Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Savory @ 2012 11 14, 22:00)
o konkursas ne iki penktadienio 24:00? g.gif

verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif

apsiskaičiavau... cry.gif angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 11 14, 23:05)
Erikamaja, nenori pratęsti konkurso tarkim iki sekmadienio kokios 12 val dienos g.gif  g.gif  g.gif nes žiūriu ne viena čia planuose sesijas turi g.gif

aš tik fotogrtafuot baigsiu 1-2pm matyt, bet niekis, jūs rinkitės laiką, tiek jau to, pati kalta, kad visad vėluoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 11 14, 22:05)
Erikamaja, nenori pratęsti konkurso tarkim iki sekmadienio kokios 12 val dienos g.gif  g.gif  g.gif nes žiūriu ne viena čia planuose sesijas turi g.gif

Man tinka, svarbu būtų iš ko rinktis biggrin.gif
Tai tebūnie iki kito penktadienio. Ryt flickre pataisysiu datą.
Atsakyti
O man viktorijos09 pirmoji double visai patiko. Idomu buvo patyrineti...

LaToja prasom drasiau!
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2012 11 14, 23:28)
O man viktorijos09 pirmoji double visai patiko. Idomu buvo patyrineti...

Man irgi patiko smile.gif Tik desineje virsuje veido nereiketu, palikciau tik rankas... Kazkaip ne prie daugumos mes biggrin.gif

Labas rytas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 11 14, 23:13)
Man tinka, svarbu būtų iš ko rinktis biggrin.gif
Tai tebūnie iki kito penktadienio. Ryt flickre pataisysiu datą.

Valio..... blush2.gif tikiuosi bus ką parodyt.. blush2.gif

Fotkinau leliuką... Sudėja fotkes flikran, gal kada praeinant, kas užmes akį, šiaip nieko įspūdingo, paprastos mamytės ir vaikučio nuotraukos... blush2.gif Reiks eit dar peržiūrėt, gal ko "tvarkomo" bus... rolleyes.gif
O kur kelios panašios, tai ten dėl spalvų neapsisprendžiu, tai vis pažiūriu pažūriu kuri geriausiai... rolleyes.gif g.gif

LaToja , sveika prisijungus, lauksim ND.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Naujokių apie 30, senučių apie 20. Konkursinių foto - "Žmogus "- 3."Šokis" - 5.

Kažkaip kai naujokės pradėjo spurdėt, norėjau siūlyt senėm į kokią kitą temą pasikraustyt, galvojau va erdvės daugiau joms bus, aktyvesnės taps, tai kaip matau taip suaktyvėjo, kad net baisu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 15 lapkričio 2012 - 10:18
QUOTE(erikamaja @ 2012 11 15, 10:17)
Naujokių apie 30, senučių apie 20. Konkursinių foto - "Žmogus "- 3."Šokis" - 5.

Kažkaip kai naujokės pradėjo spurdėt, norėjau siūlyt senėm į kokią kitą temą pasikraustyt, galvojau va erdvės daugiau joms bus, aktyvesnės taps, tai kaip matau taip suaktyvėjo, kad net baisu biggrin.gif

drinks_cheers.gif ir aš nusivyliau naujokėmis, tikėjausi, kad tikrai sujudo pagaliau ir sukruto mirksiukas.gif
O tai norit pasakyti senutės neturi savo atskiros "sektos", kitur giliau ne SM? ax.gif

Viktorija, atskirose fotkėse man veidas, tai rankos pilkuoja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrė: 15 lapkričio 2012 - 10:25
Palaukit, paskutinę dieną sukrus visos.. Arba tada sudės.... Aš nuo dūšios 6dienį stengsiuos..
Atsakyti
Kai yra norai, idėjos nelauki paskutinės minutės ax.gif
Atsakyti
Paprastai ir kukliai...kaip, mano akimis, saulės spinduliuose vėjas pakvietė šokti lapus ax.gif

user posted image

Temai "Šokis".
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2012 11 15, 10:24)
O tai norit pasakyti senutės neturi savo atskiros "sektos", kitur giliau ne SM? ax.gif

Bent aš tai nežinau. Nekviečia matyt biggrin.gif
Atsakyti