Svajonė, eina sau, daugiau nei nuostabu
R.I.R., mes visos šaunuolės
Peonyblossom, savotiškai įdomu, gražiai žiūrisi, tik gal ir medį būčiau pasirinkusi platesnį
Savory, taip tikrai neįdomu. Sėdžiu ant pasaulio krašto ir žiūriu į beribę jūrą? Šviesa, apranga ir kitas kampas ir sudominta foto gautųsi:4u:
Isoros, foto nesužavėjo, gal dėl to,kad tokią idėją ne kartą mačiau
Žydraakės, graži rudeniška saulė.
Naujokių sąrašas tikrai ilgas bet kiek iš Jų ND atsisakičiusios, kiek čia dažnai lankosi? daugiau nei pusę nubraukt žemyn galima
Ka ačiū labai, ji nuostabi.
QUOTE(Afrė @ 2012 11 15, 15:04)
Savory, taip tikrai neįdomu. Sėdžiu ant pasaulio krašto ir žiūriu į beribę jūrą? Šviesa, apranga ir kitas kampas ir sudominta foto gautųsi:4u:
teip teip...su sviesa ir kitais kampais dar daug daug reikia ismokt, o va del rubu, truksta dar man drasos prasyt, kad apsirenktu taip, kaip man reikia viena karta paprasiau, atsake, kad salta bus, tai daugiau ir neprasau del to man reikia kokio crazy modelio, kur su beprotiskiausiom idejom sutiktu
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 11 15, 14:07)
ačiū, kad pasidalinai
erikamaja, koks fainas koliažas
QUOTE(Afrė @ 2012 11 15, 14:04)
*Peonyblossom, savotiškai įdomu, gražiai žiūrisi, tik gal ir medį būčiau pasirinkusi platesnį
**Savory, taip tikrai neįdomu. Sėdžiu ant pasaulio krašto ir žiūriu į beribę jūrą? Šviesa, apranga ir kitas kampas ir sudominta foto gautųsi:4u:
**Savory, taip tikrai neįdomu. Sėdžiu ant pasaulio krašto ir žiūriu į beribę jūrą? Šviesa, apranga ir kitas kampas ir sudominta foto gautųsi:4u:
* Aha man irgi kitokio medzio noretusi, netgi turejau tikslia ideja koks turetu but saku isdestymas. Bet, ot, taciau.... aplakscius apylinkes to tinkancio mano idejai medzio taip ir neradau, nes svarbu buvo ir tai, kad tas medis butu ant kalno vienisas. Taigis teko pasitenkinti su turimais 'istekliais'. Bet kaip bebutu, smagiu ziopliu kompanija turejau kol medi fotografavau
** Pritariu, bet prie to pacio noriu padekot Savory uz bandyma ir aktyvuma Pakeitus apranga, fotografavimo kampa, nuotraukos apdirbima, butu buvus puiki nuotrauka
Dar galvoju, gal pabandyt is arciau fotografuota medi panaudot Jeigu kas nors gausis ikelsiu parodyt
QUOTE(erikamaja @ 2012 11 15, 15:08)
Ka ačiū labai, ji nuostabi.
Jetau! Sėdžiu išsišiepusi. Ir be žado.
Peonyblossom patiko zmogus ir medis viename.
QUOTE(Beponika @ 2012 11 15, 14:47)
Peonyblossom patiko zmogus ir medis viename.
Aciu, smagu girdet, kad patiko
QUOTE(R.i.R. @ 2012 11 15, 16:07)
Ka, čia tavoji atvirutė???? nerealiai
Knygutė. Greitai pamiršai dėl ko varžeisi.
QUOTE(Ka @ 2012 11 15, 17:12)
Knygutė. Greitai pamiršai dėl ko varžeisi.
aaaa knygutė tarp Erikos meduolių ir cukraus pudros servetėlių pasiklydo nerealiai, Erika. Ačiū, kad vis pradžiugini.