Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

voveraite, pagal mane tai balta 4u.gif as uzskaityciau 4u.gif
Atsakyti
Afrė , laukiau, kuri tai pasakys.. biggrin.gif Joo joo, nuvalkiota tema.. biggrin.gif

voveraite , o neturi kažko neblizgaus?? nu man čia kažkaip, nežinau, jei kitos protingesnės sakys balta, td sakykim balta, bet geriau kad matinis būtu daiktas. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 11 15, 18:07)
voveraite , o neturi kažko neblizgaus?? nu man čia kažkaip, nežinau, jei kitos protingesnės sakys balta, td sakykim balta, bet geriau kad matinis būtu daiktas. ax.gif

Iškuičiau namus, bet kažko estetiškai atrodančio,kas nebūtų blizgus, neatradau smile.gif Bet gal dar atrasiu. Rytoj, pvz... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 11 15, 14:07)

user posted image Va čia tai, nuostabu... Tikrai nuostabu... user posted image

voveraite , nu ir šaunuolė esi... thumbup.gif stengies, darai, kartoji... Tikrai, šaunuolė.. 4u.gif
Atsakyti
Voveraite fotografuodama dirbtiniame apsvietime stenkis geriau apsviesti daikta ir ziurek, kad nebutu aplink tamsiu daiktu, kurie atsispindetu ant arbatinio mirksiukas.gif O naturalioj sviesoj man kaip ir gerai atrodo, tai uzskaityciau ta dali mirksiukas.gif

As dar karta su savo suzmogejusiu medziu, ar geriau sitaip? g.gif
user posted image
Atsakyti
Susiieškojau vyro prožektorių, uždengiau balta skepetaite, atrodo, padaugėjo šviesos. Ir kaip dabar tie mano ND? (išskyrus tai, kad mėta truputį pavargo ir prigulė pailsėt biggrin.gif )

Auto
user posted image
Incandescent
user posted image
Manual
user posted image

Papildyta:
Ir labai ačiū už patarimus. Balionas Peonyblossom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(voveraite1302 @ 2012 11 15, 17:10)
Ir labai ačiū už patarimus. Balionas Peonyblossom  4u.gif

Ner uz ka, svarbu, kad macytu 4u.gif ND pagal mano aki gerai, bet gal kas su pipetyte uztikrinimui patikrintu, ar nekreivoja ta mano akis biggrin.gif
Atsakyti
Ir dar aš labai noriu pasakyt, bet vis pamirštu, kad Maggie "Šuniukas" ir "Upelis" įstrigo. Šuniukas labai mielas, o tas plytelių tarpelis, kaip virvutė, taip vietoj ir laiku... Nerealiai. O kitoje tai nuotaika tooookia... Super. bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, na as bandau priduoti pirmuosius ND... tik, deja, siuo metu esame apsistoje ten, kur, nei grazaus kampo, nei graziu daiktu fotosesijai nera. tad ejau ieskoti i lauka ir supratau, kaip man reikia trikojo, nes rankos ooojjj kaip dreba, toki sunku fotika belaikant biggrin.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Laukiu kritikos.
Atsakyti
QUOTE(LaToja @ 2012 11 15, 18:45)
Sveikos, na as bandau priduoti pirmuosius ND... tik, deja, siuo metu esame apsistoje ten, kur, nei grazaus kampo, nei graziu daiktu fotosesijai nera. tad ejau ieskoti i lauka ir supratau, kaip man reikia trikojo, nes rankos ooojjj kaip dreba, toki sunku fotika belaikant  biggrin.gif
Laukiu kritikos.

Gal kiek per tamsu, bet aš užskaitau smile.gif

voveraite1302 nesijaučiu stipri, kad galėčiau vertinti tavo WB ND, bet jie estetiški, gražu žiūrėt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LaToja @ 2012 11 15, 17:45)
Sveikos, na as bandau priduoti pirmuosius ND..
Laukiu kritikos.

Fokusas kaip ir vietoj, bet linkus neuzskaityt del estetikos. Kankoreziai 'neapetitni', netvarkingai sumesti. Vien todel, kad stipriai buvo tarkuojamas uzpakalis ir kitoms naujokems, tai norisi, kad ir naujai ateje pasitemtu ir geriau apgalvotu ND 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 11 15, 19:03)
Fokusas kaip ir vietoj, bet linkus neuzskaityt del estetikos. Kankoreziai 'neapetitni', netvarkingai sumesti. Vien todel, kad stipriai buvo tarkuojamas uzpakalis ir kitoms naujokems, tai norisi, kad ir naujai ateje pasitemtu ir geriau apgalvotu ND  4u.gif

Na va, kaip skirtingai atrodo... O as galvojau, kad jei buciau juos simetriskai ar kazkaip kitaip sudejusi, butu toks netikrumas. Maniau, kad jei fotografuoju gamtoj reikia tiesiog paieskoti naturaliai sukritusiu, tad nenorejau kistis i ju naturalia busena smile.gif bet turbut tavo teisybe, reikejo paieskot dailesniu ir pazaist su kompozicija g.gif dekui uz patarima.
Atsakyti