Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Matyt kokia nors VIPinė biggrin.gif

Konkurse "žmogus" galėčiau dalyvaut, bet parašyta pradžiamoksliams biggrin.gif galvoju... prie ko čia save priskyrus...prie amžinos pradžiamokslės gal g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikline: 15 lapkričio 2012 - 11:12
Turiu vieną, bet vis galvoju tinka ar ne, o kai klaust negalima, tai.. biggrin.gif

Bet darau.... blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 11 14, 08:30)
oi, sveik greičiau. sako, reikia ledus valgyti.. 4u.gif bent jau vaikams duoda po šitos operacijos smile.gif

dėkui, kabinu šaukštais biggrin.gif

Žydraakė
man labai miela foto
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 11 15, 10:17)
Naujokių apie 30, senučių apie 20. Konkursinių foto - "Žmogus "- 3."Šokis" - 5.

Kažkaip kai naujokės pradėjo spurdėt, norėjau siūlyt senėm į kokią kitą temą pasikraustyt, galvojau va erdvės daugiau joms bus, aktyvesnės taps, tai kaip matau taip suaktyvėjo, kad net baisu biggrin.gif

nedžiuginantys skaičiai schmoll.gif
Aš pasistengsiu šiandien ar rytoj kažką sumeistrauti, nors ir pilni namai ligoniu smile.gif

Atnešu keletą kadrų, kritikai blush2.gif . Ačiū, kas nepatyngėsit 4u.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 11 15, 13:51)
Atnešu keletą kadrų, kritikai blush2.gif . Ačiū, kas nepatyngėsit  4u.gif

Pirmoji: man patinka kadravimas, papratsas, bet man jis gerai žiūrisi. Va galvos apdangalas nesižiūri, konkrečiau jo raštas. Gal kiek pats veidas per šviesus...
Antroji: kaip suprantu, mergytė žiūri į kompiuterį? Prisiminimui kadrs į šeimos albumą.
Trečioji: per daug detalių. Kairiam šone medžio kamienas, šakelė dešinėj, fone šakelė ir...blikas ten ar kas ir pagaliau centre šakelė, tai man žvilgsnis šokinėja, o norėtųsi tos pagrindinės šakelės geram fokuse ir gražiam sulietam fone smile.gif
Ketvirtoji: patinka fono spalva, lapas, bet va tas indas nelabai... O ką fonui naudojai?
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 11 15, 10:17)
Naujokių apie 30, senučių apie 20. Konkursinių foto - "Žmogus "- 3."Šokis" - 5.

nu joo... kažkaip kai naujokių teises kalba eina, tai tuoj tema užvirus, visoms reikia pasisakyt, konkursas bendras kai buvo, tai irgi visos naujokės nepatenkintos - sunki konkurencija su senėm mat biggrin.gif dabar staiga kai laisvė gavosi begalinė, visos kažkur dingo biggrin.gif
manau, kad šis konkursų atskyrimas parodė, kad vis tik geriau bendri konkursai ir tiek. ir visad taip buvo...žiūrėkit koliažus kai dėliodavom, tai irgi nelygu su kuo papulsi į komandą, visko buvo - ir pykčių, ir puikių darbų...bet aš pamenu tada žalia buvau, bet mane tik vertė pasistengti konkurencija su senikėmis ax.gif nes jų foto buvo afigienos ir norėjosi daryt taip pat nerealiai

kristalines, man pirmas portretas patiko visai, žvilgsnis stiprus.
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 11 15, 13:30)
nu joo... kažkaip kai naujokių teises kalba eina,  tai tuoj tema užvirus, visoms reikia pasisakyt, konkursas bendras kai buvo, tai irgi visos naujokės nepatenkintos - sunki konkurencija su senėm mat biggrin.gif dabar staiga kai laisvė gavosi begalinė, visos kažkur dingo biggrin.gif

Ne visos tongue.gif Netgi sakiau,kad man patinka ta konkurencija mirksiukas.gif idėjų pasisemi, kritikos ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrė: 15 lapkričio 2012 - 14:01
nuostabu........

http://vimeo.com/53077087#
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2012 11 15, 14:53)
Ne visos tongue.gif Netgi sakiau,kad man patinka ta konkurencija mirksiukas.gif idėjų pasisemi, kritikos ir t.t.

Nu kokia tu šaunuole... neatsistebiu...
Atsakyti
Sveikos gyvos bigsmile.gif
Ligoniukams veikatos 4u.gif
Ateinu su nuotrauka zmogaus temai blush2.gif Medis kaip zmogus, zmogus kaip medis...

user posted image
Papildyta:
QUOTE(gotte @ 2012 11 15, 12:30)
nu joo... kažkaip kai naujokių teises kalba eina,  tai tuoj tema užvirus, visoms reikia pasisakyt, konkursas bendras kai buvo, tai irgi visos naujokės nepatenkintos - sunki konkurencija su senėm mat biggrin.gif dabar staiga kai laisvė gavosi begalinė, visos kažkur dingo biggrin.gif

Tai, kad ne visos. Cia as daugiausiai karksejau blush2.gif biggrin.gif Ale daugiau nekarksesiu, nes buvo puiki proga pamatyt, kad nieko cia tom naujom nereikia mirksiukas.gif Taigis kas nores dalyvaus bendruose, o jeigu jausis negalinti/ per silpna konkursui, gi visada turim teise tiesiog nedalyvaut ir tiek smile.gif
Taigis kaili jeigu yra noras karst, tai karskit man, atsakomybe prisiimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 11 15, 14:07)

O, dievai! ohmy.gif
Atsakyti
Ir as atnesu konkursine foto, nors man labai patiko Peonyblossom ideja, tai mano tokia nuvalkiota dabar atrodo biggrin.gif bet yra kas yra, modelio kito neradau, radau drauge, kuri sutiko papozuot, jei veido nesimatys biggrin.gif

user posted image
Atsakyti