juos simetriskai ar kazkaip kitaip sudejusi, butu toks netikrumas. Maniau, kad jei fotografuoju gamtoj reikia tiesiog paieskoti naturaliai sukritusiu, tad nenorejau kistis i ju naturalia busena bet turbut tavo teisybe, reikejo paieskot dailesniu ir pazaist su kompozicija dekui uz patarima.