Matyt kokia nors VIPinė
Konkurse "žmogus" galėčiau dalyvaut, bet parašyta pradžiamoksliams galvoju... prie ko čia save priskyrus...prie amžinos pradžiamokslės gal
QUOTE(sayonara @ 2012 11 14, 08:30)
oi, sveik greičiau. sako, reikia ledus valgyti.. bent jau vaikams duoda po šitos operacijos
dėkui, kabinu šaukštais
Žydraakė
man labai miela foto
QUOTE(erikamaja @ 2012 11 15, 10:17)
Naujokių apie 30, senučių apie 20. Konkursinių foto - "Žmogus "- 3."Šokis" - 5.
Kažkaip kai naujokės pradėjo spurdėt, norėjau siūlyt senėm į kokią kitą temą pasikraustyt, galvojau va erdvės daugiau joms bus, aktyvesnės taps, tai kaip matau taip suaktyvėjo, kad net baisu
Kažkaip kai naujokės pradėjo spurdėt, norėjau siūlyt senėm į kokią kitą temą pasikraustyt, galvojau va erdvės daugiau joms bus, aktyvesnės taps, tai kaip matau taip suaktyvėjo, kad net baisu
nedžiuginantys skaičiai
Aš pasistengsiu šiandien ar rytoj kažką sumeistrauti, nors ir pilni namai ligoniu
Atnešu keletą kadrų, kritikai . Ačiū, kas nepatyngėsit
QUOTE(kristalines @ 2012 11 15, 13:51)
Atnešu keletą kadrų, kritikai . Ačiū, kas nepatyngėsit
Pirmoji: man patinka kadravimas, papratsas, bet man jis gerai žiūrisi. Va galvos apdangalas nesižiūri, konkrečiau jo raštas. Gal kiek pats veidas per šviesus...
Antroji: kaip suprantu, mergytė žiūri į kompiuterį? Prisiminimui kadrs į šeimos albumą.
Trečioji: per daug detalių. Kairiam šone medžio kamienas, šakelė dešinėj, fone šakelė ir...blikas ten ar kas ir pagaliau centre šakelė, tai man žvilgsnis šokinėja, o norėtųsi tos pagrindinės šakelės geram fokuse ir gražiam sulietam fone
Ketvirtoji: patinka fono spalva, lapas, bet va tas indas nelabai... O ką fonui naudojai?
QUOTE(erikamaja @ 2012 11 15, 10:17)
Naujokių apie 30, senučių apie 20. Konkursinių foto - "Žmogus "- 3."Šokis" - 5.
nu joo... kažkaip kai naujokių teises kalba eina, tai tuoj tema užvirus, visoms reikia pasisakyt, konkursas bendras kai buvo, tai irgi visos naujokės nepatenkintos - sunki konkurencija su senėm mat dabar staiga kai laisvė gavosi begalinė, visos kažkur dingo
manau, kad šis konkursų atskyrimas parodė, kad vis tik geriau bendri konkursai ir tiek. ir visad taip buvo...žiūrėkit koliažus kai dėliodavom, tai irgi nelygu su kuo papulsi į komandą, visko buvo - ir pykčių, ir puikių darbų...bet aš pamenu tada žalia buvau, bet mane tik vertė pasistengti konkurencija su senikėmis nes jų foto buvo afigienos ir norėjosi daryt taip pat nerealiai
kristalines, man pirmas portretas patiko visai, žvilgsnis stiprus.
QUOTE(gotte @ 2012 11 15, 13:30)
nu joo... kažkaip kai naujokių teises kalba eina, tai tuoj tema užvirus, visoms reikia pasisakyt, konkursas bendras kai buvo, tai irgi visos naujokės nepatenkintos - sunki konkurencija su senėm mat dabar staiga kai laisvė gavosi begalinė, visos kažkur dingo
Ne visos Netgi sakiau,kad man patinka ta konkurencija idėjų pasisemi, kritikos ir t.t.
QUOTE(Afrė @ 2012 11 15, 14:53)
Ne visos Netgi sakiau,kad man patinka ta konkurencija idėjų pasisemi, kritikos ir t.t.
Nu kokia tu šaunuole... neatsistebiu...
Sveikos gyvos
Ligoniukams veikatos
Ateinu su nuotrauka zmogaus temai Medis kaip zmogus, zmogus kaip medis...
Papildyta:
Tai, kad ne visos. Cia as daugiausiai karksejau Ale daugiau nekarksesiu, nes buvo puiki proga pamatyt, kad nieko cia tom naujom nereikia Taigis kas nores dalyvaus bendruose, o jeigu jausis negalinti/ per silpna konkursui, gi visada turim teise tiesiog nedalyvaut ir tiek
Taigis kaili jeigu yra noras karst, tai karskit man, atsakomybe prisiimu
Ligoniukams veikatos
Ateinu su nuotrauka zmogaus temai Medis kaip zmogus, zmogus kaip medis...
Papildyta:
QUOTE(gotte @ 2012 11 15, 12:30)
Tai, kad ne visos. Cia as daugiausiai karksejau Ale daugiau nekarksesiu, nes buvo puiki proga pamatyt, kad nieko cia tom naujom nereikia Taigis kas nores dalyvaus bendruose, o jeigu jausis negalinti/ per silpna konkursui, gi visada turim teise tiesiog nedalyvaut ir tiek
Taigis kaili jeigu yra noras karst, tai karskit man, atsakomybe prisiimu
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 11 15, 14:07)
O, dievai!
Ir as atnesu konkursine foto, nors man labai patiko Peonyblossom ideja, tai mano tokia nuvalkiota dabar atrodo bet yra kas yra, modelio kito neradau, radau drauge, kuri sutiko papozuot, jei veido nesimatys